elektrik kesildi telefonum açılmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hakanaras04

Üye
    Konu Sahibi
elektrik kesildi telefonum açılmıyor
galaxy s2g telefona rom attım elektrik kesildi bir daha açılmadı ekramda bir tane telefon birde bilgisayar resmi var
download moda geçmiyor

anDro.Cio

anDro.Cio

Üye
usb ile bilgisayarına bağla odin ile rom kur düzelir.

sadece35

sadece35

Üye
Galiba tuğla oldu..

Son ana kadar ugraş varsa garantisi kendin ugraş,garantisi yoksa zaten cebinden gitcek para götür telefoncuya yapar.:oke:

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Eğer ikisi arasında ünlem işareti var ise Half Brick olmuştur bunun için Bataryayı 10-15 dk çıkarıp takarken dowload moda almanız gerekiyor.

hakanaras04

Üye
    Konu Sahibi
Eğer ikisi arasında ünlem işareti var ise Half Brick olmuştur bunun için Bataryayı 10-15 dk çıkarıp takarken dowload moda almanız gerekiyor.
evet aynen öyle ünlem işareti var bazen download moda geçiyor tam yüklerken fail diyor

- - - Eklendi - - -

Galiba tuğla oldu..

Son ana kadar ugraş varsa garantisi kendin ugraş,garantisi yoksa zaten cebinden gitcek para götür telefoncuya yapar.:oke:
ağzına sağlık:ağlarım:

teror300

Üye
Telefon Half-Brick ya da diğer adıyla Soft-Brick olmuş, mümkünse Amazon'dan ya da Türkiye'de bulabilirsen USB Jig al, yada 2$ gibi bir fiyata kendin de yapabilirsin elin hünerliyse. USB Jig Soft-Brick durumlarında telefonun hayatını her zaman değil ama çoğu kez kurtarır. buradan USB Jig'in nasıl yapıldığını öğrenebilirsin, USB Jig bütün Download Mode girdilerini kayıtlarını temizler ve taktıktan 3-4 saniye sonra otomatik olarak download mode açar, sonra zaten Odin ile resetlersin, başıma hiç gelmedi, gelmesini de istemem ama umarım yardımcı olabilmişimdir.

reaurora

reaurora

Üye
Samsung cihazlarının bazılarında arka kapağın altında küçücük bir delik var diye duydum. Download moda alıyor telefonu. Benim telefonumda buna benzer birşey var ama daha kullandığım olmadı. Senin telefonunda var ise oraya sivri olmayan bir iğne yada kürdan sokmayı dene. Fazla zorlamadan :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...