En İyi Android İsletim Sistemli Telefon Hangisi?

Sponsorlu Bağlantılar

senam38

Üye
Bu yill amerikada satis rekoruyla 1.siraya oturan htc serilerini unutmayin sensation sensation xe sensation xl bu cihazlar cok iyi xe ve xl da 1.5 ghz islemci 1 gb ram var karar senin

umutku84

umutku84

Üye
galaxy note en iyilerden bence

y n s c n

y n s c n

Üye
Piyasadaki en güçlü ve en iyi android smartphone olan cihaz.

1- Nexus
2 -Optimus 3D

ozan2020

ozan2020

Üye
galaxy s 2 :)

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
y n s c n

y n s c n

Üye

Optimus 3 D mi :SS

Galaxy S II'den 3D dışında bir tane üstün özelliği varmı ki ...

Forumda daha ne kadar söylemeliyim bilmiyorum ki.. SGS2 android 2.3.3 versiyonuyla Optimus 3D android 2.2 froyo versiyonu ile yarıştılar ve optimus 3D kazandı.İCS geldiğinde kimbilir nasıl olacak 3D.. 1.Nexus dedim çünkü Nexus OMAP 4-4430 platformu kullanıyor Optimus 3D'de öyle.. SGX540 grafik kartları var ve doğru yapılandırmada çalıştığında piyasada birçok cihazın yapamadıklarını yaparlar. :oke:

murat3702

murat3702

Üye
S2 tek gecerim. Htc sensation hikaye. Ekran dış mekanlarda çok donuk kalıyor ve gözükmüyor. Isınma ve pil sorunu berbat.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye

Forumda daha ne kadar söylemeliyim bilmiyorum ki.. SGS2 android 2.3.3 versiyonuyla Optimus 3D android 2.2 froyo versiyonu ile yarıştılar ve optimus 3D kazandı.İCS geldiğinde kimbilir nasıl olacak 3D.. 1.Nexus dedim çünkü Nexus OMAP 4-4430 platformu kullanıyor Optimus 3D'de öyle.. SGX540 grafik kartları var ve doğru yapılandırmada çalıştığında piyasada birçok cihazın yapamadıklarını yaparlar. :oke:

Sen sadece bu özelliklere göremi inceliyorsun telefonu ?

myth_1905

myth_1905

Üye
SAMSUNG GALAXY S II TEK GEÇERİM en kısa zamanda android 4.0 ice cream sandwich güncellemesi gelecek ;)

william75

william75

Üye
S2 ya da Optimus 3D.

Rich4arD

Rich4arD

Üye
Galaxy S II kesinlikle!
Hele hele gelecek İce Cream Sandwich güncellemesi ile tadından yenmeyecek bir telefon.

Avunyali

Üye
SAMSUNG GALAXY S II TEK GEÇERİM en kısa zamanda android 4.0 ice cream sandwich güncellemesi gelecek ;)

Elimdeki bilgilere göre (gercek olmayabilir) 24 gün sonra gelecek :) xperia yla aynı anda :)

oleştimaxi2

Üye
Androidi tam fanksiyonuyla tam destekli olarak kullanılabilen tek telefon htc serisi teefonlardır. Android tam desteği htc lere veriyolar. Androidi işletim sistemini herşeyiyle kullanmak istiyosan htc markalı telefon al. Andorid de ilk htc marka telefonla çıkmıştır bunuda unutmayalım.. Galaxy S II samsung klasiklerinden kesinlikle alma. Güçlü telefon fakat samsungun klasik arayüzlerinden mevcut görünümleri var. Htc ler tamamen iş telefonu içeriği ve desteği saymakla bitmez. Millet tutturmuş Galaxy S II diye. Telfonda kullanışlılık htc tek geçerim..

• Beğen
Tepkiler: asdasd159951

fiftycent86

Üye
bütçeni söyle telefonu önerebilelim sana

eses2658

eses2658

Üye
Samsung Galaxy S2 ve HTC Evo 3D...

AhmtKaqaN

AhmtKaqaN

Üye
Glaxy Note:oke:

MezraL123

MezraL123

Üye
Androidi tam fanksiyonuyla tam destekli olarak kullanılabilen tek telefon htc serisi teefonlardır. Android tam desteği htc lere veriyolar. Androidi işletim sistemini herşeyiyle kullanmak istiyosan htc markalı telefon al. Andorid de ilk htc marka telefonla çıkmıştır bunuda unutmayalım.. Galaxy S II samsung klasiklerinden kesinlikle alma. Güçlü telefon fakat samsungun klasik arayüzlerinden mevcut görünümleri var. Htc ler tamamen iş telefonu içeriği ve desteği saymakla bitmez. Millet tutturmuş Galaxy S II diye. Telfonda kullanışlılık htc tek geçerim..

Üzgünüm ama saçma bişey söylemişsin. Söylediklerinle alakası bile yok konunun. Ayrıca hadi samsungu geçtim google kendi telefonlarınada mı tam destek vermiyo? Nexus s? Nexus one? Galaxy Nexus? Hepsi google yapımı ve ilk güncellemeyi bile bu telefonlar alır. Yalan yanlış bilgiler vermeyelim lütfen..

----------Eklendi @ 04:38:01 ---------- Yazıldı @ 04:32:28 ----------

Hangi telefon iyi derseniz üç seçenek var.. Note'u saymıyorum çünkü boyut açısından bi telefon saymıyorum. Güzeldir donanımı fazlasıyla sağlam ama malesef 5.3" ve tablet kadar. Herneyse.. İlk olarak optimus 3d var. Özellikleri aynı sayılsada 3d özelliği var ayrıca çift kanallı olması onu güçlü bi donanıma sahip kılıyo. Ayrıca nexustada kullanılan omap çipseti kullanıyo ve bunlar fazlasıyla üstün özellikler. Aynı şekilde nexusun omap çipseti ve texas işlemcisi şuan için en hızlısı. Testlerde 4si bile geçiyo. Oldukça sağlam bi cihaz.

1- Optimus 3D ( 3D ile gelecekte fark yaratıcağına inandığım için )
2- Galaxy Nexus ( Eğimli yapısı sağlam özellikleriyle çok iyi )
3- Galaxy S2 ( İlk ikisi kadar olmasada onlar yokken ortalığı sallıyodu )

tolgaornek

Üye
galaxy s2 de ses netliği özelliği var 1-2 metre mesafeden konuşmalar bile yakındaymış gibi netlik kazandırıyor. detaylı özelliklerinde yazmaktadır. 4 aydır kullanıyorum oldukça muazzam şurası kötü diyebileceğim bir özelliği yok.

----------Eklendi @ 01:48:02 ---------- Yazıldı @ 01:46:10 ----------

galaxy s2 de ses netliği özelliği var 1-2 metre mesafeden konuşmalar bile yakındaymış gibi netlik kazandırıyor. detaylı özelliklerinde yazmaktadır. 4 aydır kullanıyorum oldukça muazzam şurası kötü diyebileceğim bir özelliği yok.
bence samsung alma bende galaxy s 1var herşey güzel ama konuşma sesi berbat bir telefonla konusmaktan sonra ne yapacaksın telefonun özelliklerini

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
stabilite olmadıktan sonra androidin en iyisini alsan nolurki. telefon isterse beş çekirdekli olsun. android bir kere kendi başına stabil bir işletim sistemi değil. açık kaynak kodlu olmasından dolayı herkes parmağını sokuyor. binlerce uygulama var ve binlercesi de bir kere kullanıp çöpe geri göndereceğin şeyler. işe yarar uygulama çok az. telefon ilk alındığında yada yeni format attığında şahane görünüyor. ama bir süre kullanıp uygulamalar inidirip kaldırdığında kısa sürede kasmalar sıkıntılar başlıyor. android fazla abartılıyor. android bir telefon almadan önce N9'un çıkmasını bekle derim. en azından bir denemiş ol. şahsım adına ben tekrar symbiana dönmeyi düşünüyorum. n9'u bekliyorum bakalım nasıl bişey olacak.

Üst Alt