avcitalip
Üye
Telefon kullanıcılarının tamamı 15 yaşında insanlardan oluşmuyor Nokia Mobil telefon pazarında hala 2.sırada akıllı telefon piyasasında geride ama o da şimdilik..Düşünemediğiniz şeyler neler biliyor musun? Nokia bu işte hiç bi şirket yokken vardı motorola ile beraber ve adamlarda onbinlerce patent var o çok satılan iphone 4s lerin her birinden lisans ücreti alıyor,samsungdan da alıyor,lg den de her telefonda kullanılması gereken teknolojilerin patentlerinin çoğu Nokia da.. Samsung ve Android veya ios devrilmez zannediyorsunuz.. N-Gage ve 6600 çıktığında symbianın geçilemiyeceği düşünülmüyor muydu? N-gage imi elime aldığımda aklım çıkmıştı hayran oldum resmen.. Burda sen ben ve diğerleri tahmin ve düşüncelerimizle yorulmluyoruz herşeyi ama piyasa araştırmacıları 2016 Windows Phone un %19 pazar payı elde edeceğini ve ios u geçeceğini söylüyor Windows Phone pazarını kim domine ediyor,Nokia.. O yüzden boş laflarla yok Nokia battı öldü gitti bilmem ne geçin siz onları ne zaman ki borsadan haber gelir Nokia battığını ilan eder o zaman konuşuruz ama boşa sevinmeyin öyle bi olay yok![]()
kendi ağızınla demişsin işte necati benim ağızımdan almışsın lafı 6600 N-Gage ozamanların en iyi telefonlarından biriydi ozamanlar piyasada symbian'ın üzerine os yoktu şuanda da devir android-ios devri bu 2 os un üzerine os yok bence ileride ne olur bilinmez ama şuanda android ve ios devri ki diyorsunuz bu wp ler daha iyi bak nokia size bir kazık daha atmış piyasadaki lumia serilerinin hiçbiri win8 alamıyacakmış he bilemem belki 2016'da iyileşir ozaman zaten telefonu değiştirme vaktide gelir...
ne demek istediğimi anladın herhalde kısacası Nokia'ya ve WP'a ekmek olmadan köfte yok diyorum,ekmeği görelim köfteyi verelim ama ekmek daha pişmemiş

- - - Eklendi - - -
Eh bekleyelim de görelim bakalım.. Adamlar teknolojide çığır açıyor siz nerenizle karalıyacağınızı şaşırıyorsunuz aslanım.. 41 MP i symbianla sunmasının bir sebebi var elbet ekim ayını bekle ve gör ciğerim
hayırdır 2.nesil symbian^3'lü cihazlara wp desteğimi getiriyorlar ?

bak onu bilmiyordum nasıl becerdin Necati ?