En İyi İşletim Sistemi Hangisidir?

Sponsorlu Bağlantılar

En İyi İşletim Sistemi Hangisidir?

• iOS

Kullanılan: 43 15.5%
  • Android

Kullanılan: 66 23.8%
  • Symbian Belle

Kullanılan: 128 46.2%
  • MeeGo

Kullanılan: 21 7.6%
  • Maemo

Kullanılan: 2 0.7%
  • Bada

Kullanılan: 4 1.4%
  • Windows Phone

Kullanılan: 13 4.7%

• Kullanılan toplam oy
    277

pRime.

pRime.

Üye
Jb'siz ios pek kullanışlı olmuyor bence.

PriZm

PriZm

Üye
Android->İos->Meego->Maemo->Symbian:oke:

ben oyumu Androidden yana kullandım.

atakan25

atakan25

Üye
symbianlı telefonum var alacağım da symbian olcak

Mayk29

Mayk29

Üye
İOS en iyi ve asili :D

Favorite

Favorite

Üye
Anket hatalı android ve ios işletim sistemini listeden çıkarması gerekiyor diğerleriyle kıyaslanmaz ancak ikisi bir biriyle kıyaslana bilir.

Krofessional

cCc IOS cCc markası şer amblemi ***er

• Beğen
Tepkiler: -omer-
EngineerRVI

EngineerRVI

Üye
ios tabiki onun dışında android symbian en çok sorun çıkaran sistemler.Iphone 4 nası olurda çift çekirdekli samasung galaxy s2 den pahalı olur?Hem yazılım anlamında hem de kullanılan malzeme anlamında gerçekten orijinaller.

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
bugün Media Markta iPad2 yi inceledim.. Makine her yönüyle muhteşem.. Ancak farkına vardığım bir şey beni şoke etti.. Talking tom 2 açtım efektleri talking tom 1 e göre gayet gelişmiş kedinin tüyleri falan çok gerçekçi ama pikseller kedi hareket ederken kendini bariz belli ediyordu hadi buna neyse dedim.. sonra angry birds Hd vardı onu açtım birde ne göreyim sırf ios'a yazılarak doğmuş bir oyun ipad2 da multitouchta kasarak hareket ediyor N8 dende açtım angry birdsi kıyasladım oyun n8de akarken ipadde resmen kasıyordu...Aynı şekilde angry birds rio oyunu sanki vcd film izlermişçesine görüntü kalitesi düşüktü buna bi anlam veremedim sistem görsellik şahane ama neden bu oyunlar böyle :hmmm

Ben koyu bir N8 fanı + Apple hayranıyım Apple'ın ürettiği tüm ürünlere... yani ben iki markanında delisiyim kesinlikle tarafsız konuşuyorum.. Mediamarktan şaşkınlık içinde ayrıldım.. iphone'da böyle değil gıcır gıcır ama ipad gerçekten berbattı

01kubi

01kubi

Üye
tabikide belle

pRime.

pRime.

Üye
bugün Media Markta iPad2 yi inceledim.. Makine her yönüyle muhteşem.. Ancak farkına vardığım bir şey beni şoke etti.. Talking tom 2 açtım efektleri talking tom 1 e göre gayet gelişmiş kedinin tüyleri falan çok gerçekçi ama pikseller kedi hareket ederken kendini bariz belli ediyordu hadi buna neyse dedim.. sonra angry birds Hd vardı onu açtım birde ne göreyim sırf ios'a yazılarak doğmuş bir oyun ipad2 da multitouchta kasarak hareket ediyor N8 dende açtım angry birdsi kıyasladım oyun n8de akarken ipadde resmen kasıyordu...Aynı şekilde angry birds rio oyunu sanki vcd film izlermişçesine görüntü kalitesi düşüktü buna bi anlam veremedim sistem görsellik şahane ama neden bu oyunlar böyle :hmmmBen koyu bir N8 fanı + Apple hayranıyım Apple'ın ürettiği tüm ürünlere... yani ben iki markanında delisiyim kesinlikle tarafsız konuşuyorum.. Mediamarktan şaşkınlık içinde ayrıldım.. iphone'da böyle değil gıcır gıcır ama ipad gerçekten berbattı
Fevzi oyun, uygulamaların çoğu ipad'e uyarlanmadığı için sorun çıkarıyor olabilir.

valent

valent

Üye
Ben c7 kullanıyorum ama arkadaşımda N8 var belle yüklemiş ben böyle birşey görmedim hız diye işte buna derim :oke:

Uruloki

Uruloki

Üye
fevzi abi serdarın dediği gibi iphone a uyarlanmış ipad için özel uygulama ve oyunlar var onları denemen lazım

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
haklısınız sanırım ama o zaman angru birds HD yapmicaklar oyunun adını HD ibaresi gelince o oyun ipad oyunu olmuş oluyor

musty522

Üye
    Konu Sahibi
Android->İos->Meego->Maemo->Symbian:oke:

ben oyumu Androidden yana kullandım.

symbian en geride maşallah android akar diosun yane öyle mi peki bakalım görüş görüştür her görüşe saygım vardır :)

Quaresma53

Quaresma53

Üye
benim anlamadığım olay şu heryerde nokiayı kötüloeyenler burda yine ankette symbian belle lider :s anlamıyorum ki madem android istiyosunuz ankette neden android ilerde değil :s yani sürekli şikayetçi olan adamlar neden nokia kullanmaya devam ediyo madem beğenmiyosunuz gidin beğendiğiniz aleti alın :s

musty522

Üye
    Konu Sahibi
benim anlamadığım olay şu heryerde nokiayı kötüloeyenler burda yine ankette symbian belle lider :s anlamıyorum ki madem android istiyosunuz ankette neden android ilerde değil :s yani sürekli şikayetçi olan adamlar neden nokia kullanmaya devam ediyo madem beğenmiyosunuz gidin beğendiğiniz aleti alın :s

katılıyorum sana belle çok ii olduğu halde kötülüyebiliolar/sonuna kadar belle and english belle for ever :)

aşikar53

aşikar53

Üye

haklısın katılıyorum sana.

Lenneth

Üye
Symbian in en iyi oldugunu dusunen ne cok kisi varmis :)

Üst Alt