"Elop, işten çıkartılmalı; hatta Nokia yönetim kurulu tamamen değişmeli."

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
geçmiş olsun,ama bu durum samsungla alakalı bir durum değil ithalatçıyla alakalı bir durum aynı şey nokia'da da oluyor merak etme bundan sebep samsung almamazlık yapma...

firmayla değil ben direk samsungla uğraştım yeminliyim almıyıcam babam samsungdan monitör almıştı onu bile sokmadım eve kapıdan geri yolladım değiştirdim birgün androide geri dönersem ki bu çok zor kesinlikle htc alırım

avcitalip

avcitalip

Üye

firmayla değil ben direk samsungla uğraştım yeminliyim almıyıcam babam samsungdan monitör almıştı onu bile sokmadım eve kapıdan geri yolladım değiştirdim birgün androide geri dönersem ki bu çok zor kesinlikle htc alırım

:hmmmaynı sorunları diğer firmalarda da yaşıyacağından emin olabilirsin ama yemin etmişsin birşey diyemem...

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
:hmmmaynı sorunları diğer firmalarda da yaşıyacağından emin olabilirsin ama yemin etmişsin birşey diyemem...

5800 aldım geçen sene bir ay geçmedi cihazın wi fi ında sorun vardı götürdüm servise bir hafta oldu olmadı gidip servisten 0 cihazımı aldım.

MasteLaa

MasteLaa

Üye
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
avcitalip

avcitalip

Üye

Cihazda ilk bir ay donanım değişimi olursa 0 vermek zorundalar garanti koşulları böyle :) yoksa parça değişip yollarlardı

benimde 5800'ım vardı gri renkti kenarlarındaki boyalarda atma vardı bana cihaz 28 inci günde geri geldi ve onarılmadan sadece yazılım yenilenmiş birazda şans işi servis

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap

5800 aldım geçen sene bir ay geçmedi cihazın wi fi ında sorun vardı götürdüm servise bir hafta oldu olmadı gidip servisten 0 cihazımı aldım.

aynen, bende 2010 da flash atarken cihazın ekranı bembeyaz kalmıştı ve hiçbir şekilde düzeltememiştim, deadphone vs... servise verdim, 15 gün sonra aradılar beni sıfırını gidip aldım.

MasteLaa

MasteLaa

Üye

aynen, bende 2010 da flash atarken cihazın ekranı bembeyaz kalmıştı ve hiçbir şekilde düzeltememiştim, deadphone vs... servise verdim, 15 gün sonra aradılar beni sıfırını gidip aldım.
Çok sıkıntılı işler bunlar kimsenin başına gelmez inşallah :)

SON KRAL65

SON KRAL65

Üye
nokia çöküş yaşıyor Sanırım :( apple la baş edemiyor

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap

Çok sıkıntılı işler bunlar kimsenin başına gelmez inşallah :)

1995 ten beri nokia kullanıyorum ve az da olsa arıza illaki herkes gibi bende yaşadım. ama hiçbirinde servis ile ilgili sorun yaşamadım çok şükür.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
yeni cihaziniz fatura tarihinden itibaren ilk bir ay icinde ariza herhangi bir ariza yaparsa servise vermeden aldiginiz yere giderek ayipli mal kapsaminda yenisi ile degişimini isteyebilirsiniz. Servise verip işlem yaptirirsaniz ayipli mal kapsamindan yararlanamazsiniz.

• Beğen
Tepkiler: avcitalip
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
yeni cihaziniz fatura tarihinden itibaren ilk bir ay icinde ariza herhangi bir ariza yaparsa servise vermeden aldiginiz yere giderek ayipli mal kapsaminda yenisi ile degişimini isteyebilirsiniz. Servise verip işlem yaptirirsaniz ayipli mal kapsamindan yararlanamazsiniz.

Bunu ilk senden duydum hünkarım,çok teşekkürler.

avcitalip

avcitalip

Üye
eğer nokialarınızın arkasında Nokia kom A.Ş garantisi yazmıyorsa servisle bakın başınız nasıl ağrıyor... (paralel ithalat)

sonuçta bunlar elektronik malzemeler yarında bozulabilir 2 yıl sonrada bozulabilir 10 yıl sonrada belki 30-40 yıl sonra da bozulabilir belki hiç bozulmaz şans meselesi...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt