En İyi İşletim Sistemi Hangisidir?

Sponsorlu Bağlantılar

En İyi İşletim Sistemi Hangisidir?

• iOS

Kullanılan: 43 15.5%
  • Android

Kullanılan: 66 23.8%
  • Symbian Belle

Kullanılan: 128 46.2%
  • MeeGo

Kullanılan: 21 7.6%
  • Maemo

Kullanılan: 2 0.7%
  • Bada

Kullanılan: 4 1.4%
  • Windows Phone

Kullanılan: 13 4.7%

• Kullanılan toplam oy
    277
SilentOne

SilentOne

Üye
bn şahsen megoo diom sınırı olmayan bir işletim sistemi

musty522

Üye
    Konu Sahibi
konuyu açan arkadaş, şu anda kuralları çiğniyorsun

Duyurular - Symbian^3 Genel

----------Eklendi @ 10:04:28 ---------- Yazıldı @ 10:03:33 ----------

tartışma çıkarır bu konu

yanlış birşey mi yaptık arkadaşım ne kuralı çiğnedik anket oluşturduk android i kötüleyen laf söylerse kendine kalmış o adamı şikayet ederiz olur biter adamlar tartışma yaratacak kötü sözler söyliyip forumu birbirne katıyor diye suçlusu biz olamayız tamam mı kardeşim benim beni sakın yanlış anlama tartışma felan çıkmaz merak etme herkez oyunu kullansın düzgün bir şekilde yorumunu yapsın hiçbirşey olmaz

----------Eklendi @ 15:04:22 ---------- Yazıldı @ 14:22:55 ----------

iOs da Güzel Bir İşletim Sistemi Ve Gayette Stabildir

----------Eklendi @ 15:06:17 ---------- Yazıldı @ 15:04:22 ----------

bana kalırsa symbian belle gerçekten bi symbian olacak ;) gayet başarılı arayüz ve tümüyle kişiselleştirilebilir ana ekranlar nokianın şu anki donanımlı telefonları için birebir

Görünüşe Bakılırsa Nokia Symbian Belle ile Çok değişecek gibi Dediğin Gibi güzel bir işletim sistemi olacak

forbidden5

forbidden5

Üye
Android benim gözümde çok kötü bir işletim sistemi symbiana laf ediyorlar anroidde de takılmalar oluyor kullanıcı dostu değil mağazasının yarısı uygulama çöplüğü ama İos a lafım yok tek sorunu itunes a bağımlılık çok kapalı bir os wp yi inceleme fırsatım olmadı birebir olarak yalnızca videolardan gördüm ama sıralama yapıcak olursam ios meego symbian belle olarak yaparım wp7 hakkında fikrim olmadığı için bişey diyemiyorum

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Android benim gözümde çok kötü bir işletim sistemi symbiana laf ediyorlar anroidde de takılmalar oluyor kullanıcı dostu değil mağazasının yarısı uygulama çöplüğü ama İos a lafım yok tek sorunu itunes a bağımlılık çok kapalı bir os wp yi inceleme fırsatım olmadı birebir olarak yalnızca videolardan gördüm ama sıralama yapıcak olursam ios meego symbian belle olarak yaparım wp7 hakkında fikrim olmadığı için bişey diyemiyorum
En mantıklı yorum geldi bu arkadaşımızın yorumu tebrik ediyorum ...

pRime.

pRime.

Üye
hızla düşüyor derken sadece %16lık bir düşüş ki hala farkla birinci android sadece amerikada birinci ki ordada oranı düşüyor millet google ın saçmaladığını biliyor sonuçta hatta dört çekirdek S3 haberinden sonra millet twitterda bir yeri ile güldü ne ihtiyacımız var bunlara diyorlar pc miz dört çekirdek değil diyorlar
Aynen.

----------Eklendi @ 16:07:42 ---------- Yazıldı @ 16:07:03 ----------

Merak etme Androidcilerin hepsi buralarda takılıyor zaten.
O da doğru bak.

pRime.

pRime.

Üye
Symbian belle çok iyi bir sistem. Popüler diye belle'yi görmeden android'e daha iyi diyenler resmen saçmalar bunu da söyleyeyim fakat bu işte en iyi olan sistem özellikle donanımı ios kadar (hatta daha iyi) kullanabilen hemde sınırsız imkanlara sahip meego'dur bence.

• Beğen
Tepkiler: musty522 ve ozggurr

musty522

Üye
    Konu Sahibi
Symbian belle çok iyi bir sistem. Popüler diye belle'yi görmeden android'e daha iyi diyenler resmen saçmalar bunu da söyleyeyim fakat bu işte en iyi olan sistem özellikle donanımı ios kadar (hatta daha iyi) kullanabilen hemde sınırsız imkanlara sahip meego'dur bence.

katılıyorum sana arkadaşım iOs iyi bir işletim sistemi donanım bakımdan olsun uygulama felan hızıda çok iyi MeeGo da güzel diyorlar ama bn hiç bilmiyorum nasıl bir özelliklere sahip daha doğrusu hiç kullanmadım MeeGo işletim sistemli telefon

pRime.

pRime.

Üye
katılıyorum sana arkadaşım iOs iyi bir işletim sistemi donanım bakımdan olsun uygulama felan hızıda çok iyi MeeGo da güzel diyorlar ama bn hiç bilmiyorum nasıl bir özelliklere sahip daha doğrusu hiç kullanmadım MeeGo işletim sistemli telefon
Ios'un tek sorunu multitask ve kapalılık bence. jb yapmak şart yani.

musty522

Üye
    Konu Sahibi
Ios'un tek sorunu multitask ve kapalılık bence. jb yapmak şart yani.

vallha kardeş o donanımsal yada yazılımsal herhangi bir sorun değil sadece uygulamaları parasız yapıyor o kadar o da bizim için lazım uygulamaya para veremiyoruz pahalı yani haklısın.Ama parası olan için hiç de sorun değil demi.Ama dediğin gibi jb yapmak şart katılıyorum sana :oke:

TheORCUN

TheORCUN

Üye
iOS, minimum 2013'e kadar geçilemez... Android 2013'de iOS'yi unutturmaya başlar...

SilentOne

SilentOne

Üye
sanmam ios un ole kolay kolay unutulcaqını ama android unutulur biyerde okudum dün google artık mobil sektorden elini ufak ufak çekicekmiş başka yerlere el atıcakmış

uribaju

uribaju

Üye
normalde windows phone ama belleye oy verdim

Uruloki

Uruloki

Üye
orçun ben açıkcası sanmıyorum öyle bir şey az pazar paylarına bakarsan sadece amerikada çok satılmış bir sistem ve şimdiden düşmeye başladı orda yani em basitinden cihazlar uyumsuzken ve bunu kaç güncellemedir çözmeyen google böyle hatalara devam ederse düşer bence ki büyük güncellemeride yalan olmuş olabilir

Kedi Yavrusu

Üye
google olayı çaktı, apple, microsoft, nokia hepsi el altından ve özellikle html5 darbesiyle google'a atlayacaklar ama google çaktı sanırım köfteyi.

SilentOne

SilentOne

Üye
oo hooo adamlar ona hazırlıklı çıktı google crome ini html 5 test sonucuna bakın bnde 435 di adam cromede testlerini yaptı şimdi mobile aktarcak

Uruloki

Uruloki

Üye
bu hızla bir şey çakamaz onlar

musty522

Üye
    Konu Sahibi
sanmam ios un ole kolay kolay unutulcaqını ama android unutulur biyerde okudum dün google artık mobil sektorden elini ufak ufak çekicekmiş başka yerlere el atıcakmış

aynen katılıyorum

musty522

Üye
    Konu Sahibi

googleyi ole hafife alma adamlar bir android çıkarttı fırtına gibi esti gürledi başka bişi çıkartır eser gürler yani

----------Eklendi @ 00:54:22 ---------- Yazıldı @ 00:54:03 ----------

eyw... :oke:
aynen google çok iyi bir firma

Üst Alt