En çok korktuğunuz rüya

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
LuckyDALT0N

LuckyDALT0N

Üye
    Konu Sahibi
En çok korktuğunuz rüya
Arkadaşlar hadi en çok korktuğumuz rüyayı anlatalım.Mesela 7-8 yaşlarındayken bizim evin bodrumundan gulyabani çıktığını görmüştüm.bu benim en çok korktuğum rüyaydı :)

ultrayer6

ultrayer6

Üye
uçuumdan düşüyordum tam yerdeki kayalar burnumun dibine geldiğinde uyanmıştım :(

Fahrettin.Onay

Fahrettin.Onay

Üye
uçuumdan düşüyordum tam yerdeki kayalar burnumun dibine geldiğinde uyanmıştım :(
aynen yaa karanlık uçurumdan düşüyordum sonsuz bir şekilde devam ediyordu rüyamda altıma aetmediğim tuvalet kalmamıştı kalbim öyle hızlı atıyorduki en sonunda uyandım yastık ter içinde :D:ehe

byilmazZ

byilmazZ

Üye
otobusle giderken ucuruma yuvarlanmistik, ben camdan disari firlamistim, yere dusmeden uyandim :)

Silinen Üye 776553

Silinen Üye 776553

Kapalı Hesap
uzaylılar kaçırıyordu benı :islik

mangdaşire

mangdaşire

Üye
morga kaldrılıyordum.ve herşeyi hissediyordum.:aman2:

Fahrettin.Onay

Fahrettin.Onay

Üye
bu kötü işte :aman2:

OğuzcanAbi

Üye
kardeş bu bir rüya değil gerçek uzaylılar seni kaçırıp çip takmışlar alışveris merkeslerinden metal esya olmadan geçince otuyormusun

güldüren düşünmece :hmmm:ehe

Fahrettin.Onay

Fahrettin.Onay

Üye
hahah :D:D

Silinen Üye 166392

Silinen Üye 166392

Kapalı Hesap
bir adam beni okula gitmediğim için kovalıyordu.Sonra birden arkamı dönüp adama " bugün cumartesi okul yokki" diyordum.Adam da "aaa dogru ya" diyordu
tek hatırlayabildiğim bu

Fahrettin.Onay

Fahrettin.Onay

Üye
:D:D

Necmati

Necmati

Üye
Rüyamda Ajdar ile Düet yapıyodum Çok Korkuçtu :(

Fahrettin.Onay

Fahrettin.Onay

Üye
muhahahha :D

LuckyDALT0N

LuckyDALT0N

Üye
    Konu Sahibi
Bundanmı korkmuştun ? :ehe:ehe Devamındada adam '' pardon yiğenim gel sana bi gofret alayım '' demiştir muhtemelen :ehe:ehe
bir adam beni okula gitmediğim için kovalıyordu.Sonra birden arkamı dönüp adama " bugün cumartesi okul yokki" diyordum.Adam da "aaa dogru ya" diyordu
tek hatırlayabildiğim bu

LuckyDALT0N

LuckyDALT0N

Üye
    Konu Sahibi
:ehe:ehe

Fahrettin.Onay

Fahrettin.Onay

Üye
ona koptum ya bikere bana öle biri rastlamıştı pişt yakışıklı ge bakıyım dedi buyur moruk dedim sana çikolata vereyimmi dedi ver ama markasına ne dedim adamda lan ne marka düşkünü çocuksunuz dedi yürüyp gitti :kop::kop:

LuckyDALT0N

LuckyDALT0N

Üye
    Konu Sahibi
Babana moruk denmesini istemiyorsan sende deme bence :) AMa mevzu komikmiş :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt