En iyi koruyucu kapak ve jelatin ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sabaru

Üye
    Konu Sahibi
En iyi koruyucu kapak ve jelatin ?
iyi akşamlar sdn üyeleri. nette okudum fakat pek verimli yanıtlar bulamayınca sizlere sormak istedim. iphone 4 & 4s için sizce en koruyucu sağlam kablık kapak vs. nedir ? aklıma blade bumper geldi fakat oda sadece yanları koruyor mahsat arkayı da koruması yere düşünce başka neler olabilir ? sizce mat kaplama mı yoksa şeffaf olanından mı ? mat için retina öldürüyor diyorlar. peki bu matı çıkarınca retinalar canlanıyor mu ? parlak ise parmak izi tutuyor diyorlar ? sizce hangileri teşekkürler...

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Ben 2 koruyucuyu da kullandım mat koruyucu ekranı biraz soluk gösteriyor fakat parmak daha rahat kayıyor fakat şeffaf parlak olan ekran koruyucu parmak izi tutuyor ama daha renkli gösteriyor ama bence mat ekran koruyucu al.Şuanda şeffaf kullanıyorum hiç güzel değil ama tercih senin kardeşim.

MuhammedAliAKB

Üye
tabikide mat çünkü parlaklar güneşi yansıtıyor

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
burası shift delete değil kardeşim :)

avcitalip

avcitalip

Üye
kardeşim öncelikle belirtelim burası :maxicep::polis:

babam Arabistan'dan ip4s getirmişti fakat sonradan anladık ki çakma orijinallerdenmiş yani kasası orijinali ile aynı olanlardan :( neyse birisi 400 TL'ye almak istedi bizde hemen verdik adam bir hafta olmadan merdivenden aşağıya koşarken cebinden fırlatıp telefonu yere düşürmüş ve arka kapak cam olduğu için pert ön tarafta dokunmatik ve ekran bozulmuş v.s v.s bir telefoncuda 150 TL'ye toplattı telefonu

kasası youtube'daki videolarda görüldüğü gibi çok dayanıksız ama eğer adam gibi bir jelatin arıyorsan IPG markasına bak en kalitelisi odur :oke: benim s3'e bir ara alacaktım sonradan vazgeçtim nasıl olsa arka kapak polikarbon ön cam gorilla glass 2 dedim :)

sabaru

Üye
    Konu Sahibi
biliyorum burası maxicep orası shift delete ikiside teknolojik haberler veren bir forum sitesi her iki siteyi ben kardeş görüyorum sonuçta ikiside aynı teknolojik haberler veriyor.onun için 2 yere sorma gereği duydum.iyi forumlar

Kerim.

Kerim.

Üye
biliyorum burası maxicep orası shift delete ikiside teknolojik haberler veren bir forum sitesi her iki siteyi ben kardeş görüyorum sonuçta ikiside aynı teknolojik haberler veriyor.onun için 2 yere sorma gereği duydum.iyi forumlar

Sevgili sdn üyeleri yazmışsın:ah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...