konuyu açan arkadaş, şu anda kuralları çiğniyorsun
Duyurular - Symbian^3 Genel
----------Eklendi @ 10:04:28 ---------- Yazıldı @ 10:03:33 ----------
tartışma çıkarır bu konu
iOs da Güzel Bir İşletim Sistemi Ve Gayette Stabildir
bana kalırsa symbian belle gerçekten bi symbian olacakgayet başarılı arayüz ve tümüyle kişiselleştirilebilir ana ekranlar nokianın şu anki donanımlı telefonları için birebir
En mantıklı yorum geldi bu arkadaşımızın yorumu tebrik ediyorum ...Android benim gözümde çok kötü bir işletim sistemi symbiana laf ediyorlar anroidde de takılmalar oluyor kullanıcı dostu değil mağazasının yarısı uygulama çöplüğü ama İos a lafım yok tek sorunu itunes a bağımlılık çok kapalı bir os wp yi inceleme fırsatım olmadı birebir olarak yalnızca videolardan gördüm ama sıralama yapıcak olursam ios meego symbian belle olarak yaparım wp7 hakkında fikrim olmadığı için bişey diyemiyorum
Aynen.hızla düşüyor derken sadece %16lık bir düşüş ki hala farkla birinci android sadece amerikada birinci ki ordada oranı düşüyor millet google ın saçmaladığını biliyor sonuçta hatta dört çekirdek S3 haberinden sonra millet twitterda bir yeri ile güldü ne ihtiyacımız var bunlara diyorlar pc miz dört çekirdek değil diyorlar
O da doğru bak.Merak etme Androidcilerin hepsi buralarda takılıyor zaten.
Belle bence cünkü yenilenmiş bir symbian gözüküyor ve umut veriyor bence
Symbian belle çok iyi bir sistem. Popüler diye belle'yi görmeden android'e daha iyi diyenler resmen saçmalar bunu da söyleyeyim fakat bu işte en iyi olan sistem özellikle donanımı ios kadar (hatta daha iyi) kullanabilen hemde sınırsız imkanlara sahip meego'dur bence.
Ios'un tek sorunu multitask ve kapalılık bence. jb yapmak şart yani.katılıyorum sana arkadaşım iOs iyi bir işletim sistemi donanım bakımdan olsun uygulama felan hızıda çok iyi MeeGo da güzel diyorlar ama bn hiç bilmiyorum nasıl bir özelliklere sahip daha doğrusu hiç kullanmadım MeeGo işletim sistemli telefon
Ios'un tek sorunu multitask ve kapalılık bence. jb yapmak şart yani.

sanmam ios un ole kolay kolay unutulcaqını ama android unutulur biyerde okudum dün google artık mobil sektorden elini ufak ufak çekicekmiş başka yerlere el atıcakmış
googleyi ole hafife alma adamlar bir android çıkarttı fırtına gibi esti gürledi başka bişi çıkartır eser gürler yanibu hızla bir şey çakamaz onlar
aynen katılıyorum

aynen google çok iyi bir firma
googleyi ole hafife alma adamlar bir android çıkarttı fırtına gibi esti gürledi başka bişi çıkartır eser gürler yani
----------Eklendi @ 00:54:22 ---------- Yazıldı @ 00:54:03 ----------
eyw...![]()