[Electronic Arts] iBomber Defense v1.00(0) Symbian^3 Signed

thurq123

Üye
Oyundaki; radara benziyen şeyin ne işe yaradığını anlayamadım.Ve bir kaç tane daha var. Bunların ayrıntılı olarak ne olduğunu açıklarsanız sevinirim..

etki alanındaki silahların gücünü artırıyo diye biliyorum

---------- Eklendi @ 13:53:02 ---------- Yazıldı @ 13:37:50 ----------

oyunda kaç bölüm var ben en son 11 germany e geldim onu daha oynamadım

CanKartaL

Emekli Yönetici
Oyun gerçekten güzel. Denemeyen varsa tavsiye ederim. İlk bölümlerde basit gibi gelebilir ama sonrası zorlaşıyor haberiniz olsun

Tepkiler: najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
Oyun gerçekten güzel. Denemeyen varsa tavsiye ederim. İlk bölümlerde basit gibi gelebilir ama sonrası zorlaşıyor haberiniz olsun

Aynen level 4 te takıldım bi kere denedim olmadı sonra tekrar denerim artık çift koldan geldikleri için biraz zorluyo.

Tepkiler: CanKartaL

Maximien

Üye
defans oyunu olarak gerçekten zevkli bir oyun tavsiye ederim. allies campaign i bitirdim şimdi diğerini oynuyorum o da bitesi oldu.

CanKartaL

Emekli Yönetici

Aynen level 4 te takıldım bi kere denedim olmadı sonra tekrar denerim artık çift koldan geldikleri için biraz zorluyo.

oo onun sonuna doğru uçaklar falan geliyor
ben direk defansı dönüp dolaşıp gelecekleri yere kuruyorum

enes-kys

Üye
8 de takıldım , adamlar 3-4 koldan geliyo

najanaja

Üye
    Konu Sahibi

oo onun sonuna doğru uçaklar falan geliyor
ben direk defansı dönüp dolaşıp gelecekleri yere kuruyorum

ben zaten açılışı kötü yapmıştım bi dahakine en son iki kayanın sağlı sollu üzerine kuracam herşeyi

pc versiyonunda cheat engine ile herşey çok rahat

Tepkiler: FastBreaker

thurq123

Üye
ben hiç bir bölümü tekrar etmeden 11 e kadar geldim

11.bölümü geçtim allies bitti ve axis açıldı devam ediyorum : )

mehsell

Üye
En sevdiğim oyun tarzlarından çoook saol

8 i nasıl geçtiniz yahu,bütün kareleri toplarla donattığım halde tankları patlatmaya yetmiyor güçleri! varmı bi püf noktası?

Eğlenceli lakin zor Teşekkürler

thurq123

Üye
8 i nasıl geçtiniz yahu,bütün kareleri toplarla donattığım halde tankları patlatmaya yetmiyor güçleri! varmı bi püf noktası?

köşelere aralıklarla yavaşlatıcı koy sora radara bnziyen şey varya güçlendirici 5 topçunun arasına falan koy max yap topçularıda max yap çok rahat geçersin pek fazla öne çıkmasada oyundaki kilit nokta 30€ luk yavaşlatıcı dediklerimı yap geçersin ben 11. bölüm hariç hiç bi bölümü tekrar etmedim

aseu_39

Üye
bende 10. bölümü tam bitiriyordumki (49/50) Hafıza Dolu dedi ve birdaha oyuna girmedi. Oyunun save dosyasi hangi klasorde bilen varsa lutfen yazsin. Yeniden yuklucem oyunu belki duzelir diye.