En iyi işletim sistemi

Sponsorlu Bağlantılar

En İyi İşletim Sistemi Hangisi?

• Kullanılan toplam oy
    27
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
frksz

frksz

Üye
    Konu Sahibi
En iyi işletim sistemi

1. [*=left]IOS(tartışılır)
    [*=left]Android(bence en iyisi)
    [*=left]Symbian(hoş artık adı deil ama neyse)

Türe

Türe

Üye
bu konular sıktı artık

HakaN-06

HakaN-06

Üye
İos tartışılır demişsin ama tartışılacak bir şeyi yok şuanlık lider..

KayraBey

KayraBey

Üye
Bence en iyisi işletim sistemi olmayan telefonlar :)

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
bu konular açıldı sonunda da hep tartışma çıkar senin ihtiyacını karşılayan senin için en iyisidir herkes için böyle

• Beğen
Tepkiler: Dede
Türe

Türe

Üye
Tartışma çıkıyor kaç kez oldu bu

• Beğen
Tepkiler: Dede
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
yalnız bence apple htcyle yarışır belki htc geçer bile çünkü neredeyse ayda bir tel çıkartıyo :D

- - - Eklendi - - -

:D tebessüm ettim

apple htc ile yarışır mı? Kardeşim senin telefon piyasasından pek haberin yok sanırım

HakaN-06

HakaN-06

Üye

apple htc ile yarışır mı? Kardeşim senin telefon piyasasından pek haberin yok sanırım

Htc cihaz satışından daha fazla gelir elde edebilir ama apple marketten aldığı parayla htcyi satın alır :D

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
Ben halen Symbian diyorum :zzz:

frksz

frksz

Üye
    Konu Sahibi

kardeşim bi düşünsene 4s deki oyunlardan ve uygulamalardan fazlası yüklenebilir htclere ayrıca android şu an bnce en iyisi galaxy s3 yeter sadece :D

cyber

cyber

Üye
bence Meego

KayraBey

KayraBey

Üye
Bence BMC :p

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
kardeşim bi düşünsene 4s deki oyunlardan ve uygulamalardan fazlası yüklenebilir htclere ayrıca android şu an bnce en iyisi galaxy s3 yeter sadece :D

Kardeşim benim senden büyük kardeşim var ;) 4s deki oyun ve uygulamalardan nasıl fazlası yüklenebiliyor oyunlar falan ilk ios a çıkıyor zaten ayrıca piyasanın en değerli şirketi şuan apple

frksz

frksz

Üye
    Konu Sahibi

Kardeşim benim senden büyük kardeşim var ;) 4s deki oyun ve uygulamalardan nasıl fazlası yüklenebiliyor oyunlar falan ilk ios a çıkıyor zaten ayrıca piyasanın en değerli şirketi şuan apple
kardeşim apple ne zaman çıktı htc ne zmn çıktı bi düşün bide sadace htcdeil bütün androidler olarak düşün :D

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
kardeşim apple ne zaman çıktı htc ne zmn çıktı bi düşün bide sadace htcdeil bütün androidler olarak düşün :D

bütün androidleri düşünürsen ios daha başarılı ioslu cihaz sayısı 10 etmezken androidli 3287565987365289348953274 tane cihaz var cihaz sayısını aktivasyon sayısına oranladığında ios androidi resmen eziyor.. Ve bana kardeşim demezsen sevinirim

frksz

frksz

Üye
    Konu Sahibi

bütün androidleri düşünürsen ios daha başarılı ioslu cihaz sayısı 10 etmezken androidli 3287565987365289348953274 tane cihaz var cihaz sayısını aktivasyon sayısına oranladığında ios androidi resmen eziyor.. Ve bana kardeşim demezsen sevinirim
tamam da niye kızıyosun ki yani :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt