En güncel n8 belle sürümü

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
    Konu Sahibi
En güncel n8 belle sürümü
arkadaşlar okuyanlar bilir telefonceğezim kafayı yedi verdim servise ama onlar anna yükler kesin.
benim ricam şu an en güncel ve kullanımı basit belle sürümünün yüklenişini bu başlıkta adım adım açıklayabilir miyiz acaba????

----------Eklendi @ 00:52:20 ---------- Yazıldı @ 00:49:12 ----------

bu arada kurtuluş belle biraz teferruatlı geldi bana. tamam hızlı ve hoş ama nokia kullananlar bilir nokiada kullanım çok sade ve güzel. tek tuşla herşeye ulaşılabilio. ama kurtuluş bellede mesela mesajlara girince doğrudan gelen kutusuna gidio ve seceneklerden klasörleri göster diyip diğerlerine bakabilioz en güncel ve kolay kullanımlı belle n8 sürümünü adım adım açıklayalım plssss

dadaş kardeşinizden sevgiler saygılarrr

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
Telefonu neden servise verdinki yoksa acilmadi diyemi tuhbe.
Ama o dediginiz mesajlar ozelligi sadece benimkinde degilki.
Birde sunu bilmenizi istiyoru benimki onunki bununki yok.
Ortada sadece az emek ve fazla emek olayi var.
Ben cok emek verip mod dosyalarini uygulamaya calisiyorum.
Beni takip edenler bilirler herkeze bir bir cfw yapip atmisimdir.
Bazi arkadaslarim menusunu acik istiyor bazi arkadaslarim klasorlu menu istiyor bazilarida klasorlerin ic ice olmayanini istiyor ben her istegi kayda alip ilgilenmisimdir.
Aksini inkar eden varsa buyursun mesajlarin hepsi kayitli.
Yada bana yanit vermedin diyen varsada buyursun.
Bazilarin disinda onlara daha bundan sonra en ufak txt dosyasini bile vermem yada istemem.

Sununda bilinmesini isterim bizler yani modifiye isinden anlayipda yapan arkadaslar cfw bastan yazmiyoruz olan bir cfw uzerinde oynamalar yapiyoruz ve imzasiz uygulamalarini yuklemek icin h-a-c-k yapiyoruz.

Ama istemeyenler tabiki orjinal yukleyebilirler ama ozaman kime ben sunu sevmedim deyipde sikayetleniceksiniz.

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim beni sakın yanlış anlama sadece sadelikten ve kolay kullanımdan yanayım ve bu işlerden ben pek anlamam. herkes kendine göre belle yapmış sanıyodum ben. kızma ve alınma. emeğine saygım sonsuz kardeşim. bundan şüphen olmasın. senin bellen çok kaliteli ama mesajlar benim dediğim gibi olamaz mı? yani mesaj ikonuna basınca doğrudan yeni mesaj gelen kutusu klasörler gönderilenler iletim raporları şeklinde olamaz mı? bi de menü de ofis genel ekstralar vb var bunlar taşınmıyo silinmiyo. buna bi çare var mı??? bak gördüğün üzere sadece 2 sorun var. yani senin yaptığın iş mükemmel. herkeste kusur olabilir. büyütmemek gerek kardeşim. yardım edersen çok sevinirim kurtuluş

----------Eklendi @ 02:47:08 ---------- Yazıldı @ 02:15:05 ----------

mesela
mesajlar kısmı anlattığım gibi olan,
tuşlar kilitliyken görünen dijital saat daha büyük ve ortada olan(annadaki gibi)
menüde ekstralar genel webtv olmayan bi cfw yapıp burda bana nasıl yükleyeceğimi yazabilir misin kardeşim?????

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
Arkadasim isteklerin menu klasorleri disinda malesef olumsuz.
Klasorleri kaldirilmis eski surumleri konumun ilk sayfasinda mevcut.
Suanki kullandimiz surum icinde yapma sansim olmadi cunku telefonum kirildigi icin servise gonderdim gelir gelmez tekrar ise koyulacam ozaman hallederiz.

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
    Konu Sahibi
tamam kardeşim sağol o zaman sen halledene kadar beklemede kalırım ben de

SuaT6027

SuaT6027

Üye
ah abı ah.. herkes senın telefonu beklıyor nolacak bu halımız :D

• Beğen
Tepkiler: south
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt