Abicim bunu yaptığımız zaman telefon garantiden düşüyo mu yoksa devam ediyo mu?
ne yapıyorsam herkes için.bunu taşımakda zor.ama tüm gün vaktim olsa keşke.
Yakup usta bu benim için düzenlediğin mod mu ne acaba?.. Teşekkürler.
ne yapıyorsam herkes için.bunu taşımakda zor.ama tüm gün vaktim olsa keşke.
Yakup usta bu benim için düzenlediğin mod mu ne acaba?.. Teşekkürler.
değil.hiç vaktim olmadı,seninle ilgilenemedim
s.a abi ben bütün sis rar dosyalarını indirdim yüklerken serdikifa hatası verdi hepsinde yorumlarda flsa at falan yazmisiniz nasıl atıldıgını neyı atacamı tam anlayamadımdan bön bön baka kaldım yorumlarabana bi yardımcı olursanız sevinir
Abi Nokia Yeni E6 YolladıVe gelir gelmez netbookumu açtım ve yazılımını kurdum . Uyarı sesleri vesayre müthiş
Ama yeni bir güncelleme çıkarırsan bu Yazı Tipi güzelde sanki iconlar çok abartılı olmuş ?
bende artık eskisi kadar ilgilenemiyorum.hayat telaşı.
o widgetlerı kurabılmen ıcın telefonun hack lı olması lazım... flash konusuda hıc bulamassan google a flash nasıl atılır de maxıde bı ton anlatım var. programları temın ettıkten sonra benım 3-4 sayfa once bı anlatımım vardı eksıksız yaparsan sıkıntı yasamazsın. işler yogun pek gıremıyorum ama ıllakı yapamazsan teamwiever ile de ben halletmeye calısırım
Open Product Diyorum Ama RM-609 u Görmüyor. C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-609 Burayada Kaya Abi CFW Dosyalarını Koydum Dosyanın Adıda RM-609 Ama Flash İçin Görmüyor. Dün Yapmaya Calıstım Ama Flasın Sonunda Yani Geri Sayımın Ardından usb Hatası Verdi Phoenix. Ve Telefon Acılmadı Servise Verdim orjinal Belleyi Yükleyip Verdiler...
The flashing failed. Do you like to retry the flashing?
HRESULT 0x8401f141 (-2080247487)
ERROR: Failed to set phone to flashmode bu hatyı verdı ne yapmam lazım
antivirüs kapalı olacak phoenixi kurarken.usb lerin de sorun olduğu için o hatayı vermiş
---------- Eklendi @ 13:14:20 ---------- Yazıldı @ 13:13:46 ----------
normal bilgisayardan dene abim

yok be usta boşuna dememişler anlamadıgın işi yapmaya çalişma diyebizde böyle kulanmaya devam edecez olmuyuorsa zormalaya gerek yok bu gidişle zontayi yakacaz
saolun yinede
---------- Eklendi @ 00:23:06 ---------- Yazıldı @ 00:21:27 ----------
saglık olsun abi ne diyeyim saol yinede