Bu ekolayzer zaten ozel bir eko ayaridir benim C6-01 belle icine attim 4 ekodan biri buna ayar yapmaniza gerek yoktur..Arkadaşlar C6-01 de hoparlör ve kulaklık için Ekolayzer ayarları Nasıl olmalıdır? En kaliteli ve en yüksek ses için?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu ekolayzer zaten ozel bir eko ayaridir benim C6-01 belle icine attim 4 ekodan biri buna ayar yapmaniza gerek yoktur..
bence telefonda bass seç ve ayarlardan ses yüksekliği açık stereo genişletme kapalı kulakta bass ses yüksekliği açık stereo genişletme açık
jazzda yuksek ses çıkıyor ama sololar screamlar falan eziliyor. En iyisi dinldğın muziğe göre seç. Bu arada belle hatası konularının yerini muzik falan alıyor millet zevk almaya baslamış. Bu sevindiricı bi' gelişme![]()

arkadaşlar cfw var telefonda müzik çalarda ayarlanabiliyor. Ama jazz pek hoşuma gitmedi daha güzeli yapılabilir bence.
----------Eklendi @ 12:38:10 ---------- Yazıldı @ 12:28:11 ----------
abi öyle ama o ekolar hoşuma gitmedi belki daha güzel bir şeyler çıkar diye düşündüm.
----------Eklendi @ 12:42:57 ---------- Yazıldı @ 12:38:10 ----------
c6 nın orjinal kulaklıgi ile o dediğin ayarda en düşük sesi elde ettim.
başka faydası yok sony ve phılıps tek geçer ve önümü ilikler selam durur sonra dup tıs dup tıs