albayım insanların düşüncelerini merak ettim ne düşünüyolar ondanbu konular sıktı artık

yalnız bence apple htcyle yarışır belki htc geçer bile çünkü neredeyse ayda bir tel çıkartıyoİos tartışılır demişsin ama tartışılacak bir şeyi yok şuanlık lider..

Bence en iyisi işletim sistemi olmayan telefonlar![]()
tebessüm ettimyalnız bence apple htcyle yarışır belki htc geçer bile çünkü neredeyse ayda bir tel çıkartıyo
- - - Eklendi - - -
tebessüm ettim
Niye yarışmasın
apple htc ile yarışır mı? Kardeşim senin telefon piyasasından pek haberin yok sanırım

apple htc ile yarışır mı? Kardeşim senin telefon piyasasından pek haberin yok sanırım

kardeşim bi düşünsene 4s deki oyunlardan ve uygulamalardan fazlası yüklenebilir htclere ayrıca android şu an bnce en iyisi galaxy s3 yeter sadece

kardeşim bi düşünsene 4s deki oyunlardan ve uygulamalardan fazlası yüklenebilir htclere ayrıca android şu an bnce en iyisi galaxy s3 yeter sadece![]()
kardeşim apple ne zaman çıktı htc ne zmn çıktı bi düşün bide sadace htcdeil bütün androidler olarak düşün
Kardeşim benim senden büyük kardeşim var4s deki oyun ve uygulamalardan nasıl fazlası yüklenebiliyor oyunlar falan ilk ios a çıkıyor zaten ayrıca piyasanın en değerli şirketi şuan apple

kardeşim apple ne zaman çıktı htc ne zmn çıktı bi düşün bide sadace htcdeil bütün androidler olarak düşün![]()
tamam da niye kızıyosun ki yani
bütün androidleri düşünürsen ios daha başarılı ioslu cihaz sayısı 10 etmezken androidli 3287565987365289348953274 tane cihaz var cihaz sayısını aktivasyon sayısına oranladığında ios androidi resmen eziyor.. Ve bana kardeşim demezsen sevinirim

Telefon yapmışsınBence en iyisi işletim sistemi olmayan telefonlar![]()
hayırlı olsun