En İyi Android İsletim Sistemli Telefon Hangisi?

Sponsorlu Bağlantılar

akan22

Üye
galaxy s kullanıyorum güzel bir tel ama beklentilerimi karşılamadı. htc nın arayuzleri herzaman daha iyidir. görsellik istyorsan htc al. sgs 2 dfe iyi bir tel ama nexus ya da nexsus primw almanı tavsiye ederim. çünkü hakıkı android tir :D

LEVİS506

LEVİS506

Üye
tabiiki nexus

MezraL123

MezraL123

Üye
stabilite olmadıktan sonra androidin en iyisini alsan nolurki. telefon isterse beş çekirdekli olsun. android bir kere kendi başına stabil bir işletim sistemi değil. açık kaynak kodlu olmasından dolayı herkes parmağını sokuyor. binlerce uygulama var ve binlercesi de bir kere kullanıp çöpe geri göndereceğin şeyler. işe yarar uygulama çok az. telefon ilk alındığında yada yeni format attığında şahane görünüyor. ama bir süre kullanıp uygulamalar inidirip kaldırdığında kısa sürede kasmalar sıkıntılar başlıyor. android fazla abartılıyor. android bir telefon almadan önce N9'un çıkmasını bekle derim. en azından bir denemiş ol. şahsım adına ben tekrar symbiana dönmeyi düşünüyorum. n9'u bekliyorum bakalım nasıl bişey olacak.

Stabilite olmadığını nerden çıkardın? Telefon yeri geldiğinde işini gayet iyi şekilde yapıyo. Hatta custom rom yaparsan çok daha hızlı bile oluyo. Linux tabanlı olması hiç bişeyi değiştirmez. Root yaptığında herşey elinin altında. Ayrıca uygulamaların çoğunun düşük boyutlu ve dediğin gibi kullan at olması işletim sisteminin bi hatası değil. Adamlar yapıyo markete yolluyo google tek tek onları kontrol edemez ki. Ama ne kadar dandik uygulama varsa bi o kadar da kaliteli uygulama var bunu uzun süreli kullanımda emin ol sende anlarsın. Ayrıca bayadır telefonu aşırı derecede kullanıyorum. Yeni aldığımda mesela ne bulursam yükledim yükledim kaldırdım en az bi 20 tane oyun bitirdim sürekli kullandım ama hala ilk günki gibi sağlam çalışıyo. Telefonun yazılımında hiç bir hata yok hele ki program yükleyip silmekten kaynaklanan hiç bi hata yok. Ayrıca bi kere bile kastığını yada takıldığını görmedim. Naparsan yap kasmıyo telefon. Andoid abartılmıyo android market abartılıyo sadece. Yoksa işletim sistemi gayet güzel. Ayrıca bu beğenmediğin uygulamaların kaçta kaçı symbiyanda var haberin var mı? Bi android markete bak bi ovi store'a bak sonra karar ver işe yarar uygulama var mı yok mu diye. N9da bence hiç bi işe yaramaz. Lumia desen gene neyse ama N9un devamı yok ki bi geleceği olsun. Meegolu tek telefon. Sadece bi telefon için kim ne kadar güncelleme yada uygulama yayınlar sence? Bi android bi ios kadar olabilcek mi? Telefon güzel ona lafım yok ama madem işletim sistemi diyosun önce bi meegoya bakıcaksın. Türkiye'de yaşıyoruz öyle bi denemiş olmak için telefon alınmaz. Eğer uzun süre sıkılmadan kullanıyım diyosanız işletim sistemi olarak ya android ya ios..

219

219

Üye
htc desire sssssssss

halidgiray

halidgiray

Üye
forumda n8le ilgili bisürü yazım var ama 3 ay önce canıma yetti bi fırlattım kapı delindi öküze bişey olmadı. kardeşime verdim şimdi s2 kullanıyorum deneyin bak yerlere yatarsınız ikisine de piyano yükledim. s2de ekranı süpürüyorum bütün notalar çıkıyor, n8de de bütün notalara ardarda basıyorum iki nota birden çıkıyor iki saniye sonra iki nota daha çıkıyor rezalet ama iphone bölümünde bir dolaşın neler var neler bitanesi mp3lerin ismini değiştirmek için program arıyo falan n8 gene iphone 4sden bile iyi. (teknosada cep kaskla birlikte) 600 tlye galaxy fit yada 1800 tlye galaxy s2 derim. ama s2 1650mAh pille 6-7 saat n8 1350 mAh pille 10-15 saat gidiyor ona göre.

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
Stabilite olmadığını nerden çıkardın? Telefon yeri geldiğinde işini gayet iyi şekilde yapıyo. Hatta custom rom yaparsan çok daha hızlı bile oluyo. Linux tabanlı olması hiç bişeyi değiştirmez. Root yaptığında herşey elinin altında. Ayrıca uygulamaların çoğunun düşük boyutlu ve dediğin gibi kullan at olması işletim sisteminin bi hatası değil. Adamlar yapıyo markete yolluyo google tek tek onları kontrol edemez ki. Ama ne kadar dandik uygulama varsa bi o kadar da kaliteli uygulama var bunu uzun süreli kullanımda emin ol sende anlarsın. Ayrıca bayadır telefonu aşırı derecede kullanıyorum. Yeni aldığımda mesela ne bulursam yükledim yükledim kaldırdım en az bi 20 tane oyun bitirdim sürekli kullandım ama hala ilk günki gibi sağlam çalışıyo. Telefonun yazılımında hiç bir hata yok hele ki program yükleyip silmekten kaynaklanan hiç bi hata yok. Ayrıca bi kere bile kastığını yada takıldığını görmedim. Naparsan yap kasmıyo telefon. Andoid abartılmıyo android market abartılıyo sadece. Yoksa işletim sistemi gayet güzel. Ayrıca bu beğenmediğin uygulamaların kaçta kaçı symbiyanda var haberin var mı? Bi android markete bak bi ovi store'a bak sonra karar ver işe yarar uygulama var mı yok mu diye. N9da bence hiç bi işe yaramaz. Lumia desen gene neyse ama N9un devamı yok ki bi geleceği olsun. Meegolu tek telefon. Sadece bi telefon için kim ne kadar güncelleme yada uygulama yayınlar sence? Bi android bi ios kadar olabilcek mi? Telefon güzel ona lafım yok ama madem işletim sistemi diyosun önce bi meegoya bakıcaksın. Türkiye'de yaşıyoruz öyle bi denemiş olmak için telefon alınmaz. Eğer uzun süre sıkılmadan kullanıyım diyosanız işletim sistemi olarak ya android ya ios..

denemiş ol derken telefonu gör eline al bak dene demek istedim. denemek için telefonu satıl al demedim yani. ayrıca android abartılmıyor android market abartılıyor demişsin. zaten androidi bu kadar popüler yapan şey android market değilmi? android market ile android işletim sistemi arasındaki uyumsuzluk göz ardı edilebilecek bişey değil. androidi popülerleştirmek için markete ne bulurlarsa doldurdular. dünyanın her yerini nokta nokta dolaşabilen google acaba bu android marketteki çöpleri ayıklayamıyormu? yoksa bilerek mi marketin böyle şişmesine müsade ediyorlar? "En çok uygalama bizde" demek "En iyi uygulamalar bizde" demek değildir. Birkaç saat önce telefoncuya gittim. Samsung Note diye bişey gördüm. Tablet ile S serisi arası bişey. Ofis uygulamasına girdim. Açtığım Excel dosyasından çıkmak için bir "Çıkış" yada "Kapat" butonu bile koymamışlar. Böyle saçma şey mi olur? Bir "Geri" tuşu tutturmuşlar gidiyor. Hayatımda bu kadar gereksiz ve işleri zorlaştıran bişey görmedim. Ve android bu geri tuşundan hala vazgeçmiyor. Bir uygulamayı kapatmak için birkaç kez geri tuşuna basıyorsun ve başta ilerlediğin ekranlardan adım adım geriye gelip uygulamanın ana ekranına varıyorsun sonra bir daha geriye tıklayınca program kapanıyor. Ve android telefonlarda geri tuşu olduğu için çoğu uygulamalarda "kapat" yada "çık" butonu bulunmuyor. Bu mudur yani? Neyse bunları ben başka yazılarımda uzun uzun anlattım. Burda tekrar değinmeyeceğim. Ama bir sonraki alacağım telefon kesinlikle "geri" tuşu olan bir telefon olmayacak.

xmervex

Üye
vodafone 858 smart nasıl android 2.2 froyo kullanıyor asıl markası huawei. birisi bana iyi mi kötü mü hakkında bilgi verebilri mi fiyatı ise 360 lira diyo vodafone baileri alayım mı kararsız kadlım.

mamilim90

mamilim90

Üye
Sony Ericson Xperia arc'S

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
markada bir sıkıntı yok da özellikleri önemli. işletim sistemi düşük, muhtemelen ram'i de düşüktür. ekranı ve kamerası da büyük ihtimal hd değildir. 360 liralık bir telefondan zaten daha fazla performans beklenmez. T20 de aynı markanın. ama özellikler düşük işte onda da.

RevengeRR

Üye
Arkadaşlar şimdi marka model olayını geçtik diyelim sgs 2 veya htc aldık o farketmez de
asıl sorun şu
bu telefonların arasında şarjı en iyi giden telefon hangisi
ben nokia n8 ile gün içinde müzik mesaj konuşma gps wlan ve oyun kullanan biriydim. bu şekilde iki gün rahat kullanım sağlıyordu.
android cihazların hangisinde bunu sağlayacak imkan var onu söylerseniz sevinirim. ben de yeni telefon almak istiyorum ama gündüz de mp3 dinleyeyim diye şarjın su gibi gitmesini istemiyorum açıkçası.

bana bu kullanımda bu şarj süresini nokia n8 verdi. ciddiyim android tabanlı böyle bi telefon varsa onu alırım yani almak istiyorum

AggressivePsycho

AggressivePsycho

Üye
Samsung Galaxy S II ve Samsung Galaxy Note :D Note, SII yi de geçti gibi yanide Note çok pahalı :D

gokaykac

Üye
Arkadaşlar şimdi marka model olayını geçtik diyelim sgs 2 veya htc aldık o farketmez de
asıl sorun şu
bu telefonların arasında şarjı en iyi giden telefon hangisi
ben nokia n8 ile gün içinde müzik mesaj konuşma gps wlan ve oyun kullanan biriydim. bu şekilde iki gün rahat kullanım sağlıyordu.
android cihazların hangisinde bunu sağlayacak imkan var onu söylerseniz sevinirim. ben de yeni telefon almak istiyorum ama gündüz de mp3 dinleyeyim diye şarjın su gibi gitmesini istemiyorum açıkçası.

bana bu kullanımda bu şarj süresini nokia n8 verdi. ciddiyim android tabanlı böyle bi telefon varsa onu alırım yani almak istiyorum

android alırsan ve bu dedıgını yaparsan 2 gün şarjı unut çevremde 50 farklı andropı telefonu kullanan ınsan var 1 gün olsun temız olsun.

----------Eklendi @ 02:05:43 ---------- Yazıldı @ 02:04:45 ----------

sarjı saymazsak symbıan çok zayıf bir sistem telefonlar için nokia bu yuzden kaybedıyor.

xmervex

Üye
yok be kardeşim almak için önce arkadşımın aynı markalı lefonunu bir gnlüğüne emanet aldım vodafone 858 smartı yani.
bi iki saatte wi-fi kullan şarjın ebesini ağlatıyor ısınma oluyor.
sisteömi güzel ama telefon parçaları dandik çin mlaı huawei bana 350-400 lira arası android kullanan sağlam bir tel laım bilen varsa söylesin.
ayrıca vod 858 smart çok yavaş çalışıyor görev yöneticisi güzel ancak çalıştırpta çıkıtğın her program arka planda bir iz bırakıyor cache doluyor ve açık kalıyor kapalı görünsede ve bunu sonlandırmak için ayarlardn sonlandırman gerekiyor sürekli işte bu yüzden bu telefondan vazgeçtim şarj konunda sınıfta kalıyor

----------Eklendi @ 10:26:50 ---------- Yazıldı @ 10:25:29 ----------

işletim sistemi parasına değsede telefonun donanım yapısı ve arkaplan uygulamalarnı sonlandırmazsan şarj yiyor. çok güzel telefon ama şarj konusunda sınıfta kalıyor bana göre.

MezraL123

MezraL123

Üye
denemiş ol derken telefonu gör eline al bak dene demek istedim. denemek için telefonu satıl al demedim yani. ayrıca android abartılmıyor android market abartılıyor demişsin. zaten androidi bu kadar popüler yapan şey android market değilmi? android market ile android işletim sistemi arasındaki uyumsuzluk göz ardı edilebilecek bişey değil. androidi popülerleştirmek için markete ne bulurlarsa doldurdular. dünyanın her yerini nokta nokta dolaşabilen google acaba bu android marketteki çöpleri ayıklayamıyormu? yoksa bilerek mi marketin böyle şişmesine müsade ediyorlar? "En çok uygalama bizde" demek "En iyi uygulamalar bizde" demek değildir. Birkaç saat önce telefoncuya gittim. Samsung Note diye bişey gördüm. Tablet ile S serisi arası bişey. Ofis uygulamasına girdim. Açtığım Excel dosyasından çıkmak için bir "Çıkış" yada "Kapat" butonu bile koymamışlar. Böyle saçma şey mi olur? Bir "Geri" tuşu tutturmuşlar gidiyor. Hayatımda bu kadar gereksiz ve işleri zorlaştıran bişey görmedim. Ve android bu geri tuşundan hala vazgeçmiyor. Bir uygulamayı kapatmak için birkaç kez geri tuşuna basıyorsun ve başta ilerlediğin ekranlardan adım adım geriye gelip uygulamanın ana ekranına varıyorsun sonra bir daha geriye tıklayınca program kapanıyor. Ve android telefonlarda geri tuşu olduğu için çoğu uygulamalarda "kapat" yada "çık" butonu bulunmuyor. Bu mudur yani? Neyse bunları ben başka yazılarımda uzun uzun anlattım. Burda tekrar değinmeyeceğim. Ama bir sonraki alacağım telefon kesinlikle "geri" tuşu olan bir telefon olmayacak.

Androidi sadece android market için almıyo herkes. Ayrıca derdin sadece uygulamaysa işletim sistemiyle kalmıyo. S.e nin kendine özel uygulama marketi var samsungun kendine özel uygulama marketi var. Hadi onları geçtim al bi tegralı telefon tegraya özel o kadar oyun var. Bi telefonun işletim sistemini sadece uygulama yönünden değerlendiremezsin. Android iyi kullanırsan gerçekten stabil ve en kişiselleştirilebilir işletim sistemi. Google ın ne yaptığı benim umrumda değil. Beğenmiyosan indirmezsin olur biter. Ama mantıklı düşünürsen her uygulamayı yükleyip deneyip kötüyse silmek uzun iş. Ayrıca iyi/kötü kriterini google neye göre ayarlayabilir? Sana göre kötüdür bana göre iyidir bunu nerden bilebilir? Telefona konulan tuş takımıda telefondan telefona değişir. Eğer derdin direk ana ekrana dönmekse 'home' tuşu var zaten. Ayrıca bu tuşların güzelliği ve kullanışlılığa kişiden kişiye değişir. Sırf kapatma tuşu yok diye android kötü diyemezsin.

PriZm

PriZm

Üye

Menü tuşuna basılı tutunca görev yöneticisi çıkıyor.ordan program gayet rahat "çıkış" diyerek kapatılabiliyor.sürekli geri gitmek kadar saçma birşey yoktur herhalde.

LOTU_6666

Üye
simdilik galaxy nexus ama android 4 galaxy note ya gelince note olcak

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
Şuan Nexus.

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
Menü tuşuna basılı tutunca görev yöneticisi çıkıyor.ordan program gayet rahat "çıkış" diyerek kapatılabiliyor.sürekli geri gitmek kadar saçma birşey yoktur herhalde.
Hangi menü tuşundan bahsettiğini anlamadım. Home tuşunu kastediyorsan ona uzun basınca son uygulamalar çıkıyor. kapat diye bişey çıkmıyor.

Türe

Türe

Üye
Htc sensation xe ve sgs2 :oke:

HaqperesT

HaqperesT

Üye
android bebeklikten çıktı şimdi yaramaz çocuk modunda dolayısıyla bulduğu herşeyi cebine tıkıştirması doğal

Üst Alt