Telefon Tavsiyesi En iyi ANDROİD telefonu hangisi

Sponsorlu Bağlantılar

fireman87

fireman87

Üye
Bana göre optimus 3D, bu özelliklerde 1 tek telefon dahi yok.

shadow_170

shadow_170

Üye
Arkadaşlar şu an kesinlikle dünyanın en iyisi Samsung galaxy s2 he ama ben yinede Xperia Arc ı tercih ederim tasarım yönünden.Bu arada x10 a multitouch geliyo ve 2.3 oluyo android sürümüde.

bebeto9999

Üye
htc den üstün android li telefon yokkkkk

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Merhaba arkadaşlar;
Telefonumu değiştirmeyi düşnüyorum fakat 3 model arasında kaldım. HJangi telefonu neden tercih etmeliyim? Kullanan arkadaşlar tecrübelerini paylaşırlarsa sevinirim. Aynı sınıfta başka alternatifler de önermenizi rica ediyorum.

Ekleme;
Önerileriniz için teşekkür ederim arkadaşlar. Yaptığım araştırmalarda Android ios ve symbian karşılaştırmaları yaptım. Gönlüm herzaman çalışmalarını takdir ettiğim ve açık kaynak koda önem verdiği için google'nin işletim sistemi Android'e kaydı. Profesyonel karşılaştırmalar sonucuda Android'in diğer sistemlerin üstüne çıktığını gördüm. Şimdi sorum değişmiş oldu; sizce en iyi android sistemli telefon hangisidir. Fiyat olarak ikinci eli 600-800 dolaylarında olan Androidli telefonlar önermenizi rica edeceğim. en iyiden kastım android güncellemelerinde tıkanmayacak yeni sürümlerde kullanılabilirliği yüksek olan telefonlar önermenizi bilhassa rica ediyorum. Örneğin X10 2.2 froyo güncellemesini donanımsal yetersizlikten dolayı desteklemiyor (yani multitouch yok). Android üzerine Samsung hem ciddiyeti hemde tecrübesi olarak ilk tercihim olacaktır fakat diğer önerilerinizi de dikkatle bekliyorum. Yardımlarınız için teşekkür ederim.

Dipnot: Yeni soru hakkında bilgili arkadaşların ilgisini çekmek için
konu başlığını değiştirdim. :ehe

:nono: XPERIA X10 Android 2.3 güncellemesi aldı. hatta 2.3 ile beraber multi-touch dahi geldi. :oke:

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
tamam geldı kardesım arkadasımda var hatta ama konu acılalı bır yol olmus :))

ben de diyorum ki, telefon Froyo desteklemiyor demiş. Ama o zaman da Froyo destekliyordu. Üzerinden 5 yıl geçse de böyle.

Ayrıca konuyu kim neden hortlattı ??

Üst Alt