Ekran Kartlarından Hangisi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Ekran Kartlarından Hangisi ?
Ekran kartı alıcam ucuz 75 Tlye kadar guzelleri var ben oyun oynamayı severım vericeğim linktekilerde hangisini alayım..

64 bit ekran kartıyla pek iyi oyunlar oynayamazsın

-efşan

Üye
Verdiğin linklerdeki pek senlik gibi durmuyor.

bu tarz konuları pc-donanım genel bölümüne açsan iyi olur.geçen gün pc kasaları diye bir konu açmışsın sonra bırakıp gitmişsin.konularına sahip çık.soruna gelince:%25 indirimle vatan bilgisayardan alacağın 80tl lik gt430 onlardan çok daha iyi bir seçim olacaktır.ayrıca akakçeden 104tl ye hd5670 alarak daha ii bir performansa sahip olabilrsin.soruların bu kadarsa bn artık çizimlerime döneyim.bir daha blmeden konu açma.kasa değiştirmek performarması etkilemez

Konu Sahibi
Konu için özür dilerim. Ben GTA IV , Mafia 2 , Pes 2012 gibi oyunlaro ynamak ıstıyorum sızın onerdıgınız ? Nvidia Olmasını ıstıyorum.. (suan atı kullanıyorm ama bekliyorum ve bu tarz oyunlar ıcın 1gb yetermi ?

Bu ekran kartı uygun gibi sizce ?

Madem gta4 gibi oyunlar oynamak istiyorsun.sistem özelliklerini bir söyle.power kaç watt? Bütçen ne kadar?

Konu Sahibi
Simdi 2.0 GHZ Intel Pentimum Dual CPU E2180 + 2GB Ram + yeni alıcagım ekran kartı

bide yeni bi işlemci alcam 2.8 ghz gibi birşey.. oda bu

Ve bu işlemcinin kutusu ıcınden fan vs çıkarmı ?

AC220 V güç kaynağında bu yazıyordu ? (ama kasa dısında kasaya elektırık prızı takma yerının ustunde )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...