En fazla 700 TL'ye öneri bekliyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
hocam fiyatına göre güçlü duran bir cihaz belki ama Tegra 2 hiç iç açıcı bir chipseti degil-güç tüketimi konusunda sınıfta kalıyor zaten o yüzden degişti bence tegra 2 nin flatformu artık araba içinde kullanılacak + olarak GPU'su eski ve aynı GPU bir kaç optimizasyondan geçti(300MHz'den 416Mhz'e çıkarıldı hızı) ve tegra3 de kullanıldı.. Nvidıa'dan korkulur ama oyun konusunda Nvidia konuşuluyor oyun sektörüne destek vererek işi götürüyor ...NovaThor U8500'ı örnek verecem hiç olmazsa bu chipsetinde Mali-400 kullanılıyor daha güçlü bir GPU bu chipsetini kullanan telefonlara bakabilirsin...700-800 TL arası telefonlar var ki bence Ace 2 de(4.1 JB^de yoldaymış) olabilir..

- - - Eklendi - - -

yukarıda link'i fiyatı için koydum en ucuz bu sitedeydi site hakkında bilgim yok başka belirteyim...

Ace 2'yi bende çok isterim ancak 2. eli dahi 700 TL'den yukarı.

Furkan abi al atrix i sen yaparsın bir custom :)

ve bu arada adam xperia proyu bırakmış hala galaxy w neo v filan oneriyorsunuz...
:zzz:

hatta pro daha iyi 8 mp kamera ve klavye...

Bu konuda haklısın. Xperia Pro ile Neo V'yi karşılaştırmamalıyız. İkisi de aynı aileden aynı özelliklere sahip telefon. Hatta Xperia Pro çok daha iyi :)

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Fukan özelden link atıyorum sana bir bak kardeşim :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Arkadaşlar birkaç ilan buldum sahibinden'de:

- HTC Sensation 750, 720, 699, 650 TL
- HTC Evo 3D 750 TL
- Samsung Google Nexus S 680 TL
- Nokia Lumia 800 650 TL

Tüm ilanlar GET (Güvenli e ticaret) özelliklidir. Yani Hemen Al seçenekleri mevcuttur. Sınırlandırdığım bütçem olan 700 TL'nin geçmemesi çok daha makbul olur ancak beni çok memnun edecekse zorlayarak en fazla 750 TL'ye kadar çıkabilirim. Bu telefonlardan hangilerini önerirsiniz?

Elektr0

Elektr0

Üye

- HTC Evo 3D 750 TL
- Nokia Lumia 800 650 TL

Tüm ilanlar GET (Güvenli e ticaret) özelliklidir. Yani Hemen Al seçenekleri mevcuttur. Sınırlandırdığım bütçem olan 700 TL'nin geçmemesi çok daha makbul olur ancak beni çok memnun edecekse zorlayarak en fazla 750 TL'ye kadar çıkabilirim. Bu telefonlardan hangilerini önerirsiniz?

Samsung Google Nexus S 680 TL

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

Samsung Google Nexus S 680 TL

Peki neden? Donanım özellikleri diğerlerine göre düşük fakat Google tarafından desteği oldukça fazla (Android 4.1.1'e bile yükseltilebiliyor). Bunun için mi?

PriZm

PriZm

Üye

- HTC Evo 3D 750 TL
- Nokia Lumia 800 650 TL

Nexus S Galaxy S ile tamamen aynı.custom yazılım oranı konusunda dünyada Nexus S 1. sırada ardından Galaxy S geliyor :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

Nexus S Galaxy S ile tamamen aynı.custom yazılım oranı konusunda dünyada Nexus S 1. sırada ardından Galaxy S geliyor :)

Ya diğer telefonlar? Aralarında donanımları iyi olanlar var. Sadece yazılım değil hem yazılım hem donanım dengesini kurmuş telefon arıyorum :)

- - - Eklendi - - -

Mesela HTC Sensation ve HTC Evo 3D nasıl?

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye

Galaxy S iyidir :naughty: Sensationda batarya iyi oturmamış galiba evo 3d iyidir

PriZm

PriZm

Üye

Ya diğer telefonlar? Aralarında donanımları iyi olanlar var. Sadece yazılım değil hem yazılım hem donanım dengesini kurmuş telefon arıyorum :)

- - - Eklendi - - -

Sensation iyi,çift çekirdek.adreno 220 var.ama 0 alanların bazılarında dahi ekrana toz kaçması ve sinyal kesilmesi sorunları varmış.ve birde 2. el alıyorsun.biraz riskli.

Evo 3D ise biliyorsun 3D ekranı var.ama uzun süre bakamıyorsun.kendim denedim.3D si başarılı derinlik efekti iyi fakat çok göz yoruyor.Evo 3D ninde donanımı iyi.çift çekirdek 1.2 ve adreno 220.

PriZm

PriZm

Üye

- - - Eklendi - - -

Sensation iyi,çift çekirdek.adreno 220 var.ama 0 alanların bazılarında dahi ekrana toz kaçması ve sinyal kesilmesi sorunları varmış.ve birde 2. el alıyorsun.biraz riskli.

Evo 3D ise biliyorsun 3D ekranı var.ama uzun süre bakamıyorsun.kendim denedim.3D si başarılı derinlik efekti iyi fakat çok göz yoruyor.Evo 3D ninde donanımı iyi.çift çekirdek 1.2 ve adreno 220.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
evo 3d kesinlikle önermem Furkan koyduğun ürünler içinde en mantıklısı nexus

PriZm

PriZm

Üye
bence sen Galaxy S yani Nexus S al :D

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
bence sen Galaxy S yani Nexus S al :D

Bu durumda ikinci el Nexus S mi almak daha mantıklı yoksa Motorola Atrix mi? Sanırım yine Nexus S diyeceksiniz :) 512 MB ram'den korkum var, yetmeyebilir :)

PriZm

PriZm

Üye

Bu durumda ikinci el Nexus S mi almak daha mantıklı yoksa Motorola Atrix mi? Sanırım yine Nexus S diyeceksiniz :) 512 MB ram'den korkum var, yetmeyebilir :)
512 mb ram yetmeyebilirmi :D resim kendi telefonumdan :D

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

512 mb ram yetmeyebilirmi :D resim kendi telefonumdan :D

Ya tamam anladım Nexus S Android JB'yi alacağına göre gelecek vaat ediyor :) Diğerlerini aklımdan sileyim mi? Sık kullanılanlarımdan kaldıracağım :)

PriZm

PriZm

Üye

Ya tamam anladım Nexus S Android JB'yi alacağına göre gelecek vaat ediyor :) Diğerlerini aklımdan sileyim mi? Sık kullanılanlarımdan kaldıracağım :)
Sensation sorunlu,Evo 3D ise ne olduğu belirsiz.benim tek bildiğim ekranının acayip göz yorması.bence Nexus S al. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...