skylinegti
Üye
-
Konu Sahibi
-
Hiç olur mu bu seferde kardan zarar ederdi operatörlerimiz yazık onlara...halbuki herkes sınırsız paket alırdı ve daha çok kar elde edebilirlerdi 128 kpbs küfür gibi
Aynen tam 5 sene kullandım o sınırsızı ama bitince turkcelle geçmek zorunda kalmıştım...İlk sınırsız Vodafone cıkardı
E2303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
2 Ay daha sabretmen gerekiyor...Mobil için sormadım zaten ya normal internet içineğer şuandan itibaren geçerliyse indirmeye başlıycam çünkü
ve bu yazıyı şimdi okudum(( 7’inci maddelerinin ise en geç 1 Mayıs 2017 tarihine kadar uygulanmasına başlanması,
Bunlar sınırsız vermez nerden daha cok para kazansak diye düşünürlerhalbuki herkes sınırsız paket alırdı ve daha çok kar elde edebilirlerdi 128 kpbs küfür gibi
aynen öyle baska yapacakları yok tüketicinin islerine burunlarını sokarlarBunlar sınırsız vermez nerden daha cok para kazansak diye düşünürler
Bu ilk yapan avea idi şimdiki adı ile Türk TelekomEvet türkcell hızı 128 kbps yapmış bulunmakta. Gözlerimi yaşarttılar
53**170**9 nolu hattinizin internet kullanim kotasini doldurdunuz.Internet hiziniz, paketiniz tekrar tanimlanana kadar 128 Kbps'ye dusurulmustur. Turkcell TV vb servislerin hizi yavaslar.
Daha önceden hızı 64 kbps ye düşürüyorlardı. Yeni hız limiti 128 kbps olunca yapmazlar diye düşünüyordum açıkçası şaşırttılar....Bu ilk yapan avea idi şimdiki adı ile Türk Telekom
Şaka gibi ülkede yaşıyoruz devlet kanun çıkartıyor firmaların umurunda değil...Az önce turkcell e sordum müşteri temsilcisine, yeni çıkaracakları yada mevcut olan 1 kbps lik limitsiz paketlerde, kota dolunca 128 kbps hız falan verilmeyecek, eski 1kbps durumunda devam edecek
Hayır sadece sınırsız paketi olanların hızı yükseltildi olay bu yani...şimdi gece 2 den sonra paket olsun veya olmasın 128 hızında net bedavamı olucak?
Malesef, 128 bile düzgün bir hız değil zaten 1-2 mbit hız olsa daha düzgün olucak ama singapur gibi halen 3 tekerlekli motorsikletlerin kullanıldığı, çamurdan evlerde yaşayan insanlara bile cam kablolarla, fiber sınırsız interneti 6 ay sunarlarken burada mobil, limitsiz interneti 1kbps de sunuyorlarŞaka gibi ülkede yaşıyoruz devlet kanun çıkartıyor firmaların umurunda değil...
Hayır sadece sınırsız paketi olanların hızı yükseltildi olay bu yani...
Çünkü biz edindiğine razı olan insanlarız hiçbir zaman daha iyisini talep etmiyoruz örnek vermek gerekirse 1 ay kimse net paketi almasın bak bakalım nasıl getiriyorlar min. 512 kbps veya1 mbps yi...Malesef, 128 bile düzgün bir hız değil zaten 1-2 mbit hız olsa daha düzgün olucak ama singapur gibi halen 3 tekerlekli motorsikletlerin kullanıldığı, çamurdan evlerde yaşayan insanlara bile cam kablolarla, fiber sınırsız interneti 6 ay sunarlarken burada mobil, limitsiz interneti 1kbps de sunuyorlar
Onuda kimse yapmazÇünkü biz edindiğine razı olan insanlarız hiçbir zaman daha iyisini talep etmiyoruz örnek vermek gerekirse 1 ay kimse net paketi almasın bak bakalım nasıl getiriyorlar min. 512 kbps veya1 mbps yi...
İşte bu yüzden kaplumbağa hızında internet kullanmaya edeceğiz...Onuda kimse yapmaz
Sınırsız 500 kbs olsa ıyı olurİşte bu yüzden kaplumbağa hızında internet kullanmaya edeceğiz...
O bile çok az ama şuan ki duruma göre kötünün iyisi olur.Ben en düşük hızın 1 mbps olmasından yanayım ama tabiki bu bir hayal...Sınırsız 500 kbs olsa ıyı olur
Olacağını hiç sanmıyorum...aynen hızin 1 mbps olmasından yanayız oda olurmu tabi bilinmez
O bile zor olurOlacağını hiç sanmıyorum...
Firmalar adsl hizmeti verse ben ona bile razıyım altyapı yok deyip insanları 1-2 sene bekletiyorlar...Yaklaşık 7 yıldır adsl falan kullanmayıp mobil internet kullanıyorum ama hiç bir gsm firması mobil internet konusunda istikrarlı değil, bu devirde mobil internet kotası dolunca limitsiz paketlerde 1 mbit hız verilmesi hayal, adil kullanım kotasının mobil internette kaldırılması olmaz, eğer mobilde adil kullanım kotası biterse, paketler limitsiz olursa, her kullanıcı benim düşündüğümü düşünüp, adsl, kablolu internetlerle uğraşmayı bırakıp mobil interneti kullanıcağından, gsm de hız düşmeyen limitsiz internet sunulmayacağı gerçeği var çünkü 1mbit gelse bile youtubeda bir videoyu izlerken donduğu an, insan hayattan soğur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?