En iyi Palavra

Sponsorlu Bağlantılar

D3N1Z

D3N1Z

Üye
    Konu Sahibi
off evet eminim bunu tek ben yapıyorum yururken sakız cıgnıye bılen tek kişi benim

Exalans

Exalans

Üye
ya arkadaşlar kurban oluyum şu britneyin(spears) babasına haber versin kız gece benim için bizim evin önünde yatmış okula gidecem çıkamıyorum dışarı.

jeacona

jeacona

Üye
ronaldinho ya tüm hareketlerini ben öğrettim

övünmek gibi olmasın ama.....

gknky

gknky

Üye
sene geçen sene
eyfel kulesinin en üst katını kiraladım ve konser verdim millet aşşadan beni izledi tüm fransa dans a ve müziğe doydu sora bizim tiesto yalvardı gkn abi (hollandaca dio) beni co-dj yap dedi bende tamam dedim benm plak ları o verdi sadece

NiGhT WarRioR

NiGhT WarRioR

Üye
Yeni aldığım Bmw m3 tur atmak istiyorum ama maxicep i bırakamıyorum....

Caine

Caine

Üye
beni çook ama çook seven bir sevgilim var ve çok mutluyuz

мιѕтαα

мιѕтαα

Üye
ya bugun yine araba aldım hep bozuk cıkıyo bunlar deistirmeye useniyom hep yenisini alıyom

Exalans

Exalans

Üye
<div class='quotetop'>(Caine &#064; May 8 2006, 12&#58;58 AM) [post=330409]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
[/b][/quote]

aynı dertten bendede var

crows

crows

Üye
ya dün sonyericssondan aradılar sizin gibi büyük bir insan bizim k750i yi kullanıyor diye çok mutluyuz gurur duyuyoruz falan die ne yalak bunlar ya

Caine

Caine

Üye
<div class='quotetop'>(exalans &#064; May 8 2006, 11&#58;56 AM) [post=330486]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'>(Caine &#064; May 8 2006, 12&#58;58 AM) [post=330409]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
[/b][/quote]

aynı dertten bendede var
[/b][/quote]

boşver kardeşim biz böyle daha mutluyuz dimi ama

gknky

gknky

Üye
bgn uçakla okula gittim rapor verip geldim . ... .

ukalaboy

ukalaboy

Üye
ya sabah bi kalktım paristeyim dedimki ben nasıl geldim sonra hatırladım ucarak gitmiştim daha sonra ucarak istanbula ortaköye geldimm kahvaltımı yaptım sarmadı istanbul biraz daha ucım dedim öle ucmusum suan burdayım haha

мιѕтαα

мιѕтαα

Üye
ukalaboy sen baya ucmusun

aman bugunde ne olsun iste atladım kendi fabrikalarımda uretilen spor arabama iste 0-100 km yi 1.2 sn de cıkıyo ne olsun

ukalaboy

ukalaboy

Üye
<div class='quotetop'>(MiStA Fb &#064; May 9 2006, 12&#58;36 AM) [post=331021]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
ukalaboy sen baya ucmusun

aman bugunde ne olsun iste atladım kendi fabrikalarımda uretilen spor arabama iste 0-100 km yi 1.2 sn de cıkıyo ne olsun
[/b][/quote]
seninde benden asa kalır yanın yok haha

researcher

Üye
Dunyanın en iyi insanı benim

gknky

gknky

Üye
dünyanın en yakışıklısıda benim

e.m.r.e.c.i.x

e.m.r.e.c.i.x

Üye
Özhan canaydının bana 70 milyon euro borcu var

marsi

Üye
galatasaray bütün borçlarını ödedi ve hatta 90 bin kişilik 5 katlı stat yaptırıyor

DaRKoRaNGe

Üye
3trilyon dolarlık projem var,amerika projeni hayata geçirirsen boykot yaparız diyo,bşbkn aradı rica etti kıramadım,rafa kaldırdım...

marsi

Üye
gecenlerde yolda gidiyorum baktım karsıdan 9-10 piskopat kılıklı herif geliyodu admlara gıcık gittim dedim ulan sizin niye gözünüzün üstünde kaş var dedim bunlara bi daldım yermisin yemezmisin bi baktım hepsi yerde adamların hasatı cıkmıs

Üst Alt