En İyi Android İsletim Sistemli Telefon Hangisi?

Sponsorlu Bağlantılar

PriZm

PriZm

Üye
Hangi menü tuşundan bahsettiğini anlamadım. Home tuşunu kastediyorsan ona uzun basınca son uygulamalar çıkıyor. kapat diye bişey çıkmıyor.

Home tuşundan bahsediyorum.basılı tutunca görev yöneticisi butonu var ordan kapatılıyor.

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
Home tuşundan bahsediyorum.basılı tutunca görev yöneticisi butonu var ordan kapatılıyor.
mesele de o zaten. bir uygulamayı kapatmak için bile başka bir uygulamayı açıyorsun. bu garip değilmi?

PriZm

PriZm

Üye
  • Beğen
Tepkiler: MezraL123

asdasd159951

Üye
Htc Sensation XE tek geçerim.Hemde Beatsaudio ile birleşince gerçekten mükemmel oluyor.

cahilmuallim

cahilmuallim

Üye
Benim galaxy s im var cok hoş hic takılma yok stabil durumda en yüksek boyutlu oyunları kaldırıyor yalnız galaxy s 2 ye geçme zamani geldi sanirim yada galaxy s3 ü bekleyecez:)

oqlahoma

Üye
ideos x5 kullanıcısıyım ama galaxy s2 diyorum zaten en iyi android telefonu seçilmiş

By_CemiL

By_CemiL

Üye
bütün yorumları okudum bir çok android telefon inceledim bu sayıfada yazan vede yazmayan marka cihazları,bazıları özellik olarak iyi diye bilirim ama malzeme çok ucuz,bazılarıda malzeme iyi ama özellik düşük,ama HTC marka cihazların bir çogunda her ikiside mevcut yani hem özellik hemde malzeme kalitesi bakımından, ben tabiki HTC diyeceğim,çünkü HTC markası hep business akıllı telefonlar üretiyor,yani normal telefon üretmiyor,samsung kullanıcıları kusura bakmasın ama çok ucuz malzeme kullanıyor samsung çin malı telefonlar gibi,özellik olarak fena değil ama hem telefonun kalitesi hemde özellik diyorsanız kesinlikle HTC derim,tabi birde farklı olmak istiyorsan :) DHD ve sg2 aynı anda inceledim,DHD ekranı Tft sgs2 süper emoled ama netlik bakımından önemli bir fark göremedim,sgs2 kullanan kişide şaşırdı :)) tabiki bende! ve malesef dış görünüşü çok kötü palet gibi sgs2 estetik değil eline alınca çok basit malzemeden yapıldığı çok bariz anlaşılıyor.neyse!!iyi sohbetler herkese!!!
not : hangi cep telefonu hayat kurtırır tabiki HTC :) buyurun sizde bakın

• Beğen
Tepkiler: asdasd159951

Üst Alt