En iyi işletim sistemi

Sponsorlu Bağlantılar

En İyi İşletim Sistemi Hangisi?

• Kullanılan toplam oy
    27
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

erko merko

erko merko

Üye
Yıllardır symbian telefonlar kullandım fakat çok iyi bir sistem değil bana göre, symbian'a oy verenlerin hepsinin nokia kullandığına eminim.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Yıllardır symbian telefonlar kullandım fakat çok iyi bir sistem değil bana göre, symbian'a oy verenlerin hepsinin nokia kullandığına eminim.

Ben de eminim ki symbiana oy verenlerin hepsi symbian günlük ihtiyaçlarının tamamını karşıladığından oy vermişlerdir.İhtiyaçlarını karşılayan telefon sistem vb herşey senin için dünyanın en iyisidir.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 511859
erko merko

erko merko

Üye
Symbian hantal bir işletim sistemi ve destek bile yok doğru düzgün android'e çıkan oyun/uygulamalar 1 sene sonra çıkıyor symbian'a neyse ben yukarda şahsi fikrimi belirttim yargılamak kimseye düşmez.

phasan

phasan

Üye
ios

Lenneth

Üye
Android

doctorrr

doctorrr

Üye
windows phone

• Beğen
Tepkiler: Mazlum Somer
Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
Symbian hantal bir işletim sistemi ve destek bile yok doğru düzgün android'e çıkan oyun/uygulamalar 1 sene sonra çıkıyor symbian'a neyse ben yukarda şahsi fikrimi belirttim yargılamak kimseye düşmez.

Hantal filan değil. Diğerleride ışık hızında hareket etmiyor. Ben şu an bir hız sorunu göremiyorum. Destek 2016 ya kadar var, olmasa bile stabilitesinde bir sorun yok. Belle şu an gayet iyi. Oyun ve uygulama meraklısı değilim. Mobil bir cihaz için yeterli uygulamaları var. Bu da benim şahsi fikrim.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Çok gereksiz bir konu..

papakudioflu

papakudioflu

Admin
ihtiyaclara gore en iyisi vardir genel olarak bir sisteme en iyi diyebilmek icin butun telefon kullananlari her konuda tatmin etmeli ki boyle bir sistem şimdilik yok.

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
doctorrr

doctorrr

Üye
Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Ne Ankette Nede Konuda Gecmis Adi ..

Ama 'Bencede' Windows Phone' ..

Ne Olacak Simdi .? Bencede Tartismasizz .!

Bakin Tartisma Laflari Bunlar .. Vede Cok Cok Acildii ..

'Windows Phone' .. ;)

aldemirfatih

aldemirfatih

Üye
en iyi işletim sistemi bence şöyle anlaşılır..3 tane aynı model alırısın eline birine ios,birine android birine symbian..hız vs test edersin bakarsın..yıllarca nokia kullanıp sonra s2 aldım s3 aldım ssymbiandan hızlı vs demek bence çok çok yanlış bi değerlendirme..

aldemirfatih

aldemirfatih

Üye
ayrıca ilave etmek istedi ; symbianın uygulaması oyunu yok diye hantal demek de bence yanlış bi değerlendirme..uygulaması bol olan mı iyi bi işletim sistemi ki..tam tersi olsa ;uygulama oyun symbiana çıkıp androide çıkmasa android daha mı kötü olacaktı :hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt