Ekran Kartlarından Hangisi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fatihcan85

Üye
    Konu Sahibi
Ekran Kartlarından Hangisi ?
Ekran kartı alıcam ucuz 75 Tlye kadar guzelleri var ben oyun oynamayı severım vericeğim linktekilerde hangisini alayım..

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
64 bit ekran kartıyla pek iyi oyunlar oynayamazsın

-efşan

-efşan

Üye
Verdiğin linklerdeki pek senlik gibi durmuyor.:hmmm

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
bu tarz konuları pc-donanım genel bölümüne açsan iyi olur:nono:.geçen gün pc kasaları diye bir konu açmışsın sonra bırakıp gitmişsin.konularına sahip çık.soruna gelince:%25 indirimle vatan bilgisayardan alacağın 80tl lik gt430 onlardan çok daha iyi bir seçim olacaktır.ayrıca akakçeden 104tl ye hd5670 alarak daha ii bir performansa sahip olabilrsin:good:.soruların bu kadarsa bn artık çizimlerime döneyim.bir daha blmeden konu açma:off:.kasa değiştirmek performarması etkilemez

fatihcan85

Üye
    Konu Sahibi
Konu için özür dilerim. Ben GTA IV , Mafia 2 , Pes 2012 gibi oyunlaro ynamak ıstıyorum sızın onerdıgınız ? Nvidia Olmasını ıstıyorum.. (suan atı kullanıyorm ama :) bekliyorum ve bu tarz oyunlar ıcın 1gb yetermi ?

Bu ekran kartı uygun gibi sizce ?

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
Madem gta4 gibi oyunlar oynamak istiyorsun.sistem özelliklerini bir söyle.power kaç watt? Bütçen ne kadar?

fatihcan85

Üye
    Konu Sahibi
Simdi 2.0 GHZ Intel Pentimum Dual CPU E2180 + 2GB Ram + yeni alıcagım ekran kartı

bide yeni bi işlemci alcam 2.8 ghz gibi birşey.. oda bu

Ve bu işlemcinin kutusu ıcınden fan vs çıkarmı ?

AC220 V güç kaynağında bu yazıyordu ? (ama kasa dısında kasaya elektırık prızı takma yerının ustunde )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...