YkPkY Belle E6_RM-609_FW-111.130.625_Son Nokta (GÜNCELLEME-07.04.2012)

Sponsorlu Bağlantılar

ylnzkrt17

ylnzkrt17

Üye
Abicim bunu yaptığımız zaman telefon garantiden düşüyo mu yoksa devam ediyo mu?

Cane®

Cane®

Üye
Abicim bunu yaptığımız zaman telefon garantiden düşüyo mu yoksa devam ediyo mu?

bu sekılde servıse verırsen duser. ama normal yazılımı tekrar yukleyıp verırsen dusmez. servısı takıntı yapma o kadar. onlarda burda bızım yaptıgım ıslemlerı yapıyolar.
servıslık bı durum olursa burda halledersın zaten

mehmed5757

Üye
abi ben sabahtan beri sayfada sisini rarini zipini ne bulursam indirdim hepsinde sertikifa hatası verdi :) abi bana bi yardimci olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim bide ben flaşa atmayı kurmayı bilmiyorum bana tam olarak anlatımını yaparsanız sevinirim abi

ltfcn01

ltfcn01

Üye
Abi Nokia Yeni E6 Yolladı :yuru Ve gelir gelmez netbookumu açtım ve yazılımını kurdum . Uyarı sesleri vesayre müthiş :) Ama yeni bir güncelleme çıkarırsan bu Yazı Tipi güzelde sanki iconlar çok abartılı olmuş ?

mehmed5757

Üye
s.a abi ben bütün sis rar dosyalarını indirdim yüklerken serdikifa hatası verdi hepsinde yorumlarda flsa at falan yazmisiniz nasıl atıldıgını neyı atacamı tam anlayamadımdan bön bön baka kaldım yorumlara :D bana bi yardımcı olursanız sevinir

ltfcn01

ltfcn01

Üye
Mehmed forumda flash atmakla ilgili birsürü bilgi var forumu karıştır . Bir sürü görsel anlatımlı konu var.

• Beğen
Tepkiler: YkPkY
Cane®

Cane®

Üye
s.a abi ben bütün sis rar dosyalarını indirdim yüklerken serdikifa hatası verdi hepsinde yorumlarda flsa at falan yazmisiniz nasıl atıldıgını neyı atacamı tam anlayamadımdan bön bön baka kaldım yorumlara :D bana bi yardımcı olursanız sevinir

o widgetlerı kurabılmen ıcın telefonun hack lı olması lazım... flash konusuda hıc bulamassan google a flash nasıl atılır de maxıde bı ton anlatım var. programları temın ettıkten sonra benım 3-4 sayfa once bı anlatımım vardı eksıksız yaparsan sıkıntı yasamazsın. işler yogun pek gıremıyorum ama ıllakı yapamazsan teamwiever ile de ben halletmeye calısırım

• Beğen
Tepkiler: YkPkY
YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
Abi Nokia Yeni E6 Yolladı :yuru Ve gelir gelmez netbookumu açtım ve yazılımını kurdum . Uyarı sesleri vesayre müthiş :) Ama yeni bir güncelleme çıkarırsan bu Yazı Tipi güzelde sanki iconlar çok abartılı olmuş ?

vay hayırlı olsun.sıfırdan başlıyosun yani.temayla ikonlar değişebilir halde modladım.yani sabit değil.gerçi hangi dosyayı kurdun bilmiyorum.sadeside var toplu menü ve orjinal temanın.birçok seçenek sundum

---------- Eklendi @ 13:35:10 ---------- Yazıldı @ 13:33:01 ----------

o widgetlerı kurabılmen ıcın telefonun hack lı olması lazım... flash konusuda hıc bulamassan google a flash nasıl atılır de maxıde bı ton anlatım var. programları temın ettıkten sonra benım 3-4 sayfa once bı anlatımım vardı eksıksız yaparsan sıkıntı yasamazsın. işler yogun pek gıremıyorum ama ıllakı yapamazsan teamwiever ile de ben halletmeye calısırım
bende artık eskisi kadar ilgilenemiyorum.hayat telaşı.
artı zamanında yaşanılan tatsız olayda bi nebze soğuttu.onunda etkisi var

• Beğen
Tepkiler: Cane®

bjkmuratbjk

Üye
Arkadaslar ben yapamadim nasil yapacagiz yardim edrmisniz

hidayet02

hidayet02

Üye
Open Product Diyorum Ama RM-609 u Görmüyor. C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-609 Burayada Kaya Abi CFW Dosyalarını Koydum Dosyanın Adıda RM-609 Ama Flash İçin Görmüyor. Dün Yapmaya Calıstım Ama Flasın Sonunda Yani Geri Sayımın Ardından usb Hatası Verdi Phoenix. Ve Telefon Acılmadı Servise Verdim orjinal Belleyi Yükleyip Verdiler...

bjkmuratbjk

Üye
The flashing failed. Do you like to retry the flashing?
HRESULT 0x8401f141 (-2080247487)

ERROR: Failed to set phone to flashmode bu hatyı verdı ne yapmam lazım

YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
Open Product Diyorum Ama RM-609 u Görmüyor. C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-609 Burayada Kaya Abi CFW Dosyalarını Koydum Dosyanın Adıda RM-609 Ama Flash İçin Görmüyor. Dün Yapmaya Calıstım Ama Flasın Sonunda Yani Geri Sayımın Ardından usb Hatası Verdi Phoenix. Ve Telefon Acılmadı Servise Verdim orjinal Belleyi Yükleyip Verdiler...

antivirüs kapalı olacak phoenixi kurarken.usb lerin de sorun olduğu için o hatayı vermiş

---------- Eklendi @ 13:14:20 ---------- Yazıldı @ 13:13:46 ----------

The flashing failed. Do you like to retry the flashing?
HRESULT 0x8401f141 (-2080247487)

ERROR: Failed to set phone to flashmode bu hatyı verdı ne yapmam lazım

antivirüsü kapat

hidayet02

hidayet02

Üye

antivirüs kapalı olacak phoenixi kurarken.usb lerin de sorun olduğu için o hatayı vermiş

---------- Eklendi @ 13:14:20 ---------- Yazıldı @ 13:13:46 ----------

Abi antivirus Kapalıydı. Ama cafede oldugum icin ghost acıktı yani pc ye reset atamadım. Atsam indlrdiklerim ve yuklediklerim silinecekti.

YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
normal bilgisayardan dene abim

YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
gönder telini yükleyip vereyim.3.gün kullanmaya başlarsın.
Başka ne çare diyeyim :)

mehmed5757

Üye
yok be usta boşuna dememişler anlamadıgın işi yapmaya çalişma diye :D bizde böyle kulanmaya devam edecez olmuyuorsa zormalaya gerek yok bu gidişle zontayi yakacaz :D saolun yinede

---------- Eklendi @ 00:23:06 ---------- Yazıldı @ 00:21:27 ----------

saglık olsun abi ne diyeyim saol yinede

YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
yok be usta boşuna dememişler anlamadıgın işi yapmaya çalişma diye :D bizde böyle kulanmaya devam edecez olmuyuorsa zormalaya gerek yok bu gidişle zontayi yakacaz :D saolun yinede

---------- Eklendi @ 00:23:06 ---------- Yazıldı @ 00:21:27 ----------

saglık olsun abi ne diyeyim saol yinede

sen saol.anlamıyacak bi yapım değil çok basit aslındada zor gibi görünüyor fakat bir kere yapınca ne demek istediğimi anlarsın

Üst Alt