4*3 menüyü indirsem telefondan menüye girince üstü bosmu olur yanı menü girdigimizde köşelerde batarya sebeke sinyali gibi ögeler cıkmazmı
mesela bundaki gibi simgeler menüyü tam kaplamıyor.fwin 4*3 ünü indirsem menüsü aynı bu gibimi olur
4*3 menüyü indirsem telefondan menüye girince üstü bosmu olur yanı menü girdigimizde köşelerde batarya sebeke sinyali gibi ögeler cıkmazmı
mesela bundaki gibi simgeler menüyü tam kaplamıyor.fwin 4*3 ünü indirsem menüsü aynı bu gibimi olur
soneday kardeş 1.safyada resimlerde arama ekranında 227 yazmılmış (tabi bu 227 senin belirlediğin bişey) 227 yazınca üstte isimler çıkmış, bunu nasıl yapıyoruz, bir bilen arkadaşımız söyleyebilir mi? favori numaralarmı belirlemek lazım veya rehberi telefon hafızasına aktarmakmı lazım...
ayrıca soneday kardeş özel mesaj gönderdim, bi bakıp cevap verebilir misin?
soneday ellerine saglik bu konuda bilgim yok nasil yuklerim bir de navifirm programini denedim rm 356 52:0007 koduna tikladigimda iletisim hatasi veriyor internet baglantisi da var.
Soneday gerçekten çok teşekkürler yükledim harika .. Hiç bir problem yok Xm tuşu çalışıyor Bağlantılardan atmıyor Senk de sorun yok Ellerine sağlık yüklemeden önce epey bi takip ettim bir çok kişi kötü yorumlar yazmış bnde öyle bi durum yok tekrardan ellerine sağlık )
Soneday gerçekten çok teşekkürler yükledim harika .. Hiç bir problem yok Xm tuşu çalışıyor Bağlantılardan atmıyor Senk de sorun yok Ellerine sağlık yüklemeden önce epey bi takip ettim bir çok kişi kötü yorumlar yazmış bnde öyle bi durum yok tekrardan ellerine sağlık )