En iyi Ekolayzer Ayarı Nasıl Olmalıdır?

Sponsorlu Bağlantılar

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
En iyi Ekolayzer Ayarı Nasıl Olmalıdır?
Arkadaşlar C6-01 de hoparlör ve kulaklık için Ekolayzer ayarları Nasıl olmalıdır? En kaliteli ve en yüksek ses için?

mezoart

mezoart

Üye
Ben jazz ayarını seçiyorum dostum, en yüksek ve kaliteli ses onda çıkıyor.

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
bence telefonda bass seç ve ayarlardan ses yüksekliği açık stereo genişletme kapalı kulakta bass ses yüksekliği açık stereo genişletme açık

uruno

uruno

Üye
ekran görüntüsü hangi prog

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Rock Seçiyorum. Karışmıyorum.

safak1907

Üye
en iyisi caz kardeş c6 01 de en yüksek ses onda çıkıyor

Febris

Febris

Üye
jazz olabilir

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
Arkadaşlar C6-01 de hoparlör ve kulaklık için Ekolayzer ayarları Nasıl olmalıdır? En kaliteli ve en yüksek ses için?
Bu ekolayzer zaten ozel bir eko ayaridir benim C6-01 belle icine attim 4 ekodan biri buna ayar yapmaniza gerek yoktur..

Bberkan40

Üye
c7 de de cazz mıdır acaba en iyisi

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar cfw var telefonda müzik çalarda ayarlanabiliyor. Ama jazz pek hoşuma gitmedi daha güzeli yapılabilir bence.

----------Eklendi @ 12:38:10 ---------- Yazıldı @ 12:28:11 ----------

Bu ekolayzer zaten ozel bir eko ayaridir benim C6-01 belle icine attim 4 ekodan biri buna ayar yapmaniza gerek yoktur..

abi öyle ama o ekolar hoşuma gitmedi belki daha güzel bir şeyler çıkar diye düşündüm.

----------Eklendi @ 12:42:57 ---------- Yazıldı @ 12:38:10 ----------

bence telefonda bass seç ve ayarlardan ses yüksekliği açık stereo genişletme kapalı kulakta bass ses yüksekliği açık stereo genişletme açık

c6 nın orjinal kulaklıgi ile o dediğin ayarda en düşük sesi elde ettim.

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
yokmu önerisi olan

ucantcme

ucantcme

Üye
jazzda yuksek ses çıkıyor ama sololar screamlar falan eziliyor. En iyisi dinldğın muziğe göre seç. Bu arada belle hatası konularının yerini muzik falan alıyor millet zevk almaya baslamış. Bu sevindiricı bi' gelişme ;)

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
jazzda yuksek ses çıkıyor ama sololar screamlar falan eziliyor. En iyisi dinldğın muziğe göre seç. Bu arada belle hatası konularının yerini muzik falan alıyor millet zevk almaya baslamış. Bu sevindiricı bi' gelişme ;)

belle ile hiç bir sorunum olmadı ama müziğe önem veririm :)

İncİnat

İncİnat

Üye
teamo hangi kulaklıgı kullanıyorsun?

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
c6 nın orjinal kutudan çıkan siyah klasik kulaklık.

İncİnat

İncİnat

Üye
ben xe nin beatsaudio sunu nokia 700 de kullanıyorum son seste kulaklarım patlayacak sanıyorum :) ucuza sennheiser ler var bence bir tane edin

atakan25

atakan25

Üye
rock en dengeli sesi veriyor bence ama canım sıkılınca basa alıyorum

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
arkadaşlar cfw var telefonda müzik çalarda ayarlanabiliyor. Ama jazz pek hoşuma gitmedi daha güzeli yapılabilir bence.

----------Eklendi @ 12:38:10 ---------- Yazıldı @ 12:28:11 ----------

abi öyle ama o ekolar hoşuma gitmedi belki daha güzel bir şeyler çıkar diye düşündüm.

----------Eklendi @ 12:42:57 ---------- Yazıldı @ 12:38:10 ----------

c6 nın orjinal kulaklıgi ile o dediğin ayarda en düşük sesi elde ettim.

orjinal kulaklığı radyoda anten niyetine kullan :) başka faydası yok sony ve phılıps tek geçer ve önümü ilikler selam durur sonra dup tıs dup tıs :)

sublieutenant

sublieutenant

Üye
En iyisi var mı yaa :D bu kişiseldir. adam seçim sunmuş, nasıl beğenirsen öyle yapacaksın :ehe
ben süper bass seviyorum, bazı şarkılarda da rock :lol

Ns_Lion

Ns_Lion

Üye
Beyler vakumlu kulaklık kullanın gerisi teferruat :D süper ses yav. ben sony aldım vakumlu yok böyle bir kalite süper.

----------Eklendi @ 15:33:36 ---------- Yazıldı @ 15:33:02 ----------

İnsanın bağırası geliyor vakumlu kulaklıkla müzik dinlerken :D

Üst Alt