Xilence
Kapalı Hesap
En iyi telefon dış görünüm tasarımı yarışması.
Yarışma şöyle: Bir telefon seçiceksiniz, örnek nokia n8. Telefonun dış görünümde değişiklik yapçaksınız, yanlış anlamayın, telefonu değiştirmeyecez, dış görünüş olarak, kapaklar, tuş takımı, klavye v.s şeyler aklımıza gelir. Örnek olarak Şimdi n8 i söylediğim şekilde tasarlayacaz. Kapaklarının stilini değiştirirsiniz, ön arka olarak, Ekrana bir resim yapıp resimdeki telefon ekranına koyabilirsiniz, herkesin seçeceği telefona bağlı, iphone, ipad, kabul etmiyorum, neden, 2 tane resim bulursunuz tak diye tasarım kolay olur. Onun için, ipad ve iphoneler kabul edilmeyecektir, birde çin mallarının tasarımı zor yapılır diye kabul etmeyeceğim. Herkes istediği markadan telefon seçer ve dış görünümünün tasarımını yapar. İsteyen maxicep temalı yapar. İsteyen birşeyi tema alarak tasarım yapar. Çok seçenek var. Telefon resimlerini, kolay olarak telefon inceleme sitelerinden bulabiliriz.
Ekleme, değiştirme, ve önerilerinizi bekliyorum. Son olarak adminlerin iznini bekliyorum.
Ekleme, değiştirme, ve önerilerinizi bekliyorum. Son olarak adminlerin iznini bekliyorum.