aynenama onlarca yıldır google gibi ne firmalar devirmiş olan tecrübeli microsoft ve apple'ın neler yapacağını göreceğiz. Ama google farklı. Benim görüşüm, google yeni bir apple veya yeni bir microsoft olabilir.
2013 de ne olucağı hiç belli olmaz wp gelicek ios var android var symbian o zamanda olucak htc kendi işletim sistemini yazmaya başladı bile meego ya destek veren markalar yavaşdan netleşiyor 2013 de herşey olabilir piyasa çok değişken bir hal aldı bileiOS, minimum 2013'e kadar geçilemez... Android 2013'de iOS'yi unutturmaya başlar...
aynen kardeşim katılıyorum sana2013 de ne olucağı hiç belli olmaz wp gelicek ios var android var symbian o zamanda olucak htc kendi işletim sistemini yazmaya başladı bile meego ya destek veren markalar yavaşdan netleşiyor 2013 de herşey olabilir piyasa çok değişken bir hal aldı bile
android unutulur iOs unutulmaz kardeşim.. Steve Amcam gitti yeni adam bu kapalı sistem olayını biraz biraz iPhone5 te değiştirmeye başlayacaktır bence... iOsu azıcık özgür bırakırlarsa o zaman ne google kalır ne symbian symbianı seviyorum N8'ime hayranım sende biliyosun ama bu Apple baba boru değiliOS, minimum 2013'e kadar geçilemez... Android 2013'de iOS'yi unutturmaya başlar...

android unutulur iOs unutulmaz kardeşim.. Steve Amcam gitti yeni adam bu kapalı sistem olayını biraz biraz iPhone5 te değiştirmeye başlayacaktır bence... iOsu azıcık özgür bırakırlarsa o zaman ne google kalır ne symbian symbianı seviyorum N8'ime hayranım sende biliyosun ama bu Apple baba boru değil
----------Eklendi @ 17:21:12 ---------- Yazıldı @ 17:20:06 ----------
ayrıca bırak 2013'ü ileri bi gelecekte ilk robotları bile apple üretirse şaşırmam mac sistemli APRobo![]()

valla Apple'ın zaten belli bir kitlesi var bende dahil bizler unutmasak bile apple'ın pazar payının %30unu elinde tutmasına yeterizKalır kalır rahat ol, herkes 2000 lira verip iPhone alamayacağına göre![]()

android unutulur iOs unutulmaz kardeşim.. Steve Amcam gitti yeni adam bu kapalı sistem olayını biraz biraz iPhone5 te değiştirmeye başlayacaktır bence... iOsu azıcık özgür bırakırlarsa o zaman ne google kalır ne symbian symbianı seviyorum N8'ime hayranım sende biliyosun ama bu Apple baba boru değil
ayrıca bırak 2013'ü ileri bi gelecekte ilk robotları bile apple üretirse şaşırmam mac sistemli APRobo![]()
Kalır kalır rahat ol, herkes 2000 lira verip iPhone alamayacağına göre![]()
valla Apple'ın zaten belli bir kitlesi var bende dahil bizler unutmasak bile apple'ın pazar payının 0unu elinde tutmasına yeteriz
baştan diyorum bu bir tartışma konusu değildir sadece güzel güzel beyin fırtınası yapıyoruz adminciklerim yanlış anlamasın
----------Eklendi @ 17:42:28 ---------- Yazıldı @ 17:40:58 ----------
çünkü bu atışmalarda olmasa forumun ne tadı kalırki?
ama başka bölümlerden ağır ithamlarda bulunma niyetiyle gelenleri saymıyorum onlar cezasını çekmeli ve onlar yüzünden konuların kapatılmasına da karşıyım adam ceza almalı konu değil![]()

iROBO falan olurandroid unutulur iOs unutulmaz kardeşim.. Steve Amcam gitti yeni adam bu kapalı sistem olayını biraz biraz iPhone5 te değiştirmeye başlayacaktır bence... iOsu azıcık özgür bırakırlarsa o zaman ne google kalır ne symbian symbianı seviyorum N8'ime hayranım sende biliyosun ama bu Apple baba boru değil----------Eklendi @ 17:21:12 ---------- Yazıldı @ 17:20:06 ----------ayrıca bırak 2013'ü ileri bi gelecekte ilk robotları bile apple üretirse şaşırmam mac sistemli APRobo
![]()