En fazla 700 TL'ye öneri bekliyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
En fazla 700 TL'ye öneri bekliyorum
Kardeşimin ikide bir fikir değiştirmesi beni sıktı ve sonunda kendisiyle konuşup ortak bir karara vardık. Kendisine kendi Xperia Pro'mu vereceğim ben de 600-700 TL aralığında bir telefon alacağım.

Aklımda Motorola Atrix var. Biliyorum ki desteği oldukça az ancak cihaz çok güçlü duruyor fiyatına göre. Sizlerin bu fiyat aralığında önerileri nelerdir?

2. el telefonda düşünüyorum bu fiyat aralığında.

Arkadaşlar birkaç ilan buldum sahibinden'de:

- HTC Sensation 750, 720, 699, 650 TL
- HTC Evo 3D 750 TL
- Samsung Google Nexus S 680 TL
- Nokia Lumia 800 650 TL

Tüm ilanlar GET (Güvenli e ticaret) özelliklidir. Yani Hemen Al seçenekleri mevcuttur. Sınırlandırdığım bütçem olan 700 TL'nin geçmemesi çok daha makbul olur ancak beni çok memnun edecekse zorlayarak en fazla 750 TL'ye kadar çıkabilirim. Bu telefonlardan hangilerini önerirsiniz?

Kerim.

Kerim.

Üye
bütçe biraz daha arttırıp s2 al.atrix alma bence.sen romlarla ugrasan biriydin galiba.bu yonden atrix sana biraz eksik gelir.

MoonLife01

MoonLife01

Üye
nexus bulabılırmsın acaba o fiyata :) googlenın cocugu

enterneoll

enterneoll

Üye
xperia neo veya neo v al :D ama zaten xperia pro dan geçceksin :D

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Bence Atrix.

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
Atrix al diycem ama desteği az motorola bile destek sağlamıyor desek yeridir. Hadi buu bıraktık custom rom desteğide az

CasuS_87

CasuS_87

Üye
galaxy w al :) 0 hem :)

enterneoll

enterneoll

Üye
Galaxy w alma ram sorunu :(

PriZm

PriZm

Üye
Atrix,eğer 2. el bulabilirsen o fiyatlara S2 yada Nexus.Nexus'ta nasıl modifiyeler yapılıyor biliyorsun zaten :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Galaxy Nexus 1400 lira sıfır fiyatı 2. eli 700 liraya bulabilir miyim? 700 liradan tek kuruş fazla ödeyemem. Zaten 500 liranın üzerine 200 lira koyuyorum.

- - - Eklendi - - -

Bana Motorola Atrix'in desteği az derken hangi anlamda olduğunu söyleyebilir misiniz?

- Sony Ericsson Xperia Pro'nun da Custom ROM desteği çok az (resmi özel rom yok!)
- Xperia Pro'da da sadece GingerBread var desem yeridir, resmi ICS sürümü aşırı sorunlu.

Bu özelliklerle Atrix'i kıyaslamadığımızda rom kısmında Atrix ile hiçbir farkı kalmıyor :)

- - - Eklendi - - -

Bu arada Şehriyar bana birçok telefon modeli önermişti. Bende Galaxy SII hatta SIII almak isterim. Malesef sırf desteği olsun diye bu kadar para verilmez :)

71fatih

71fatih

Üye
Bencede biraz daha para koy 2. el S2 al hiç bir yönden sıkıntı yaşamazsın:oke:

PriZm

PriZm

Üye
Galaxy Nexus 1400 lira sıfır fiyatı 2. eli 700 liraya bulabilir miyim? 700 liradan tek kuruş fazla ödeyemem. Zaten 500 liranın üzerine 200 lira koyuyorum.

- - - Eklendi - - -

Bana Motorola Atrix'in desteği az derken hangi anlamda olduğunu söyleyebilir misiniz?

- Sony Ericsson Xperia Pro'nun da Custom ROM desteği çok az (resmi özel rom yok!)
- Xperia Pro'da da sadece GingerBread var desem yeridir, resmi ICS sürümü aşırı sorunlu.

Bu özelliklerle Atrix'i kıyaslamadığımızda rom kısmında Atrix ile hiçbir farkı kalmıyor :)

- - - Eklendi - - -

Bu arada Şehriyar bana birçok telefon modeli önermişti. Bende Galaxy SII hatta SIII almak isterim. Malesef sırf desteği olsun diye bu kadar para verilmez :)

inan XperiaPro custom rom konusunda daha iyi.Atrix'e Cyanogen Mod daha yeni portlanmaya başlandı.

dikkatini çekerim portlanmaya başlandı dedim.
yeni baştan yazılan yazılım bile yok :)
ve şuanki port sürümü inanılmaz hatalı :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

inan XperiaPro custom rom konusunda daha iyi.Atrix'e Cyanogen Mod daha yeni portlanmaya başlandı.

dikkatini çekerim portlanmaya başlandı dedim.
yeni baştan yazılan yazılım bile yok :)
ve şuanki port sürümü inanılmaz hatalı :)

Ben özel rom yanlısı değilim. Beni özel rom kullanmaya iten ise Sony'nin hatalı ICS'si oldu :)

PriZm

PriZm

Üye

Ben özel rom yanlısı değilim. Beni özel rom kullanmaya iten ise Sony'nin hatalı ICS'si oldu :)
CFW yapıyorsun ama özel rom yanlısı değilsin :D 5800 kullandığım ve cfw yapmaya başladığım günden beri bir türlü çözemedim seni Furkan :D

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
Samsung galaxy s2 bulabilirsen o fiyata çok iyi olur senin için ama bulamam dersen arkadaşın dediği gibi neo v çok sağlam bi cihazdır tabikide bu benim şahsi görüşüm. iyi forumlar :smdance: :smdance:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

CFW yapıyorsun ama özel rom yanlısın değilsin :D 5800 kullandığım ve cfw yapmaya başladığım günden beri bir türlü çözemedim seni Furkan :D

Bende kendimi çözemedim gitti :ehe Gerçekten böyle. Daha geçen gün telefona ful format attım hazır atmışken tekrar ICS'li özel rom (FXP142) denemek istedim sonra vazgeçip tekrar GB yükledim :ehe Ama haticeye değil neticeye bakarsak bugüne kadar tek sürümde rahat ettim :)

Samsung galaxy s2 bulabilirsen o fiyata çok iyi olur senin için ama bulamam dersen arkadaşın dediği gibi neo v çok sağlam bi cihazdır tabikide bu benim şahsi görüşüm. iyi forumlar :smdance: :smdance:

Haklısın ancak donanımı göz önünde bulundurursak gelecek vaat etmiyor. Merak ettiğim Atrix bu donanımla JB ya da ICS almaması. Motorola'nın canı mı sıkılıyor? Aslınsa aklımda hem aksesuar desteği hem yazılım desteği çok olan hem de donanımı güçlü bir cihaz var :)

- - - Eklendi - - -

700 TL'ye 2. el Galaxy SII, SIII, Nexus yok :)

Elektr0

Elektr0

Üye
hocam fiyatına göre güçlü duran bir cihaz belki ama Tegra 2 hiç iç açıcı bir chipseti degil-güç tüketimi konusunda sınıfta kalıyor zaten o yüzden degişti bence tegra 2 nin flatformu artık araba içinde kullanılacak + olarak GPU'su eski ve aynı GPU bir kaç optimizasyondan geçti(300MHz'den 416Mhz'e çıkarıldı hızı) ve tegra3 de kullanıldı.. Nvidıa'dan korkulur ama oyun konusunda Nvidia konuşuluyor oyun sektörüne destek vererek işi götürüyor ...NovaThor U8500'ı örnek verecem hiç olmazsa bu chipsetinde Mali-400 kullanılıyor daha güçlü bir GPU bu chipsetini kullanan telefonlara bakabilirsin...700-800 TL arası telefonlar var ki bence Ace 2 de(4.1 JB^de yoldaymış) olabilir..

- - - Eklendi - - -

yukarıda link'i fiyatı için koydum en ucuz bu sitedeydi site hakkında bilgim yok başka belirteyim...

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye

Bende kendimi çözemedim gitti :ehe Gerçekten böyle. Daha geçen gün telefona ful format attım hazır atmışken tekrar ICS'li özel rom (FXP142) denemek istedim sonra vazgeçip tekrar GB yükledim :ehe Ama haticeye değil neticeye bakarsak bugüne kadar tek sürümde rahat ettim :)

Haklısın ancak donanımı göz önünde bulundurursak gelecek vaat etmiyor. Merak ettiğim Atrix bu donanımla JB ya da ICS almaması. Motorola'nın canı mı sıkılıyor? Aslınsa aklımda hem aksesuar desteği hem yazılım desteği çok olan hem de donanımı güçlü bir cihaz var :)

- - - Eklendi - - -

700 TL'ye 2. el Galaxy SII, SIII, Nexus yok :)

neo v al hocam oda çok başarılı bi cihaz <3 olmadı gel ben sana htc one x i beleşe veriyim :P :P

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
Furkan abi al atrix i sen yaparsın bir custom :)

ve bu arada adam xperia proyu bırakmış hala galaxy w neo v filan oneriyorsunuz...
:zzz:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...