Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
AnketEn Güzel Windows Phone Başlat Ekranı Final Oylaması
Bu nedenle o mesajımı yazdığım gün ve saatten sonra özel mesaj yoluyla bildirilen oylar geçerli sayılmayacak.
Anketimiz gece yarısı saatler 00:00'da otomatik olarak sistem tarafından kapatılıyor ve anket sonuçlarına üst yönetim dahil müdahale yetkimiz yok o yüzden içiniz rahat olsun.
arkadaşlar oldukça çekişmeli bir durum söz konusu. Öncelikle ilk sayfadaki mesajımı hatırlatayım:
Bu nedenle o mesajımı yazdığım gün ve saatten sonra özel mesaj yoluyla bildirilen oylar geçerli sayılmayacak.
Anketimiz gece yarısı saatler 00:00'da otomatik olarak sistem tarafından kapatılıyor ve anket sonuçlarına üst yönetim dahil müdahale yetkimiz yok o yüzden içiniz rahat olsun.
saat 12 ye kadar size bildirilen geçerli oyları ekledinizmi oylama bittikten sonra ekleme yapacacaksanız kaç tane oy eklenecek bilgi verme imkanınız varmı
saat 12 ye kadar size bildirilen geçerli oyları ekledinizmi oylama bittikten sonra ekleme yapacacaksanız kaç tane oy eklenecek bilgi verme imkanınız varmı
10 numaraya hayırlı olsun, Tebrikler güle güle harcaması dileğiyle.
Forum yöneticilerine böylesi harika yarışma için teşekkür ediyorum
csll
Üye
1 numara özellikle bir Fenerbahçeli olarak bakınca acayip yaratıcı geldi ve tasarlayan arkadaşın izniyle aynı ekran tasarımını bende kullanmak istiyorum
Lumia 625 ile MaxiCep Windows Phone uygulamasından gönderildi.