Yardım pc ekran kartımı görmüyor

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 1446000

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
pc ekran kartımı görmüyor
İyi günler arkadaşlar Ben tatil nedeniyle bir yere gitmek zorunda kaldım vardıgımda pc yi cıkarttıgımda ekran kartını görmüyordu format attım görmedi driveri 3-4 defa kaldırdım yükledim gene görmedi 2 ekran kartı var intel onu görüyor ama ati yi görmüyor
formatı sadece c ye attım d ye atmadım ondan olabilirmi esed ve kaspersky ile virüs taradım bulmadı yardım edermisiniz?

birde bu laptopların ekran kartı değişiyormu?

PC lenovo g570

Şimdiden Teşekkür Ederim

selim 46

Üye
laptop ekran kartı değiştirmek için bilgisayarcı olmak bile yetmez işinin ehli olması gerek neyse önceden ekran kartını görüyormuydu

Silinen Üye 1446000

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
evet görüyordu ama cod MW3 ü ekran kartı görmedigi halde kasmıyor :/

selim 46

Üye
niye cod mw3 örnek verdin bende de yüklüde eminmisin belki görüyordur

Silinen Üye 1446000

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
bir tek o oyun var şuan pc de aygıt yöneticisinde sadece sadece intel var daha önce ati radeon da vardı

yarın w8 atacam belki w8 de yapmaz

selim 46

Üye
bendede win8.1 bir var ve böyle bir sıkıntı yok w8 de düzelir foramtı atınca internet bağlı olsun otomatik bulur yükler

MaxipmaN

Üye
driver ekran kartını görmeden şıp diye sadece cccyi kuruyor sanırım bende de oldu bir takım dll istiyordu sistem dosyalarından tanıtmıştım fakat format attığından böyle birşey de yapamazsın sanırım

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
daha ekran kartı değişen notebook türkiyede yok

selim 46

Üye
bir tane var istersen link atıyım

Silinen Üye 1446000

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
driver ekran kartını görmeden şıp diye sadece cccyi kuruyor sanırım bende de oldu bir takım dll istiyordu sistem dosyalarından tanıtmıştım fakat format attığından böyle birşey de yapamazsın sanırım
windows old klasörü var

Takipçi Satın Al

Üst Alt