Ekran videosu cek Root'suz Mobizen V2.11.0.2

Sponsorlu Bağlantılar

Fantastik20

Fantastik20

Üye
Adamin dibisin cok tesekkurler

• Beğen
Tepkiler: Kurtuluş40

kralberk13

kralberk13

Üye
:tşk:

KingDroid

KingDroid

Üye
Mtk kullaniyom ekran kaydini rootsuz yapti :ehe plugini de uygulama acildiktan hemen sonra kurdu
Video cekebiliyom simdi :disko:

• Beğen
Tepkiler: Kurtuluş40 ve Fantastik20

ruckheim

Üye
Arkadaşlar bu uygulamayı reklamsiz nasıl kullanırım

Silinen üye 2362831

Kapalı Hesap
Teşekkürler.

turancen

turancen

Üye
Kardeş ekranı kaydete bastım, bitirmek için tekrar bastım root yetkisi istedi, nasıl iş bu anlamadım

kaanfb78

kaanfb78

Üye
Unknown code dedi acil yardım

H0lligan

Üye
Mobizen V2.11.0.2

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Arkadaslar Root gerektirmeden telefonunuzun ekran videosunu cekebilirsiniz
yada pc ile ekrani paylasabilirsiniz
Yukleme:
Yükleyin açınca ek bır dosya daha indirmek için izin istiyor evet deyin o dosyayı buraya koymuyorum nedeni her
cihaz için farklı versiyonları var zaten play.google.com/store otomatik indiriyor.
bu dosya Plugin:SAMSUNG

Kısa bir deneme
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Root gereklimi: Hayır
Güncellendi
14 Ocak 2015
Boyut
17M
Mevcut Sürüm
2.11.0.2
Gereken Android sürümü
4.0 ve üzeri
Konu guzel sabit olmasi da ayri bi guzellik ama anlatimda ufak eksiklikler var maalesef. rootsuz ekran videosu cekmek SAADECE lollipop yani 5.0 ve ustu android surumu gerekiyor. ve +5 android surumunde bunu yapan tek uygulama bu degil turkcelestirmesini benim yaptigim rec. var sonra scr+5 var bunlarda eklenseydi konuya guzel olurdu. bu programla android 5 oncesi ekran kaydetmek icin KESINLIKLE root gerekiyor bilginiz olsun.

Sin007

Sin007

Üye
iPhone için ne önerebilirsiniz emeğine sağlık teşekkürler

H0lligan

Üye
iPhone için ne önerebilirsiniz emeğine sağlık teşekkürler
en son ios 6 kullaniyorumdum ozamanlar jb yapmadan ekran videosu alma yokdu ama ios9 cikiyor yeni uygulamalar cikmis olabilir ama en saglik yontem jb yapmaktir jb varsa ios bolumune konu ac yardimci olurlar

Silinen üye 2362831

Kapalı Hesap
Konu guzel sabit olmasi da ayri bi guzellik ama anlatimda ufak eksiklikler var maalesef. rootsuz ekran videosu cekmek SAADECE lollipop yani 5.0 ve ustu android surumu gerekiyor. ve +5 android surumunde bunu yapan tek uygulama bu degil turkcelestirmesini benim yaptigim rec. var sonra scr+5 var bunlarda eklenseydi konuya guzel olurdu. bu programla android 5 oncesi ekran kaydetmek icin KESINLIKLE root gerekiyor bilginiz olsun.
Senin yanlışın var 4.4.2 de kullanıyorum

H0lligan

Üye
Senin yanlışın var 4.4.2 de kullanıyorum
Cihazin rootlu felan gelmisdir HIC bir recorder 5oncesi root suz kayit yapamaz root checker felan kullan gorurusun root in varmi yokmu
Hala inanmiyorum diyorsan 4.4.2 ROM kurup gosterebilirim root istedigini

Silinen üye 2362831

Kapalı Hesap
Cihazin rootlu felan gelmisdir HIC bir recorder 5oncesi root suz kayit yapamaz root checker felan kullan gorurusun root in varmi yokmu
Hala inanmiyorum diyorsan 4.4.2 ROM kurup gosterebilirim root istedigini
Telefon rootlu olsa belli olurdu bugün güncelleme geldi hemde rootlu olsa gelmezdi ki

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Dosya inmiyor. Not2
Peki rootsuz olacak mı olmayacak mı arada kaldık. Benim bildiğim mtk işlemci dışında olmaz

H0lligan

Üye
Dosya inmiyor. Not2
Peki rootsuz olacak mı olmayacak mı arada kaldık. Benim bildiğim mtk işlemci dışında olmaz
Olmaz kardes olmaz 5oncesi root suz ekran videosu alamazsınız uğraşma cihaz lollipop degilse

Silinen üye 2362831

Kapalı Hesap
Samsung ta oluyor.

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Bak yine iki cevap geldi :)
Olacak mı?

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Tamam arkadaşlar note 2 süper çalışıyor. Emeğe saygı sevgi hürmet. Lolipop ile alakalı değil bu alet baya sızıyor sisteme. Yapan bir mucit olmalı. Rootsuz kayıt way be

• Beğen
Tepkiler: Silinen üye 2362831
xcumalix60

xcumalix60

Üye

Bu hatayı aldım .... Asus tabletten denetim.

Umutpasahan

Üye
Ama ben yapamadım kayıt tuşuna tıkladıgımda boostmode fln diyo USB hata ayıklama fln hepsi açık yardım edermisiniz ?

Ve de benden bişi indirmemi istemedi tel:casper via v8c
Olayı Çözdüm ilkten bilgisayardan ayarlamak lazım sonradan istedigimizi yapabiliyoruz çok teşekkürlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Arkadaşlar FPS olayı nedir açıklayabilirmisiniz ?
Abi nasil yaptin benim de casper t27 tabletim var pc den kac kere denedim usb hata ayiklama felan hepsi acik ama bir turlu olmuyor. Koduda hep giriyorum olmuyor sen nasil yaptin bi ydim etsen?

Üst Alt