En İyi İşletim Sistemi Hangisidir?

Sponsorlu Bağlantılar

En İyi İşletim Sistemi Hangisidir?

• iOS

Kullanılan: 43 15.5%
  • Android

Kullanılan: 66 23.8%
  • Symbian Belle

Kullanılan: 128 46.2%
  • MeeGo

Kullanılan: 21 7.6%
  • Maemo

Kullanılan: 2 0.7%
  • Bada

Kullanılan: 4 1.4%
  • Windows Phone

Kullanılan: 13 4.7%

• Kullanılan toplam oy
    277
Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Steve amcanın durumuna bende çok üzülüyorum ama hiçkimse sonsuza kadar varolmaz + Apple dev bir şirket yazılımcısı araştırmacısı genel müdürü teknikerleri vs vs binlerce çalışanın birleşmesiyle varolan bir marka tamam apple bu günlerine getiren Steve Jobs tur ama Appleı şuanki kadrosu hiç bozmadan devam ettirecektir inşallah yeni Ceo çok şaçmalıklar yapmaz ki bence problemsiz devam edecektir bunu öğrenmek için çok belkemeye gerek yok iPhone5 steve'siz ilk apple ürünü olacak bekleyip görecez tutacakmı tutmayacakmı eğer yine herzamanki gibi popülaritesini ve kalitesini korursa bundan sonrada korumaya devam eder

----------Eklendi @ 22:44:58 ---------- Yazıldı @ 22:44:39 ----------

aynen :D

mesut1979

Üye
Steve amcanın durumuna bende çok üzülüyorum ama hiçkimse sonsuza kadar varolmaz + Apple dev bir şirket yazılımcısı araştırmacısı genel müdürü teknikerleri vs vs binlerce çalışanın birleşmesiyle varolan bir marka tamam apple bu günlerine getiren Steve Jobs tur ama Appleı şuanki kadrosu hiç bozmadan devam ettirecektir inşallah yeni Ceo çok şaçmalıklar yapmaz ki bence problemsiz devam edecektir bunu öğrenmek için çok belkemeye gerek yok iPhone5 steve'siz ilk apple ürünü olacak bekleyip görecez tutacakmı tutmayacakmı eğer yine herzamanki gibi popülaritesini ve kalitesini korursa bundan sonrada korumaya devam eder

----------Eklendi @ 22:44:58 ---------- Yazıldı @ 22:44:39 ----------

aynen :D

iphone 5 zaten daha steve jobs un asil bundan sonra cikaracagi telefonlar önemli.

musty522

Üye
    Konu Sahibi
iPhone 2000 lira yerine 200 lira olsa sana 2000 liralık iPhone'nun özelliklerini sunacak mı sanıyorsun..
sen dediğimden birşey anlamamışsın ki tamamen yanlış anlamışsın ben şöyle demek istedim iphone az alınan bir telefon olduğu halde halk dilinde halkın gözünde böyle 1. seviyelerde ise demek ki herkez alsa daha çok büyükcek gözlerinde halkın ve herkez apple apple dicek diğer firmalar satıştan düşecek burda iphone da tartışmadım bn sadece iOs u kullanan az insan sayısı var az kişi kullandığı halde bu seviyedeyse çok kişi kullansa daha üst seviyelerde olur bu anlamda söyledim kardeşim benim ama sen farklı anlamışsın :D

SeDo_1

Üye
Ben nokıa kullanıcısıyım anna daki anlamsız bekleyiş yüzünden çok kızdım nokıa ya ve karar verdim satıcam demiştim android yazılımlı bir telefon almayı düşünüyordum ve android yazılımlı sony ericson xperia arc ı inceledim bence bu android de bana biraz saçma geldi çünkü gerekli gereksiz bir sürü uygulama var ve bazılarıda çöyle adam gmail için uygulama yapmış ve bu uygulama ana menüde daha sonra hotmail için yine aynı v.b facebook için yine öylke tvitter için yine öyle kardeşim topla onları bir yere mail yaz içersine gmailide girsin hotmailide sosyal ağlar yaz içine tviside girsin fasesi de neden uygulama kalabalığına kaçıyorsun ki yani symbianı kötü diyoruz ama symbianda hiç değilse uygulamalar kalıplaşmış hepsi bir yerde yani gereksiz yerde kaplamıyor android alabileçeğim en son işletim sistemi olur cok met ediyorlardı lakin elime alınca anladım cok gereksiz benim tavsiyem ve tercihim BELLE sonrası WİNDOWS PHONE ;)

SilentOne

SilentOne

Üye
belle sonra megoo aga wp den daha iyi

bugli

Üye
Tabi ki ios :D
Bu arada seceneklerde Symbian Belle gordum. Belle bir update, ustelik daha Symbian^3 isletim sistemine gelmemis bir update. S^3 su anki hali ile bu listeye bile giremez. Kuskusuz en yavas ui e sahip.

cabal21

cabal21

Üye
symbian Belle kesinlikle hepsinden iyi. beta olmasına rağmen gayet stabil çalışıyor.

den1905

den1905

Üye
belle kullanmayan arkadaşlar kullandıkdan sonra bu yazdıklarından dolayı utanacaklardır

musty522

Üye
    Konu Sahibi
Tabi ki ios :D
Bu arada seceneklerde Symbian Belle gordum. Belle bir update, ustelik daha Symbian^3 isletim sistemine gelmemis bir update. S^3 su anki hali ile bu listeye bile giremez. Kuskusuz en yavas ui e sahip.

kardeş ios yorumuna katılıyorum fakat belle işletim sistemi orjinali gelmese bile beta sı bile yetio insanlara o yüzden belle girebilir ayrı yeten akıl var mantık var bu kadar kişi belle demiş neden demekki iyi çnkü hepsi demiyelimde coğu belle yazılımını kullanmışki diyor sende kalkmış belle gelmedi bu listeye giremez diyosun :D

----------Eklendi @ 01:18:26 ---------- Yazıldı @ 01:07:26 ----------

belle kullanmayan arkadaşlar kullandıkdan sonra bu yazdıklarından dolayı utanacaklardır

neden utansınlar ki kardeş bi suçmu işlediler :D ayrıca belle kullanmadım değil belle symbian en güzel işletim sistemini çıkartsın apple gibi bir firma iOs ile hepsini geçer ve bnde iOs dan vazgeçmem + İphone 5 ile iOs5 de geliyor iOs şu haliyle az kullanılan bir işeletim sistemi olduğu halde en üst seviyelerde bakalım iOs 5 gelince ne olcak allah bilir Şunuda söyliym apple tam yol ilerliyor allah yolunu açık etsin bu gidişle yakında bütün firmaları sollar ama genede allah bilir.iphone 5 ile gelen iOs 5 sistemi bambaşka bir şekilde geliyor ve buda bizler için çok iyi olacak.arkadaşlar size tavsiyem yeni telefon almak istiyorsanız bütçenizede uyacaksa eğer iphone alın derim hiç pişman olmazsınız kardeşim inanın eğer size ne android i arattırır ne belle yi nede meego vs işletim sistemlerini.

• Beğen
Tepkiler: brk38

musty522

Üye
    Konu Sahibi

mesut1979

Üye
kardeş ios yorumuna katılıyorum fakat belle işletim sistemi orjinali gelmese bile beta sı bile yetio insanlara o yüzden belle girebilir ayrı yeten akıl var mantık var bu kadar kişi belle demiş neden demekki iyi çnkü hepsi demiyelimde coğu belle yazılımını kullanmışki diyor sende kalkmış belle gelmedi bu listeye giremez diyosun :D

----------Eklendi @ 01:18:26 ---------- Yazıldı @ 01:07:26 ----------

neden utansınlar ki kardeş bi suçmu işlediler :D ayrıca belle kullanmadım değil belle symbian en güzel işletim sistemini çıkartsın apple gibi bir firma iOs ile hepsini geçer ve bnde iOs dan vazgeçmem + İphone 5 ile iOs5 de geliyor iOs şu haliyle az kullanılan bir işeletim sistemi olduğu halde en üst seviyelerde bakalım iOs 5 gelince ne olcak allah bilir Şunuda söyliym apple tam yol ilerliyor allah yolunu açık etsin bu gidişle yakında bütün firmaları sollar ama genede allah bilir.iphone 5 ile gelen iOs 5 sistemi bambaşka bir şekilde geliyor ve buda bizler için çok iyi olacak.arkadaşlar size tavsiyem yeni telefon almak istiyorsanız bütçenizede uyacaksa eğer iphone alın derim hiç pişman olmazsınız kardeşim inanın eğer size ne android i arattırır ne belle yi nede meego vs işletim sistemlerini.

arkadas steve jobs gitti artik herhalde bu sana birsey ifade etmiyormu iyi bir düsün.

musty522

Üye
    Konu Sahibi
arkadas steve jobs gitti artik herhalde bu sana birsey ifade etmiyormu iyi bir düsün.

tamam gidebilir ama apple battı mı o gitti diye bakacaz görecez bakalım o yokken neler yapabilecek apple allah bilir heme o gitti diye işler değişti anlamına gelmez demi bi bakalım o yok diye apple düşüşe mi geçecek yoksa onun yokluğunu aratmıyacakmı bunu en iyisi zaman gösterecek kardeş ilerde ne olacağını allah bilir

pRime.

pRime.

Üye
Apple zaten en azından sonraki 10 yıl için planını yapmıştır steve jobs ile.

• Beğen
Tepkiler: brk38
Dampierre

Dampierre

Üye
ios bence, ayrıca bu konuyu symbian bölümüne açarsanız tabikide symbian belle kazanır anketi, anketin sonucu gerçekçi olmaz bu gidişle

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3, Lenneth ve brk38
brk38

brk38

Üye
MeeGo diyorum, ardından da Symbian Belle. IOS da güzel fakat kapalı ve sınırlı bir sistem, illaki jailbreak istiyor.
kapalı bir sistem olmasının amacı çökmeye engel olmaktır.konuya gelince ios tan sonra belle gelir:oke:

----------Eklendi @ 19:23:43 ---------- Yazıldı @ 18:49:07 ----------

Kalır kalır rahat ol, herkes 2000 lira verip iPhone alamayacağına göre :ehe
1500 tl sgs2 verceğime 2000 tl iphone 5 e veririm:ehe

musty522

Üye
    Konu Sahibi
ios bence, ayrıca bu konuyu symbian bölümüne açarsanız tabikide symbian belle kazanır anketi, anketin sonucu gerçekçi olmaz bu gidişle
haklısın ama ios a açsam ios kazanır hepsinede birden açmak istemioyrum ama hepsinin göreceği bir anket oluşturabilsem yani herkez görmesi için bir bölüm olsa oluşturcam o zaman belli olsun ama işte yok

mesut1979

Üye
haklısın ama ios a açsam ios kazanır hepsinede birden açmak istemioyrum ama hepsinin göreceği bir anket oluşturabilsem yani herkez görmesi için bir bölüm olsa oluşturcam o zaman belli olsun ama işte yok

slm senin en iyi acacagin yer cep telefonlari genel bölümü.

Lenneth

Üye
kapalı bir sistem olmasının amacı çökmeye engel olmaktır.konuya gelince ios tan sonra belle gelir:oke:

----------Eklendi @ 19:23:43 ---------- Yazıldı @ 18:49:07 ----------

1500 tl sgs2 verceğime 2000 tl iphone 5 e veririm:ehe

Ondan sonrada untethered jailbreak ne zaman çıkacak diye haftalarca beklersin :ehe

Üst Alt