tabi sırf bana bağlı kalmaistersen birkaç kişinin daha görüşünü al.ama bence onlarda benim gibi düşüneceklerdir
![]()

Peki neden? Donanım özellikleri diğerlerine göre düşük fakat Google tarafından desteği oldukça fazla (Android 4.1.1'e bile yükseltilebiliyor). Bunun için mi?
Neyse, satın alım günü geldiğinde kesin kararı o zaman vereceğim.
donanım olarak diğerlerinden düşük ama senin önceki telefonuna göre iyi seviye sen bile fark edeceksindir + güncelleme tabiki.. bende şuan Gio var yeni telefon alacagım inş ama maddi sıkıntıdan dolayı beklemekteyim. Ace 2 , S2 , nexus arasında kaldım ilerleyen zamanlarda bunlardan birini kesin alacagım...
Nasıl ki iPhone 4s düşük sisteme rağmen çok iyi işler çıkarabiliyorsa aynı şekilde Nexus'ta 512 MB ram ile optimizasyonlar doğrultusunda çok iyi işler çıkartacaktır. Bunu anladım 
Nexus S = Galaxy SHTC Sensation'da aklım kaldıNeyse, satın alım günü geldiğinde kesin kararı o zaman vereceğim.
AnladımNasıl ki iPhone 4s düşük sisteme rağmen çok iyi işler çıkarabiliyorsa aynı şekilde Nexus'ta 512 MB ram ile optimizasyonlar doğrultusunda çok iyi işler çıkartacaktır. Bunu anladım
![]()
ben bu güne kadar S1 ile neler yaptım,biliyorsun.Nexus S ile daha beterinide yaparsın 
Nexus S = Galaxy Sben bu güne kadar S1 ile neler yaptım,biliyorsun.Nexus S ile daha beterinide yaparsın
![]()

bence xperia arc s yada wonder iyidir dostum

kendisini banladı.bir daha gelmeyecekmişO değilde Furkan neden banlandı![]()

Bir daha gelmiycekmiymiş ?
kendisini banladı.bir daha gelmeyecekmiş![]()

kendisini banladı.bir daha gelmeyecekmiş![]()
neden peki? 
bilmiyorum
neden peki?
![]()
ama üniversiteye gidiyor.ve derslerine ve sınavlarına zaman ayıramıyordu sanırım o yüzden kapattı 

Anladım
bilmiyorumama üniversiteye gidiyor.ve derslerine ve sınavlarına zaman ayıramıyordu sanırım o yüzden kapattı
benimde Ygs var ama girmeye çalışıyorum işte![]()

Anladım![]()
anca yetiştiriyorum dersleri 7 de haberler başlıyor 8.30 da falan yemek yiyoruz sonra biraz pc başında takıldıktan sonra yatıyorum ee yorgun oluyorum 
bilmiyorumama üniversiteye gidiyor.ve derslerine ve sınavlarına zaman ayıramıyordu sanırım o yüzden kapattı
benimde Ygs var ama girmeye çalışıyorum işte![]()
bende bayramdan sonra yokum belki haftada bir falan girerim çünki dersler ağırlaşmaya başladı okuldan 4.45'te çıkıyorum 5.15 gibi eve varıyorumanca yetiştiriyorum dersleri 7 de haberler başlıyor 8.30 da falan yemek yiyoruz sonra biraz pc başında takıldıktan sonra yatıyorum ee yorgun oluyorum
![]()
Benimde dersler var ve birde yakinda sinavlarda baslayacak