En fazla 700 TL'ye öneri bekliyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Tamam, 2. el Nexus düşünüyorum artık :)

• Beğen
Tepkiler: Elektr0

PriZm

PriZm

Üye
tabi sırf bana bağlı kalma :) istersen birkaç kişinin daha görüşünü al.ama bence onlarda benim gibi düşüneceklerdir :)

Elektr0

Elektr0

Üye

Peki neden? Donanım özellikleri diğerlerine göre düşük fakat Google tarafından desteği oldukça fazla (Android 4.1.1'e bile yükseltilebiliyor). Bunun için mi?

donanım olarak diğerlerinden düşük ama senin önceki telefonuna göre iyi seviye sen bile fark edeceksindir + güncelleme tabiki.. bende şuan Gio var yeni telefon alacagım inş ama maddi sıkıntıdan dolayı beklemekteyim. Ace 2 , S2 , nexus arasında kaldım ilerleyen zamanlarda bunlardan birini kesin alacagım...

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
HTC Sensation'da aklım kaldı :ehe Neyse, satın alım günü geldiğinde kesin kararı o zaman vereceğim.

donanım olarak diğerlerinden düşük ama senin önceki telefonuna göre iyi seviye sen bile fark edeceksindir + güncelleme tabiki.. bende şuan Gio var yeni telefon alacagım inş ama maddi sıkıntıdan dolayı beklemekteyim. Ace 2 , S2 , nexus arasında kaldım ilerleyen zamanlarda bunlardan birini kesin alacagım...

Anladım :) Nasıl ki iPhone 4s düşük sisteme rağmen çok iyi işler çıkarabiliyorsa aynı şekilde Nexus'ta 512 MB ram ile optimizasyonlar doğrultusunda çok iyi işler çıkartacaktır. Bunu anladım :)

PriZm

PriZm

Üye
HTC Sensation'da aklım kaldı :ehe Neyse, satın alım günü geldiğinde kesin kararı o zaman vereceğim.

Anladım :) Nasıl ki iPhone 4s düşük sisteme rağmen çok iyi işler çıkarabiliyorsa aynı şekilde Nexus'ta 512 MB ram ile optimizasyonlar doğrultusunda çok iyi işler çıkartacaktır. Bunu anladım :)
Nexus S = Galaxy S :) ben bu güne kadar S1 ile neler yaptım,biliyorsun.Nexus S ile daha beterinide yaparsın :)

Emre MUTAR

Üye
bence xperia arc s yada wonder iyidir dostum

15097

15097

Üye
O değilde Furkan neden banlandı :o

PriZm

PriZm

Üye
bilmiyorum :( ama üniversiteye gidiyor.ve derslerine ve sınavlarına zaman ayıramıyordu sanırım o yüzden kapattı :(

benimde Ygs var ama girmeye çalışıyorum işte :s

amcalu1

amcalu1

Üye
Ikinci el s2 bulmaya bak bulamazsan atrix de çok sağlam telefon zaten

avcitalip

avcitalip

Üye

bende bayramdan sonra yokum belki haftada bir falan girerim çünki dersler ağırlaşmaya başladı okuldan 4.45'te çıkıyorum 5.15 gibi eve varıyorum :evet: anca yetiştiriyorum dersleri 7 de haberler başlıyor 8.30 da falan yemek yiyoruz sonra biraz pc başında takıldıktan sonra yatıyorum ee yorgun oluyorum :)

Kerim.

Kerim.

Üye

bilmiyorum :( ama üniversiteye gidiyor.ve derslerine ve sınavlarına zaman ayıramıyordu sanırım o yüzden kapattı :(

benimde Ygs var ama girmeye çalışıyorum işte :s

hangi bölümü istiyorsun?

15097

15097

Üye

bende bayramdan sonra yokum belki haftada bir falan girerim çünki dersler ağırlaşmaya başladı okuldan 4.45'te çıkıyorum 5.15 gibi eve varıyorum :evet: anca yetiştiriyorum dersleri 7 de haberler başlıyor 8.30 da falan yemek yiyoruz sonra biraz pc başında takıldıktan sonra yatıyorum ee yorgun oluyorum :)

Farkindaysaniz bende bu aralar yeni yeni girmeye basladim :) Benimde dersler var ve birde yakinda sinavlarda baslayacak :)

anılbaran

anılbaran

Üye
Konu sahibi banlı oldugu için konuyu göremez ,bir daha gelemeyecegine göre :locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...