brk38
Üye
zaren ben jb siz kullandım ve 5 i de jb siz kullancamOndan sonrada untethered jailbreak ne zaman çıkacak diye haftalarca beklersin![]()

zaren ben jb siz kullandım ve 5 i de jb siz kullancamOndan sonrada untethered jailbreak ne zaman çıkacak diye haftalarca beklersin![]()

zaren ben jb siz kullandım ve 5 i de jb siz kullancam![]()

Fevzi oyun, uygulamaların çoğu ipad'e uyarlanmadığı için sorun çıkarıyor olabilir.bugün Media Markta iPad2 yi inceledim.. Makine her yönüyle muhteşem.. Ancak farkına vardığım bir şey beni şoke etti.. Talking tom 2 açtım efektleri talking tom 1 e göre gayet gelişmiş kedinin tüyleri falan çok gerçekçi ama pikseller kedi hareket ederken kendini bariz belli ediyordu hadi buna neyse dedim.. sonra angry birds Hd vardı onu açtım birde ne göreyim sırf ios'a yazılarak doğmuş bir oyun ipad2 da multitouchta kasarak hareket ediyor N8 dende açtım angry birdsi kıyasladım oyun n8de akarken ipadde resmen kasıyordu...Aynı şekilde angry birds rio oyunu sanki vcd film izlermişçesine görüntü kalitesi düşüktü buna bi anlam veremedim sistem görsellik şahane ama neden bu oyunlar böyleBen koyu bir N8 fanı + Apple hayranıyım Apple'ın ürettiği tüm ürünlere... yani ben iki markanında delisiyim kesinlikle tarafsız konuşuyorum.. Mediamarktan şaşkınlık içinde ayrıldım.. iphone'da böyle değil gıcır gıcır ama ipad gerçekten berbattı
Android->İos->Meego->Maemo->Symbian
ben oyumu Androidden yana kullandım.

benim anlamadığım olay şu heryerde nokiayı kötüloeyenler burda yine ankette symbian belle lideranlamıyorum ki madem android istiyosunuz ankette neden android ilerde değil
yani sürekli şikayetçi olan adamlar neden nokia kullanmaya devam ediyo madem beğenmiyosunuz gidin beğendiğiniz aleti alın
![]()

benim anlamadığım olay şu heryerde nokiayı kötüloeyenler burda yine ankette symbian belle lideranlamıyorum ki madem android istiyosunuz ankette neden android ilerde değil
yani sürekli şikayetçi olan adamlar neden nokia kullanmaya devam ediyo madem beğenmiyosunuz gidin beğendiğiniz aleti alın
![]()