En iyi telefon dış görünüm tasarımı yarışması.

Sponsorlu Bağlantılar

Xilence

Xilence

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
En iyi telefon dış görünüm tasarımı yarışması.
Yarışma şöyle: Bir telefon seçiceksiniz, örnek nokia n8. Telefonun dış görünümde değişiklik yapçaksınız, yanlış anlamayın, telefonu değiştirmeyecez, dış görünüş olarak, kapaklar, tuş takımı, klavye v.s şeyler aklımıza gelir. Örnek olarak Şimdi n8 i söylediğim şekilde tasarlayacaz. Kapaklarının stilini değiştirirsiniz, ön arka olarak, Ekrana bir resim yapıp resimdeki telefon ekranına koyabilirsiniz, herkesin seçeceği telefona bağlı, iphone, ipad, kabul etmiyorum, neden, 2 tane resim bulursunuz tak diye tasarım kolay olur. Onun için, ipad ve iphoneler kabul edilmeyecektir, birde çin mallarının tasarımı zor yapılır diye kabul etmeyeceğim. Herkes istediği markadan telefon seçer ve dış görünümünün tasarımını yapar. İsteyen maxicep temalı yapar. İsteyen birşeyi tema alarak tasarım yapar. Çok seçenek var. Telefon resimlerini, kolay olarak telefon inceleme sitelerinden bulabiliriz.

Ekleme, değiştirme, ve önerilerinizi bekliyorum. Son olarak adminlerin iznini bekliyorum.

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva

Keş Remzi

Keş Remzi

Üye
Şimdi yaptım bunun gibi birşey mi :D

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2149105
Xilence

Xilence

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Yok abi şöyle, mesela 2 resim var, elinde telefonun arka ve ön yüzü, şöyle olcak, arka tarafına bişeyler eklersin, logo, küçük resim vs, ön tarafada ekrana bi resim koyarsın, telefon ismini değiştirirsin. Örnek: Orjinal Marka HTC, senin oraya yazdığın şu olabilir: HTC Android Style.

Keş Remzi

Keş Remzi

Üye
Pek hoşuma gitmedide yapılmış telefonlara ondan bundan birşey katarak yapılırsa eğer daha eylenceli olabilir ve katılım daha fazla olabilir diye düşünüyorum üstteki rsim gibi mesela örnek

Xilence

Xilence

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Hayır öyle olmasını istemiyorum. Daha yarışma başlamadı.

mangdaşire

mangdaşire

Üye
pek anlamadım ama katılabilirim :D

serinaga

serinaga

Üye
Walla bende bişiy annamadım yaw ???

Keş Remzi

Keş Remzi

Üye
Arkadaş anlatamamış heralde: D

plajterligi

plajterligi

Üye
Siz örnek bir çalışma yaparsanız herkes daha iyi anlayacaktır ;)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap

napolyon94123

Üye
sanırım kasayı modifiye edicez ve ss çekip yayınlıycaz ? :D

Xilence

Xilence

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Şimdi şöyle elinizde 2 tane resim var: Bu resimlerdeki tasarımı değiştireceksiniz. olay bu

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Anladım, ekran hariç dışına başka bir kabuk bulacağız :)

͠● ͝●

Üye
olur ben katılırım !

Xilence

Xilence

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Yapabileceksen katılırsın ergen. Dur daha fikir varsa alıcaz. Uygun olursa açıcaz yarışmayı.

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
bende katılıyorum :oke:
Hatta yaptım süper oldu. 2 saatimi aldı
:ehe

Xilence

Xilence

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Tamam yarışma açılınca koyarız.

Asteroid9