pRime.
Üye
Yani diyor ki..
8 MegaPixel olması ve 1080p çözünürlüğünde video çekiyor olması + İşlemcisiymiş Ram'iymiş vs. bunların fotoğraf ve video çekerken tabiki etkisi var. Ancak kabul etmek gerekir ki en önemli etken kullanılan lenstir. Kullanılan sensördür.
O yüzden Galaxy S2 maalesef N8'i sollayamadı.
Şu an için en iyi fotoğraf ve video çeken telefon N8'dir(720p bile olsa).
1/1.83 gibi devasa bir sensör büyüklüğü çoğu dijital makinelerde bulunmuyor bile.
ben wave 2 derim. n8 720p videoyu 25fps ile çekiyor. 12 mp kamerası olmasına rağmen. Wave 2 bende var. 720p video çekiyor. 30fps. dikkat 30fps diyorum. yani 5mp lik kamera bunu yapıyor.
bada 2.0 ile de 1080p desteği gelicek.
Yani diyor ki..
8 MegaPixel olması ve 1080p çözünürlüğünde video çekiyor olması + İşlemcisiymiş Ram'iymiş vs. bunların fotoğraf ve video çekerken tabiki etkisi var. Ancak kabul etmek gerekir ki en önemli etken kullanılan lenstir. Kullanılan sensördür.
O yüzden Galaxy S2 maalesef N8'i sollayamadı.
Şu an için en iyi fotoğraf ve video çeken telefon N8'dir(720p bile olsa).
1/1.83 gibi devasa bir sensör büyüklüğü çoğu dijital makinelerde bulunmuyor bile.
ben hemfikir değilim çektikleri 3D videoları gördüm iki görüntü üst üste binmemiş ayrılar 3D efekti yapamıyorlar o yakınlıkta kamera ile baştan saçma bir olay lens optik olayına hiç girmiyorum bile
Hmm.. Hayret.!! N8'ın Önde oldugu bi ozellıgın oldugunu görebilmek ne guzel.. Tskler bılgı ıcın hocam..
kesinlikle inanılmaz derecede göz yora biliyor özelikle gece ışık kapalıyken tlf un ekranına uzun süre bakıldığında sulanmaya bile neden olabiliyor..artı olarak şu an piyasadaki en iyi video ve fotoraf çekimini yapan tek cihaz n8 dir..yunus sorunda bu zaten gelip en iyi 1080p ve ya video performansı diyebiliyorsunuz he dersin ki oyun 3D filan ona tamam derim(ki burda gözün ağrımasını katmıyorum yani uzun süre 3D biraz zarar oluyor)
Arkadaşlar tüm yorumlar için teşekkür ederim, özellikle fiyat belirtmedim, malum bugün 1500tl olan telefon 1 ay sonra 1000tl olabiliyor. Şimdiye kadar kullandığım klasik cep telefonlarında hem kamera hem de müzik kalitesi olarak en memnun kaldığım tel SE c903. Ama yeni nesil telefonlar hakkında hiçbir bilgim yoktu. Sanırım Nokia n8 veya SE Arc arasında bir tercihy yapmam gerekecek. Rica etsem bu iki telefonu karşılaştırsak hangisi üstün çıkar?
Nokia N8 12 MP kamera ile çok etkileyici fotoğraf ve video çekebilir. Aynı zamanda HD ses de desteklemekte sanırım. HDMI çıkışı ve USB OTG gibi bir multimedya telefonunda olması gereken tüm özelliklere sahip.Arkadaşlar tüm yorumlar için teşekkür ederim, özellikle fiyat belirtmedim, malum bugün 1500tl olan telefon 1 ay sonra 1000tl olabiliyor. Şimdiye kadar kullandığım klasik cep telefonlarında hem kamera hem de müzik kalitesi olarak en memnun kaldığım tel SE c903. Ama yeni nesil telefonlar hakkında hiçbir bilgim yoktu. Sanırım Nokia n8 veya SE Arc arasında bir tercihy yapmam gerekecek. Rica etsem bu iki telefonu karşılaştırsak hangisi üstün çıkar?
İcad edilmiş en iyi fotoğraf ve video çekim yapan kamera N8 dir...makro mode yi denemenizi öneririm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?