Haber Ekstra Kolon Desteği

PureFood

Üye
Joe abi büyük ekran diyorsa iş bitmiştir hayatta gelmez unutun bence

3. kolon derken? anlamadım lütfen biri açıklasın

sekajmer

Üye
920 ye gelir gelir de 820 almak tam bir hataydı.

3. kolonun olması ile olmaması arasında size yapacağı getiri telefon değiştirtecek kadar faydası büyük bir olay mı yani? Birde böyle bakın.

3. kolonun olması ile olmaması arasında size yapacağı getiri telefon değiştirtecek kadar faydası büyük bir olay mı yani? Birde böyle bakın.
hayatta extra kolon için tlf değişikliği yapmam. Yapsam da Yeni cihazın nokia olması cok dusuk bi ihtimal olur

Tepkiler: bekirrr.21 ve sinanozcan312
ya sıkıntı sırf 3. kolon olayı da değil, bi yenilik geliyor hop pureview'li nokialara geliyor sadece falan filan. gerçi 512mb ramli lumialara bakınca kendimi yine şanslı sayıyorum o ayrı ama dediğim gibi böyle devam ederse yakın zaman olmasa da zamanı gelince yenileyebilirim belli olmaz

L1520 de az kalsın beni kandıracaktı :P Ama elimdeki telefonu daha tam anlamıyla sömürmedim.

papakudioflu

Emekli Yönetici
Lumia Black güncellemesiyle tüm cihazlara geleceği söyleniyor.

q0nzalez

Üye
Lumia 920 ye göre 3.kolonlu 1520nin resmini Oturttum sanki bize küçük kalıyo gibi kutucuklar. En küçük kutular baya ufak kalıyo bizim ekranlarda tabi benim parmağa göre ve bana göre
Deneyen olursa 768x1280 px ;

skynet

Üye
620'ye geleceğini sanmıyorum