Androidi tam fanksiyonuyla tam destekli olarak kullanılabilen tek telefon htc serisi teefonlardır. Android tam desteği htc lere veriyolar. Androidi işletim sistemini herşeyiyle kullanmak istiyosan htc markalı telefon al. Andorid de ilk htc marka telefonla çıkmıştır bunuda unutmayalım.. Galaxy S II samsung klasiklerinden kesinlikle alma. Güçlü telefon fakat samsungun klasik arayüzlerinden mevcut görünümleri var. Htc ler tamamen iş telefonu içeriği ve desteği saymakla bitmez. Millet tutturmuş Galaxy S II diye. Telfonda kullanışlılık htc tek geçerim..
Üzgünüm ama saçma bişey söylemişsin. Söylediklerinle alakası bile yok konunun. Ayrıca hadi samsungu geçtim google kendi telefonlarınada mı tam destek vermiyo? Nexus s? Nexus one? Galaxy Nexus? Hepsi google yapımı ve ilk güncellemeyi bile bu telefonlar alır. Yalan yanlış bilgiler vermeyelim lütfen..
----------Eklendi @ 04:38:01 ---------- Yazıldı @ 04:32:28 ----------
Hangi telefon iyi derseniz üç seçenek var.. Note'u saymıyorum çünkü boyut açısından bi telefon saymıyorum. Güzeldir donanımı fazlasıyla sağlam ama malesef 5.3" ve tablet kadar. Herneyse.. İlk olarak optimus 3d var. Özellikleri aynı sayılsada 3d özelliği var ayrıca çift kanallı olması onu güçlü bi donanıma sahip kılıyo. Ayrıca nexustada kullanılan omap çipseti kullanıyo ve bunlar fazlasıyla üstün özellikler. Aynı şekilde nexusun omap çipseti ve texas işlemcisi şuan için en hızlısı. Testlerde 4si bile geçiyo. Oldukça sağlam bi cihaz.
1- Optimus 3D ( 3D ile gelecekte fark yaratıcağına inandığım için )
2- Galaxy Nexus ( Eğimli yapısı sağlam özellikleriyle çok iyi )
3- Galaxy S2 ( İlk ikisi kadar olmasada onlar yokken ortalığı sallıyodu )