En İyi İşletim Sistemi Hangisidir?

Sponsorlu Bağlantılar

En İyi İşletim Sistemi Hangisidir?

• iOS

Kullanılan: 43 15.5%
  • Android

Kullanılan: 66 23.8%
  • Symbian Belle

Kullanılan: 128 46.2%
  • MeeGo

Kullanılan: 21 7.6%
  • Maemo

Kullanılan: 2 0.7%
  • Bada

Kullanılan: 4 1.4%
  • Windows Phone

Kullanılan: 13 4.7%

• Kullanılan toplam oy
    277

Lenneth

Üye
Chrome gibi bir tarayicinin sahibi firma html5 ın önemini anlamış olsa gerek.

Google 0 deneyim piyasaya girdi, Nokia yi tahtindan devirdi.

Kedi Yavrusu

Üye
ama onlarca yıldır google gibi ne firmalar devirmiş olan tecrübeli microsoft ve apple'ın neler yapacağını göreceğiz. Ama google farklı. Benim görüşüm, google yeni bir apple veya yeni bir microsoft olabilir.

musty522

Üye
    Konu Sahibi
ama onlarca yıldır google gibi ne firmalar devirmiş olan tecrübeli microsoft ve apple'ın neler yapacağını göreceğiz. Ama google farklı. Benim görüşüm, google yeni bir apple veya yeni bir microsoft olabilir.
aynen

Edalex

Üye
Androıdın market ıyı deıl mı ama? iOs a laf yok muthış ama gorunen o kı symbian cok ıyı ısletım sıstemı..bence

• Beğen
Tepkiler: musty522
polluxea♪

polluxea♪

Üye
:D :D :D acta görelim o zaman ;)

SilentOne

SilentOne

Üye
symbian çok iyi bir işletim sistemi ama nokia yıllarsan beri symbianın hakkını veremedi son çıkaracaqı n701 ile hakkını verecek

forbidden5

forbidden5

Üye
iOS, minimum 2013'e kadar geçilemez... Android 2013'de iOS'yi unutturmaya başlar...
2013 de ne olucağı hiç belli olmaz wp gelicek ios var android var symbian o zamanda olucak htc kendi işletim sistemini yazmaya başladı bile meego ya destek veren markalar yavaşdan netleşiyor 2013 de herşey olabilir piyasa çok değişken bir hal aldı bile

mcnpl4

mcnpl4

Üye
ya fandroidi bulamadım seçeneklerde:( neyse en yakını android onu işaretliyim..:kıskıs:

musty522

Üye
    Konu Sahibi
2013 de ne olucağı hiç belli olmaz wp gelicek ios var android var symbian o zamanda olucak htc kendi işletim sistemini yazmaya başladı bile meego ya destek veren markalar yavaşdan netleşiyor 2013 de herşey olabilir piyasa çok değişken bir hal aldı bile
aynen kardeşim katılıyorum sana

haliloz95

Üye
symbian belle symbianı symbian yaptı bu yüzden BELLE!

Artles

Artles

Üye
iOs.

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3 ve musty522
Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
Belle, MeeGo, Android.

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
iOS, minimum 2013'e kadar geçilemez... Android 2013'de iOS'yi unutturmaya başlar...
android unutulur iOs unutulmaz kardeşim.. Steve Amcam gitti yeni adam bu kapalı sistem olayını biraz biraz iPhone5 te değiştirmeye başlayacaktır bence... iOsu azıcık özgür bırakırlarsa o zaman ne google kalır ne symbian symbianı seviyorum N8'ime hayranım sende biliyosun ama bu Apple baba boru değil :oke:

----------Eklendi @ 17:21:12 ---------- Yazıldı @ 17:20:06 ----------

ayrıca bırak 2013'ü ileri bi gelecekte ilk robotları bile apple üretirse şaşırmam mac sistemli APRobo :D

Navy Blue

Navy Blue

Üye
blackberry OS anketde yok bence oda eklenmeli :)

Ben symbiandan memnunum bana göre gayet iyi bir işletim sistemi ondan sonrada İOS geliyor benim için... MeeGO'da iyi bir işletim sistemi kullanımı daha çok olursa dahada iyi olur hatta iyi bir yatırımla 1 numara bile olur...

Lenneth

Üye

android unutulur iOs unutulmaz kardeşim.. Steve Amcam gitti yeni adam bu kapalı sistem olayını biraz biraz iPhone5 te değiştirmeye başlayacaktır bence... iOsu azıcık özgür bırakırlarsa o zaman ne google kalır ne symbian symbianı seviyorum N8'ime hayranım sende biliyosun ama bu Apple baba boru değil :oke:

ayrıca bırak 2013'ü ileri bi gelecekte ilk robotları bile apple üretirse şaşırmam mac sistemli APRobo :D

Kalır kalır rahat ol, herkes 2000 lira verip iPhone alamayacağına göre :ehe

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
valla Apple'ın zaten belli bir kitlesi var bende dahil bizler unutmasak bile apple'ın pazar payının %30unu elinde tutmasına yeteriz :D
baştan diyorum bu bir tartışma konusu değildir sadece güzel güzel beyin fırtınası yapıyoruz adminciklerim yanlış anlamasın :oke:

----------Eklendi @ 17:42:28 ---------- Yazıldı @ 17:40:58 ----------

çünkü bu atışmalarda olmasa forumun ne tadı kalırki?
ama başka bölümlerden ağır ithamlarda bulunma niyetiyle gelenleri saymıyorum onlar cezasını çekmeli ve onlar yüzünden konuların kapatılmasına da karşıyım adam ceza almalı konu değil :)

• Beğen
Tepkiler: brk38

musty522

Üye
    Konu Sahibi

helal sana kardeşim bnm dediklerine harfiyen katılıyrm

----------Eklendi @ 21:56:42 ---------- Yazıldı @ 21:51:16 ----------

tabi kardeş herkez 2000 lira verip iphone alamadığı için Bu kadar iyi bir sistemse iOs.Herkez bu telefonu alabilse piyasada tek iphone satılır diğer firmalarda iflas eder herhalde bilmem anlatabildin mi?

----------Eklendi @ 21:59:21 ---------- Yazıldı @ 21:56:42 ----------

valla Apple'ın zaten belli bir kitlesi var bende dahil bizler unutmasak bile apple'ın pazar payının 0unu elinde tutmasına yeteriz :D
baştan diyorum bu bir tartışma konusu değildir sadece güzel güzel beyin fırtınası yapıyoruz adminciklerim yanlış anlamasın :oke:

----------Eklendi @ 17:42:28 ---------- Yazıldı @ 17:40:58 ----------

çünkü bu atışmalarda olmasa forumun ne tadı kalırki?
ama başka bölümlerden ağır ithamlarda bulunma niyetiyle gelenleri saymıyorum onlar cezasını çekmeli ve onlar yüzünden konuların kapatılmasına da karşıyım adam ceza almalı konu değil :)

yeah kardeşim benim işte gerçek yorum budur helal sana katılıyorum hep arkandayım tabi böyle adam akıllı ve mantıklı yorumlar yaptığın sürece bravo:yuru:oke:

mesut1979

Üye
slm,bu ankette daha piyasaya cikmamis olan meegoya nasil 16 kisi iyi diyor hayret ediyorum.

----------Eklendi @ 21:22:50 ---------- Yazıldı @ 21:18:20 ----------

slm,cezzbedici arkadas sunuda unutma ki steve jobsuz apple bir hic dir, applenin eski günleri artik magzide kalacak istersen söyle bir avrupa ve amerika taraflarinda steve jobssuz apple icin ne düsünüyorlar biraz arastir.

Lenneth

Üye
iPhone 2000 lira yerine 200 lira olsa sana 2000 liralık iPhone'nun özelliklerini sunacak mı sanıyorsun..

slant1111

slant1111

Üye
android unutulur iOs unutulmaz kardeşim.. Steve Amcam gitti yeni adam bu kapalı sistem olayını biraz biraz iPhone5 te değiştirmeye başlayacaktır bence... iOsu azıcık özgür bırakırlarsa o zaman ne google kalır ne symbian symbianı seviyorum N8'ime hayranım sende biliyosun ama bu Apple baba boru değil :oke:----------Eklendi @ 17:21:12 ---------- Yazıldı @ 17:20:06 ----------ayrıca bırak 2013'ü ileri bi gelecekte ilk robotları bile apple üretirse şaşırmam mac sistemli APRobo :D
iROBO falan olur :)

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3

Üst Alt