En iyi işletim sistemi

Sponsorlu Bağlantılar

En İyi İşletim Sistemi Hangisi?

• Kullanılan toplam oy
    27
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Sen kendin dedin 60-70 oyun açarım diye, radyo gibi programlar açarsan tabi az ram tüketir.

farkındaysan oyunlar da var içinde Yunusun attığı linke bak bir. Ben senden bişey beklemiyorum çünkü ben söylediklerimi yaptığımı ve yapıldığını bilerek konuşuyorum. Sana da diyorum ki 20 tane yani symbianın açtığının 3 te 1 i oyun aç ya da 10 oyun on program aç ben senden özür diliyim.

15097

15097

Üye
Adam radyo gibi basit uygulamaları açmış tabi az ram yer öyle, 60 tane oyun açsın öyle koysun bakalım benim merak ettiğim 60 tane oyun açınca telefonun nasıl bir tepki vereceği.

n9a o konuda bir sey olmuyor :ehe Yani sonuc meego mu :ehe :hmmm

pRime.

pRime.

Üye
Adam radyo gibi basit uygulamaları açmış tabi az ram yer öyle, 60 tane oyun açsın öyle koysun bakalım benim merak ettiğim 60 tane oyun açınca telefonun nasıl bir tepki vereceği.

Hayır, sen galaxy s2 bu kadar bile değil bak, 25-30 adet "radyo gibi basit" uygulamayı gerçek zamanlı aç, ben forumu bırakacağım anlaştık mı?

Android n9'a gerçekten lazım. Bir oyun konsoluna ihtiyacımız oluyor zaman zaman, bunun dışında meego bir işletim sistemi olarak her türlü isteği yere getiriyor.

doctorrr

doctorrr

Üye

Hepsini mi yüklüyorlar yahu :hmmm
ben bi ara denedim banamısın demedi vallahi :kıskıs: hatta sordum üstadlara bi sıkıntı olurmu diye konu açtım falan yok dediler 1 aya yakın kullandım sonra sıkıldım cfw atmıştım ... :D

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
erko merko

erko merko

Üye
C6-01 256mb ram var S2'de 1gb ram var hala 20 tane hd oyun açamayacağını düşünenler var bu telefonun. Zaten kanıtlamak zorunda değilim açıp açamayacağını, arkadaş kendisi açarım dedi bende aç dedim olay bundan ibaret.

MasteLaa

MasteLaa

Üye

ben bi ara denedim banamısın demedi vallahi :kıskıs: hatta sordum üstadlara bi sıkıntı olurmu diye konu açtım falan yok dediler 1 aya yakın kullandım sonra sıkıldım cfw atmıştım ... :D
Benim Monte de 100 tane java oyun vardı :D

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
symbian s40 en iyisi bu bence en sorunsuzu :D rahatt :D :ehe

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
c6-01 de symbian var s2 de android olay bu.

Türe

Türe

Üye

S2'de 40-50 oyun uygulama aç yinede banamısın demez, Nokia fanatikliği yapmana gerek yok biraz gözünü açsan görürsün gerçekleri yıllardır kullandığım sistemi bana anlatma.

daha demin en basit programlarla kaç program açacağımı denedim s2'mde , Maksimum 13 ' ü görebildim . En basit programların altını çiziyorum ( takvim , saat vs. ) açtıkça kendi kendilerini kapatıyorlar ram yetersizliğinden.

• Beğen
Tepkiler: doctorrr
MasteLaa

MasteLaa

Üye

daha demin en basit programlarla kaç program açacağımı denedim s2'mde , Maksimum 13 ' ü görebildim . En basit programların altını çiziyorum ( takvim , saat vs. ) açtıkça kendi kendilerini kapatıyorlar ram yetersizliğinden.
Ellerine sağlık kardo :)

doctorrr

doctorrr

Üye
Necati Can: Yunus s2' yle 20 oyun açsana bi bakak :D
Yunus:Ya varya daha senin kişiliğin oturmamış seninle tartışmak istemiyorum seviye düşmeyeceğim hem senin kullanmadığın telefonları kullandım ben ...

:zuhaha:

doctorrr

doctorrr

Üye

hastaya kar gibi geldi ha :op: :D

• Beğen
Tepkiler: Türe
Türe

Türe

Üye
Orjinal rom abi :) custom olsa daha kötü olur :ehe Hepinize saygılar :bigstar: O arkadaşta Androidde o kadar uygulamayı açsın video çekerek ne isterse vericem ona telefonum dahil ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt