doctorrr
Üye
symbianda aşağı yukarı 50 kadar hd oyun vardı sanırsam tam rakamı bilmiyorum
60 tane oyun mu ?

symbianda aşağı yukarı 50 kadar hd oyun vardı sanırsam tam rakamı bilmiyorum
60 tane oyun mu ?

Sen kendin dedin 60-70 oyun açarım diye, radyo gibi programlar açarsan tabi az ram tüketir.
galaxy s2 inle sadece 20 hd oyun açmanı bekliyoruz ...Sen kendin dedin 60-70 oyun açarım diye, radyo gibi programlar açarsan tabi az ram tüketir.
Hepsini mi yüklüyorlar yahu
symbianda aşağı yukarı 50 kadar hd oyun vardı sanırsam tam rakamı bilmiyorum![]()

Adam radyo gibi basit uygulamaları açmış tabi az ram yer öyle, 60 tane oyun açsın öyle koysun bakalım benim merak ettiğim 60 tane oyun açınca telefonun nasıl bir tepki vereceği.
Yani sonuc meego mu

Adam radyo gibi basit uygulamaları açmış tabi az ram yer öyle, 60 tane oyun açsın öyle koysun bakalım benim merak ettiğim 60 tane oyun açınca telefonun nasıl bir tepki vereceği.
ben bi ara denedim banamısın demedi vallahi
Hepsini mi yüklüyorlar yahu![]()
hatta sordum üstadlara bi sıkıntı olurmu diye konu açtım falan yok dediler 1 aya yakın kullandım sonra sıkıldım cfw atmıştım ... 
Benim Monte de 100 tane java oyun vardı
ben bi ara denedim banamısın demedi vallahihatta sordum üstadlara bi sıkıntı olurmu diye konu açtım falan yok dediler 1 aya yakın kullandım sonra sıkıldım cfw atmıştım ...
![]()

iyiymiş
Benim Monte de 100 tane java oyun vardı![]()

Biz kardeş kardeş geçiniyoruz ne güzel
iyiymiş![]()

oh oh ne güzel vallahi
Biz kardeş kardeş geçiniyoruz ne güzel![]()

oh oh ne güzel vallahi![]()

S2'de 40-50 oyun uygulama aç yinede banamısın demez, Nokia fanatikliği yapmana gerek yok biraz gözünü açsan görürsün gerçekleri yıllardır kullandığım sistemi bana anlatma.
Ellerine sağlık kardo
daha demin en basit programlarla kaç program açacağımı denedim s2'mde , Maksimum 13 ' ü görebildim . En basit programların altını çiziyorum ( takvim , saat vs. ) açtıkça kendi kendilerini kapatıyorlar ram yetersizliğinden.

hastaya kar gibi geldi ha
daha demin en basit programlarla kaç program açacağımı denedim s2'mde , Maksimum 13 ' ü görebildim . En basit programların altını çiziyorum ( takvim , saat vs. ) açtıkça kendi kendilerini kapatıyorlar ram yetersizliğinden.