En Çok Sevilen Nokia Modelleri / Foto Galeri

Sponsorlu Bağlantılar

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
En Çok Sevilen Nokia Modelleri / Foto Galeri

5. Sırada Nokia 3500 classic

İnce tasarım, ortalama donanım – 3500, metal elementleriyle süslenmiş, uygun fiyatlı bir şeker gibi bir telefon. Bazı özellikleri 2 Mega piksek kamera, FM-Radyo ve anında mesajlaşma.

4. Sırada Nokia N73 Music Edition

İkna edici N73 modeline yapılan güncelleştirme telefona daha fazla hafıza ve daha iyi müzik donanımı sunmakla beraber selef N73'ün Carl Zeiss lensini ve 3.2 Mega piksel kamerasını da eksik etmiyor.

3. Sırada: Nokia N95 8GB

Zirvede olan bir cep telefonunu alıp, en çok göze çarpan eksikliği giderilir ve 8 GB hafıza ile donatılırsa elbette sonuç yine kusursuz bir amiral gemisi olur.

2. Sırada: Nokia N73

En çok sevilen Nokia'lar arasında iki numarada N73 var. Multimedya ve iş-odaklı cep telefonu kombinasyonunu sunuyor.

1. Sırada: Nokia N95

En çok sevilen 10-parmağında-10-marifet cep telefonu GPS, veri turbosu HSDPA, çift kızak ve WLAN ile dudak uçurtuyor. 5 Mega piksellik dijital kamera marifetlerini test laboratuarında gösterdi.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı, sagopaerdem, anl_tr ve 1 kişi daha

M3L!H

M3L!H

Üye
Teşekkürler:)

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Adem resimleri aldığın site duman olmuş :ehe

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
N73 ile N95 anladımda diğerleri nasıl seviliyor muş?

'Davut

'Davut

Üye
35 00 'da oldu oda güzel telefondu ama 73 music edition daha güzel telefon

Devil_In_Side

Devil_In_Side

Üye
n79 ve n82 eksik bnce :)

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
ben biliyodum N95 in çok sattıgını 8gbçılar inanmıyordu:islik
saol Adem

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim kardeşim. Görünen köy kılavuz istemez :ehe

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Bilgi için sağol

aLone

aLone

Üye
n79 kullanıyorum ama n73 e hastayım hala ama oda herkesin elinde artık ben sevmem öyle:D

passiv€ aggressiv€

Üye
teşekkürler bilgi için :spr

EsEsLi26es

EsEsLi26es

Üye
hakkaten bende 6300 ınlistede olmasını beklerdim ülkemizde en az n73 kadar satmıştır.

paylaşım için teşekkürler

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bu bilgiler tahmin üzere değil veriler üzere derlenmiştir. Lütfen o yok bu yok demeyin. Demek ki buradakiler kadar satmamış.

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Bunu maxicep te de anlamak mümkün ilk aldıgımda n73 ümü os9 s60v3 bölümünde üylerin profilinde en çok n73 gözüküyordu:)

EsEsLi26es

EsEsLi26es

Üye
Arkadaşlar bu bilgiler tahmin üzere değil veriler üzere derlenmiştir. Lütfen o yok bu yok demeyin. Demek ki buradakiler kadar satmamış.

yorum bizim ki sadece hiddetlenmeye gerek yok ;)

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bu derleme en çok satılan modellere göre yapılmıştır.
Başlık "Ençok sevilen nokia modelleri" derleme ise "Ençok satılan nokia modelleri"bu bir tezat değilmi .ben ençok n97 yi seviyorum ama n78 aldım,çünkü n97 yi alacak param yoktu.
:)

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
Hayır arkadaşım aslında ortada tezat yok. En çok sevilen modeller en çok satılan modellerdir. Demek ki herkes senin gibi N97 yi sevmemiş. Dediğim gibi genel yapılmış bir araştırmadır.

Ayrıca hiddetlenmiyorum sadece gereksiz cümleler kurmayı sevmem

Neverex

Üye

Tamam Adem kızma :mahcup: sadece eksiklerini söyledik kusurumuza bakma

Üst Alt