En iyi Palavra

Sponsorlu Bağlantılar

D3N1Z

D3N1Z

Üye
    Konu Sahibi
Su an yanımda NeedLeFLuff'la birlikteyiz.yanımızdakileri soylemiyim hepiniz yakında tanıyorsunuz zaten hadi hadi catlamayın soyluyeyım angelina joile ile beyonce knowles war ama artık soy adları degisti angelina aslanboga ve beyonce elaslan oldu

marsi

Üye
bir gün okuluma 600cc lik yamaha motorumla 300 basıp gidiyodum bir de baktım ne göreyim pegeut 103 mobilet beni sollamıs birde utanmadan asvalt agladı bee diye dalga geciyo

pskolojik maynağ

pskolojik maynağ

Üye
adsl kablosuz hizmete geçmiş
aylık 5 milyona bir şifre veriyorlar enternet explorerden giriyorsunuz şifreyi
cep telefonu gibi uydudan bağlanıyor
ortalama 2048 kb hız sınırsız veri indirme

tralyer

Üye
en büyük palavra bu nu düşünen gerizekalı bence

_Berker_

_Berker_

Üye
FLASH FLASH FLASH ( 24 nisan 2014)

Fenerbahçe Türkiye kupasını 33 yıl sonra kucakladı. Türkiye futbol federasyonunun yaptığı acıklamaya gore bu sene yine kaybeden Fenerbahçeye teselli hediyesi olarak ve kötü şansını yenmesi için verilen bu kupa türkiye kupasının aynısı olup sadece tenekeden olusuyor.

Aziz Yıldırım : "Bu kupayı alabilmek için çok çalıştık. Çok para harcadık ama aldık" açıklamasında bulundu. Bizde MAXICEP GS Spor Servisi Olarak tüm Fenerbahçeli taraftarların mutluluğunu paylaşıyoruz.

MAXICEP GS Spor Servisi

omayra

Üye
yemedi galiba spacenide kapatmışsın

Arkadaş biraz rahatsız galiba pskolojik maynağ. Başka bir topikte de bir arakadaş için zeka yaşın diyerek gereksiz saldırganlığa girişmiş. Kendini ispat edememiş insanların böyle saldırgan ve hakaretamiz üslupta konuşmaları, çarpık kişiliklerini yansıtıyor açıkçası.

Gelelim palavramaaa.. İşe gidip gelirken otobüsü tercih etmemin nedeni, limuzinimi park edecek uygun park alanının olmamasıdır, başka bir şey değil. Hem böylelikle halkın arasına karışıp sosyalleşme imkanı buluyorum. Tüm limuzin sahiplerine tavsiyemdir, herkes otobüslereeeee :D

pskolojik maynağ

pskolojik maynağ

Üye
Arkadaş biraz rahatsız galiba pskolojik maynağ. Başka bir topikte de bir arakadaş için zeka yaşın diyerek gereksiz saldırganlığa girişmiş. Kendini ispat edememiş insanların böyle saldırgan ve hakaretamiz üslupta konuşmaları, çarpık kişiliklerini yansıtıyor açıkçası.

Gelelim palavramaaa.. İşe gidip gelirken otobüsü tercih etmemin nedeni, limuzinimi park edecek uygun park alanının olmamasıdır, başka bir şey değil. Hem böylelikle halkın arasına karışıp sosyalleşme imkanı buluyorum. Tüm limuzin sahiplerine tavsiyemdir, herkes otobüslereeeee :D

slayer bu ya ceza almışdı artis bi şekilde siteden uzaklaşdı
spacesine yazdığım güzel cümlelerimden dolayı ... geri gelmiş
spacesinede giremiyorum nasıl yapdıysa arkadaşın pc giriyor ip adresinden engellemiş heralde

gelelim palavraya slayer seni çok seviyorum :ehe
sende biliyorsun zaten ... bilmem anlatabildimmi;?

akrepkore

akrepkore

Üye
gecen bizim 50 cent ve eminem i aldık bara gittik kafayı dagıttık ya süper oldu..:D:D

jewel_ma21

jewel_ma21

Üye
biri zenci 3 çocuum var :P

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
Bu kadar dooru başka yerde yok!! :D ;) en iyisi bu ama :D

D3N1Z

D3N1Z

Üye
    Konu Sahibi
geçenleerde bizim bill'in (bill gates ) yanina gittim kendi kullandigi işletim sistemminin kopyasini aldim p8 =) 43.2 ghz =)

volkanik546

volkanik546

Üye
Zaman makinasını yaptım,ben biraz dolaşayım,hepinizin geleceğine ve geçmişine bakıcammm .... : :ehe :ehe:ehe
2300 yılına bi bakiim,sonra 0 doğru bi yolculuk.

thebora

Üye
9.senfoniyi ben yazdım

omayra

Üye
İtiraf ediyorum, Angelina Jolie benim. :)

D3N1Z

D3N1Z

Üye
    Konu Sahibi
itiraf ediyorum omayra duymasin ama angelina onu benle aldatiyor =)

omayra

Üye
itiraf ediyorum omayra duymasin ama angelina onu benle aldatiyor =)

Ha ha haaaaa.. Sen yanlış anladııınnn.. Ben de tam aktaramadım da ondan sanırım, ayol ben Angelina Jolie'yim diyorum.. :D:D

D3N1Z

D3N1Z

Üye
    Konu Sahibi
evet yanlıs anlamisim =) o zaman hmm neyse o zaman angelina bizim forumda oleyyy =) hahah

<<MadMadness>>

<<MadMadness>>

Üye
Metallicayla beraber sahneye çıktım geçen Kirk'ciğim sağolsun gitarını bana verdi çok yalvardı ben de reddedemedim o kadar kişinin içinde .... :cool

Üst Alt