Bunu Lumia olarak düşünmemek gerekli aslında HTC One M8 veya Lg G3 gibi güzel tasarımlı cihazlarda Windows Phone görmek isteriz. Bu cihazlar nedense bana Lumia serisine göre daha farklı geliyor.
920-930-1520 işaretledim. 920nin hatlarına 930 gibi metal çaksalar şekli bozmayıp. 1520 büyüklüğü ve inceliğine getirseler çok hoş olur. Çok şey istedim galiba
Ankette uzun uzadıya bütün modelleri yazmak gerekecekti. Mesai bitişi dar vakitte açtım konuyu. Ama bu şekilde ilginç de bir sonuç çıkacak gibi. Şuana kadar tercih bildirenlerin hiçbiri kullandığı kasayı tercih etmemiş. Bence ilginç yani
Abi az önce uygulamada bu mesajı alıntı yaparken cihaz durduk yere res attı. Black güncellemesinden bu yana ilk defa oldu bu
Ben telefonumu kendim seçip almadım. Bana babamlar almış getirmişler hediye olarak. E tabi 5800 dan çok daha iyiydi hemen geçtim ama bana sorsalar eğer o zaman alırken ne alacan deselerdi ben direk 1520,1020,925 bakardım. En hoş gördüğüm genede 925. Ama şimdi 930 çok şık duruyor. Bana izin verseler ben onu alırım ancak bekliyoruz işte. Bu nedenle hani 520 severek aldığım bir telefon değil. Zorunlu seçin diyelim
Halen N9 kullanıyorum. Evde hanıma verdim şimdilik.
N9 tasarımına aşığım. 920/925/930 hep N9 tasarımının devamı gibi geliyor bana nedense. (Ah ulan Nokia neden N9 gibi cihazı bıraktın ki? O dönem üzerine az düşsen Androidi daha emeklerken ezerdin.)
Bence kavisli olması güzel olmuyor. Tabi ki benim fikrim bu ama dikdörtgen şeklindeki köşeli telefonlar çok daha hoş geliyor bana sony nin z serisi Nokia nın lumia serisi lenovo zaten hep dikdörtgen...