pRime.
Üye
geçenlerde seyrettim bulursam hemen paylaşcam pardon bir konuda emin değilim ya desire HD yada sensation'du ama bu ikisinden biri dünyanın en hızlı foto çeken cihazı
----------Eklendi @ 11:05:39 ---------- Yazıldı @ 11:01:16 ----------
işte burada ...
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
video'yu seyret..
verilmişse pardon
Dostum bu htc sensation, yukarıda verildi zaten bunla ilgili bir link, benim önerim videoyu bir daha izle ve yukarıda yazdıklarımı oku.
verilmişse pardon
ama bide farkındaysan adam kameraya girip öyle çekiyor direk çekiş işlemi daha kısa
Resmi 2.2 saniyede çekiyo ama resim işlenmeye devam ediyo, nokia tüm işlemi 2.6 saniyede yapıyo ve çok net çekiyor.
ama bide farkındaysan adam kameraya girip öyle çekiyor direk çekiş işlemi daha kısa
onun varsa bir videosu paylaş hacı
İşte diyorum ya direk çekişi n9'da yapmak lazım birde. Tüm işi 2.6 saniyede ve çok net çekerek yapıyor n9.
bulamadım ya kamerayla ilgili bir video yok henüz.
onun varsa bir videosu paylaş hacı
o zaman n9 testi yapan adamla iphone testi yapan bir değil mi? Hikayeden konuşuyosun. N9 olunca her şey doğru, diğerlerine gelince hepsı yanlış. Al eline n9 ve iphonu aynı anda sonra yorum yap. Bu kadar fanatik olma ya.
Lafı oraya getiriyosun koçum yok nokia yapınca doğru diğerleri yanlış oluyo falan... ve merak etme türkçem çok iyi benim.prime ben hızlı mı dedim. Neyin derdindesin ki. Halbuki hangi okula gidersen git türkçe dersi var.
Gayet uygun bi adap var zaten?Beyler forum adabına ayak uyduralım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?