ekran karti*

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
eminens

eminens

Üye
    Konu Sahibi
ekran karti*
iyi gunler beyler.mobilden yaziyorum. Benim ekran kartim ati hd5650 2 gb. Eski galiba ole hatirliyorum neyse. Benim ekran kartimla cook problem yasiyorum. Battlafield bad c.2 yi bile orta ayarda oynayamiyorum. mw 2 yi en dusuk ayarda takilmadan oynayamiyorum. Ama bazenleri safe mode die bisi cikio evt e basiyorum yuksek ayarda rahatca oynuyorum ama sadece o safe mod da. Bi kere o modda bile takildi. Baska oyunlarda da bole. Electro world den(reklam icin pardon) almisdik. Format attirdim gene olmadi. Bi abi format atti gene sonuc ayni yardimci olur musunuz? Cok bilgim yokdur ama eski diye mi? 2 gb kartta oyun oynamiorum. Pardon cok bilgisizim pek cok yere sordum. Iyi gunler simdiden saolun.

brqsalvo

brqsalvo

Üye
burdan ekran kartı sıralaması na bakabilirsin

bunada bi gözat senin ekran kartının incelemesi :oke:

eminens

eminens

Üye
    Konu Sahibi
orta ayarda akici sekilde oynadik mw2 yi dio adam ama ben dusuk ayarda bile doru duzgun oynayamadim ama genede saol

bide ram 6 gb 2.5 ghz i5 islemcim var. Marka casper bi yardimci olun

Xilence

Xilence

Kapalı Hesap
Hımm ekran kartını güncelle, kasayı temizle (Donanım çalışmasını hızlandırmak için)

işlemci ısısını kontrol et, ısınabilir, mutlak sorun güç kaynağındadır. neden çünkü güç yetmesse donanımlar doğru çalışmaz, power suppylini kontrol et.

eminens

eminens

Üye
    Konu Sahibi
saolun beyler cook

fnldstntn

Üye
Muhtemelen pc cok isiniyordur o yuZden olabilir veya arkadasin desigi gibi guc kaynagi zayiftir...

eminens

eminens

Üye
    Konu Sahibi
onu nasil anlarim nasil cozerim

Xilence

Xilence

Kapalı Hesap
Isıyı anlamak için SpeedFan programını indir, oradan değerleri gör, power supply için bi watt değeri söylemeden bişey diyemem.

eminens

eminens

Üye
    Konu Sahibi
ne kadar tesekkur etsem az deniycem sagolun

brqsalvo

brqsalvo

Üye
orta ayarda akici sekilde oynadik mw2 yi dio adam ama ben dusuk ayarda bile doru duzgun oynayamadim ama genede saol

bide ram 6 gb 2.5 ghz i5 islemcim var. Marka casper bi yardimci olun

bazen denilen tutmuyo evet :D burdanda pc nin hangi oyunu acıp acmayacağını görebilirsin :)

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
oncelıkle casper ise temkinlı yaklasmalıyız cunku casper kullanan kisilerin buyuk bır kısmı memnun degıl. Ozellık olarak guzel cekici bilgisayarlar uretiyor ama bir okadarda dandik ve kalitesiz parçalar kullanıyor... Canavar gibi calışan bir casper pc nin 1 yıl icinde casper servisine gıdıp gelmekten sahıbı tarafından parcalanması, caspera lanet edilmesi artık alısılmıs bır durum. Kolay gelsin :)

eminens

eminens

Üye
    Konu Sahibi
aldigim 2 gunu gidip format attirdim dandiklik goturuo ama ozellik icin aldim :S wala keske almasaydim ama neyse bu arada bilgisayarim laptop masaustu deil

----------Eklendi @ 22:56:03 ---------- Yazıldı @ 22:54:19 ----------

o yuzden powee supply olmuomus :( hala cozum olmadi. Bu arada can you run it de hic bir zaman bu bilgisayarin actigi oyun gormedim

Xilence

Xilence

Kapalı Hesap
Ooooo Laptop da devir değişir. o zaman sen onu takas yap başka bi laptopla, casper laptoplar dandik oluyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt