Aybin.Kilic Üye 3 ve 10 nolu adayların ekranları göze hitap ediyor da 1 nolu adayın o kadar fazla oy almış şaşırtıcı.(Fb logosunun etkisi olabilir)
3 ve 10 nolu adayların ekranları göze hitap ediyor da 1 nolu adayın o kadar fazla oy almış şaşırtıcı.(Fb logosunun etkisi olabilir)
papakudioflu Emekli Yönetici Konu Sahibi belirttiğim saate kadar pm yoluyla ikinci oy olarak 3 farklı adaya oy geldi. Hem de çok kritik oylar.
belirttiğim saate kadar pm yoluyla ikinci oy olarak 3 farklı adaya oy geldi. Hem de çok kritik oylar.
cesurpolis61 Üye papakudioflu' Alıntı: belirttiğim saate kadar pm yoluyla ikinci oy olarak 3 farklı adaya oy geldi. Hem de çok kritik oylar. Genişletmek için tıkla ... saat kaçta bitiyor bu2. oyları ekledinimizmi yada ne zaman eklersiniz
papakudioflu' Alıntı: belirttiğim saate kadar pm yoluyla ikinci oy olarak 3 farklı adaya oy geldi. Hem de çok kritik oylar. Genişletmek için tıkla ... saat kaçta bitiyor bu2. oyları ekledinimizmi yada ne zaman eklersiniz
sekajmer Üye papakudioflu' Alıntı: belirttiğim saate kadar pm yoluyla ikinci oy olarak 3 farklı adaya oy geldi. Hem de çok kritik oylar. Genişletmek için tıkla ... böyle olmasını umuyordum çekişmeye bayılırım
papakudioflu' Alıntı: belirttiğim saate kadar pm yoluyla ikinci oy olarak 3 farklı adaya oy geldi. Hem de çok kritik oylar. Genişletmek için tıkla ... böyle olmasını umuyordum çekişmeye bayılırım
papakudioflu Emekli Yönetici Konu Sahibi cesurpolis61' Alıntı: saat kaçta bitiyor bu2. oyları ekledinimizmi yada ne zaman eklersiniz Genişletmek için tıkla ... saati tam hatırlamıyorum zaten sistem otomatik olarak 7 gün dolduğunda oylamayı kapatacak. 2. Oylar henüz eklenmedi.
cesurpolis61' Alıntı: saat kaçta bitiyor bu2. oyları ekledinimizmi yada ne zaman eklersiniz Genişletmek için tıkla ... saati tam hatırlamıyorum zaten sistem otomatik olarak 7 gün dolduğunda oylamayı kapatacak. 2. Oylar henüz eklenmedi.
cesurpolis61 Üye suyunsesi' Alıntı: Hocam sistem 2. oylar eklenmeden otomatik olarak kapatmasın şimdi Genişletmek için tıkla ... aynen olabilir çünkü konu pazartesi sabah başlamıştı bu gün sabah bitmesi gerekir diyordum her an bitebilir
suyunsesi' Alıntı: Hocam sistem 2. oylar eklenmeden otomatik olarak kapatmasın şimdi Genişletmek için tıkla ... aynen olabilir çünkü konu pazartesi sabah başlamıştı bu gün sabah bitmesi gerekir diyordum her an bitebilir
bulutsuzgece Üye Gazi Koşusu gibi resmen, heyecana bak 10. aday = 46 oy 1. aday = 45 oy 3. aday = 44 oy Son düzlük... Bakalım kim galip çıkacak...
Gazi Koşusu gibi resmen, heyecana bak 10. aday = 46 oy 1. aday = 45 oy 3. aday = 44 oy Son düzlük... Bakalım kim galip çıkacak...