Ekran Kartı Hakkında Buyrun...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Karasimsek25

Üye
    Konu Sahibi
Ekran Kartı Hakkında Buyrun...
Merhaba Maxicep Ailesi...
Yeni Bir Ekran Kartı Almayı Düşünüyorum.Arkadaşım Sizden Çok Yardım Almış.Hepinize Teşekkür Ederek Yazıma Başlıyorum:
Ekran Kartı 1 Gb Ve 256 Bit Düşünüyorum.Kesinlikle Pixel Shader Version 5 Olmalı.(Duymamış Olabilirsiniz Ama Bu Shader Olayı Çok Önemli) Takıldığım Yer Anakartımın Kaldırıp-Kaldırmayacağı.
Sistemim

Asus x1050 series 512Mb (Atacağım Ekran Kartı)
Bilgisayar Türü : ACPI Çok İşlemcili Bilgisayar
CPU Türü : DualCore Intel Core 2 Duo E4500, 2200 MHz (11 x 200)
Anakart Adı : Asus P5VD2-VM SE (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, LAN)
Sistem Belleği :1024 MB (DDR2-667 DDR2 SDRAM) (4GB Lik Alacağım)
Anakart Çipseti :VIA P4M900
Bios Türü : AMI
DIMM1: 1GBULURTXJBA 1 GB DDR2-667 DDR2 SDRAM (5-5-5-15 @ 333 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz) (3-3-3-9 @ 200 MHz)

Yardım Eden Herkese Teşekkürler...

---------- Eklendi @ 20:48:21 ---------- Yazıldı @ 20:45:26 ----------

Arkadaşlar En Azından Bir Yanıt Verir Misiniz Lütfen :(

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
sistemi genel olarak değerlendirirsek..
ram düşük. ve ddr2...
anakart 775pin. işlemcin yetersiz.
1gb 256bit güçlü bir ekran kartını kaldıracak seviyede değil malesef.

alacagınız 4 gb ram kayda değer bir performans artışı sağlamaz.

ekran kartını kaldırması için güç kaynagıda önemli kaç watt ?
pixel shader felan onlar kolay mevzular...
ama shader 5 li 256bit 1 gb kartı sisteminiz kaldırmaz. darbogaz yaşarsınız. :oke:

bu pc yi 2. elden satıp yeni bir sistem toplamak en mantıklısı olur :oke:
harddisk kasa dvdrom gibi parçalarınız var onun ııcın masraf biraz daha dusecektır.
1200 lira gibi bir miktara süper bir sistem toplanabilir :oke: hatta daha ucuz.
öylesine bir öneri yazayım. elindeki parçalarıda 200 tl ye satsan 1200 liraya aşagıdaki sistem alınır :oke:

anakart MSI 970A-G46
ekran kartı sapphire HD6850
4 gb ddr3 1600mhz ram.
amd FX4100 işlemci.
aerocool 500watt 80 plus power.
toplam 1200 TL dahada ucuz tutar :oke:

bu hafta sonu vatanpc de indirim de var % 25.
900 TL felan tutar toplam.

futbol123

futbol123

Üye
Bütçeniz ne kadar ? ve örneğin ddr3 256bit ekran kartı ddr5 128bit ekran kartından daha kötüdür. :) O yüzden bit olağına takılmayın :)

Karasimsek25

Üye
    Konu Sahibi
Sistemim Kötü Doğru Söylüyorsunuz :) 5-6 Yıl Oldu Herhalde Neyse...
Sadece Ekran Kartı Ve Ram Alacağım.Zorlarsak Belki Anakart.
256 Bit Farketmez 128 Bitte Olabilir.512Mb de Olabilir.Ama P.S.V. 5 Olması Önemli Ama :)
Bütçe 250-300. Rami Ve Anakartı Katmazsak.

---------- Eklendi @ 21:27:19 ---------- Yazıldı @ 21:20:39 ----------

I'm Waiting...

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
genel bır degerlendırme sonucu sıstemı adam etmeye calıstım.
Ancak. 2 tane 2 gb ram alsanız 120 tl tutar.
guc kaynagınızın kac watt oldugunu soylemedınız.
Ekran kartı ve guckaynagı ıcın 300 lıra yetmez.
500 watt kalıtelı bır power 120 lıra cıvarında 180lırayada guzel bır ekran kartı alınamaz.

Power ram ekran kartı bunlar ıcın yaklasık 420 lıra para var heralde... Bu kadar para bu sisteme yazık olur israf olur.
Anakart degısırse ram ve ıslemcıde degısmek zorunda.
Şu durumda en mantıklısı elınızdekı anakart ıslemcı ram ekrankartı ve suankı guc kaynagınıda satıp bunların yerıne yenılerını almak olur...

Bu sısteme para harcamak hıcte mantıklı degıl....

Yukarda dedıgım gıbı tum oyunlaru ultra ayarda acacak bır sistemi max 1200 lıraya halledebılırsınız.
Sıfır ve garantılı parcalar.
Anakart 230tl.
Islemcı 280 tl.
Ekran kartı 300tl
ram 60 tl.
Guckaynagı 120 tl
duz hesap ındırımsız 1000lıra yapar.
Ultra bır pc olur :oke:
Oynamak istedıgınız oyun nedır ?

---------- Eklendi @ 22:53:21 ---------- Yazıldı @ 22:40:35 ----------

biz türklerin bir felsefesi vardir.
Almişken iyisi olsun diye....
Taksit imkanini unutmayin. 6 ay sifir faiz taksit yapilan kartlar var :oke:

Karasimsek25

Üye
    Konu Sahibi
L-LumiEre Kardeşim Öncelikle Çok Sağol.Inşallah Seni Ileride Moderatör Olarak Görürüz :)
Power Supp. Sanırsam 200 Watt.Çokta Bir Şey Beklemiyordum Zaten.
Bir Yandanda Haklısınız.Bu Sisteme Para Harcamak Boşuna.Ben En Iyisi Sizin Dediğiniz Gibi Yapayım.Aklıma Fena Girdiniz Ehehe :D
Eğer Müsaitseniz Bir Kaç Soru Daha Sormak Istiyorum Size.Kusura Bakmayın Sadece Endişeliyim.Bu Bilgisayarı Hiç Araştırmadan Aldım Ve Yıllarca Çekmek Zorunda Kaldım.

Sapphire Iyi Midir? Bazı Yerlerde Kötü Diye Bir Kaç Duyum Aldım.Mesela Şu Nasıldır Onu Yerine
ASUS HD6850 GDDR5 1GB 256BIT AMD RADEON DX11

Işlemci 4 Çekirdek 3.6 Ghz.Çok Güzel.

Oynamak Istediğim Oyuna Gelince Çok Güzel Soru.Bilgisayarımla Oynayabildiğim EN Güzel Oyun Cod4'tü.
Gerisini Siz Düşünün :)
Şaka Bir Yana BF3'ü Sağlam Bir Şekilde Oynamak Isterim :oke:

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
asus dıyer markalardan 50 lıra kadar daha pahalı oluyor.
Ama sapphıre da kalıtelıdır :oke:
o konuda sıkıntınız olmasın.

Sız paranızı ayarlayın.
Satmanız gereken parcaları satmaya bakın...

Harddıskınız kaç gb ?

Sormak ıstedıklerınızı sormalısınız zaten aklınızda kalmasın :)

BF3 u cok rahat oynarsınız merak etmeyın. :oke:

Karasimsek25

Üye
    Konu Sahibi
Harddisk 350 Gblik.
Peki Bu Parçaların Ömrü Kaç Yıldır Tahmininize Göre?

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
kullanıma baglı..
Cok ısınıyorlarsa omurlerı kısalıyor...
Hangı parcaların ömurlerını sordunuz.. ne ıcın?

Karasimsek25

Üye
    Konu Sahibi
Ekran Kartınınkini Sordum Sadece :) Bildiğim Kadarıyla Zaten Oyun Olayındaki En Önemli Donanım Ekran Kartı(ymış).O Yüzden Merak Ettim.
Sapphire'den Başka Öneriniz Var Mı Peki?

Hex4d0r

Hex4d0r

Üye
Sapphire'den başka,

Powercolor, HIS, MSI olabilir.

Yalnız yeni sistem alacaksanız ve ekonomik olacaksa AMD tabanlı olmalıdır.

Şuan ki sistemin için ekran kartı istiyorsan Nvidia GT 220 olabilir.

Ayrıca AMD FX işlemcileri boşuna tercih etme. Phenom II x4 serisi oyunlarda daha başarılılar. 960 veya 965 alınabilir. Biraz zorlanırsa x6 1050T de alınabilir.

Yeni nesil AMD alınacaksa A6'dan aşağısı tercih edilmemelidir ki anakart çipsetleri 8xx yongalı olduğu için biraz pahalı olabilir.

• Beğen
Tepkiler: L-LumieRe
L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
Sapphire'den başka,

Powercolor, HIS, MSI olabilir.

Yalnız yeni sistem alacaksanız ve ekonomik olacaksa AMD tabanlı olmalıdır.

Şuan ki sistemin için ekran kartı istiyorsan Nvidia GT 220 olabilir.

Ayrıca AMD FX işlemcileri boşuna tercih etme. Phenom II x4 serisi oyunlarda daha başarılılar. 960 veya 965 alınabilir. Biraz zorlanırsa x6 1050T de alınabilir.

Yeni nesil AMD alınacaksa A6'dan aşağısı tercih edilmemelidir ki anakart çipsetleri 8xx yongalı olduğu için biraz pahalı olabilir.
A6 işlemci dediğiniz sanırım APU işlemciler :allalla:

phenom öneriyorsunuz ama yaz sıcagında çekilmez bir ses yaptıgını bilmiyorsunuz heralde :nono:
fx ler her ne kadar başarısız bir seri olasada voltajsiz çok rahat bir şekilde 4ghz üstünü gördüğünü söyleyebilirz.
üstelik overclock nedeniyle mimarisini göz önüne aldıgımızda phenomlar kadar ısınmıyor... ve ayrıca fx işlemci fanlarıda phenomlara göre çok başarılı......

GT220 ye para vereceğine aynı sistemi kullanmaya devam etsin :oke:
FX ailesi işlemciler den yukarda önerdiğim 4100
intelin oyun işlemcisi i3 2100 ile aynı performansı veriyor oyunda ve daha ucuz :oke:

overclockuda göz önüne alırsak. Hernekadar FX serisi beklenileni vermesede piyasaya bakıldıgında en iyi tercih oldugu tartışmasız :oke:

AMD phenom II x4 stoklar tükendi çok az satılıyor... aranan modeli bulmak imkansız...
phenom alacaksam 960T den başka almam oda stoklarda yok :ehe

• Beğen
Tepkiler: Hex4d0r
Hex4d0r

Hex4d0r

Üye

A6 işlemci dediğiniz sanırım APU işlemciler :allalla:

phenom öneriyorsunuz ama yaz sıcagında çekilmez bir ses yaptıgını bilmiyorsunuz heralde :nono:
fx ler her ne kadar başarısız bir seri olasada voltajsiz çok rahat bir şekilde 4ghz üstünü gördüğünü söyleyebilirz.
üstelik overclock nedeniyle mimarisini göz önüne aldıgımızda phenomlar kadar ısınmıyor... ve ayrıca fx işlemci fanlarıda phenomlara göre çok başarılı......

GT220 ye para vereceğine aynı sistemi kullanmaya devam etsin :oke:
FX ailesi işlemciler den yukarda önerdiğim 4100
intelin oyun işlemcisi i3 2100 ile aynı performansı veriyor oyunda ve daha ucuz :oke:

overclockuda göz önüne alırsak. Hernekadar FX serisi beklenileni vermesede piyasaya bakıldıgında en iyi tercih oldugu tartışmasız :oke:

AMD phenom II x4 stoklar tükendi çok az satılıyor... aranan modeli bulmak imkansız...
phenom alacaksam 960T den başka almam oda stoklarda yok :ehe

Güzel bir kasa ile problem çıkarmıyor phenom lar :) Bende x2 550 var. x4 B50'ye çevirdim ve ses rahatsızlığı hiç yok. Tabi farklı bir soğutucu kullanıyorum ama stock fanla da sorun çıkarmıyordu :)

Voltajsız dediğiniz gibi görebilir o hızları ama stock fanla bir de oyun yükü binince hali nice olur :) Tabi bir de güç kaynağı durumu ve kasa hava sirkülasyonu konusu var :) Maksat son kullanıcıyı uğraştırmadan oyun oynatmak. Overclockun iyi seviyede başarılı olması için İşte OverDrive'ın ayarları yapmasını beklemesi lazım vs. teferruat konusunda fikri ne olur bilmiyorum ama 4 ya da 6 çekirdekli bir phenom II iyi olur. O/C ve yeni teknoloji olması nedeyniyle iyi ama söylediğim gibi bence phenom II tercih eilmeli. Hiç yoktan ucuz bir anakartta çalışabilir :) AM3+ biraz daha masraftır. Aradaki farka soğutucu alınabilir :)

Aslında ekran kartını AMD işlemciyle beraber O/B olarak anakart üstündeki bir gpu ile halledebilir. En azından ram ve işlemci iyi olmuş olur. Sonradan da ekran kartı takabilir. Kısıtlı bütçeyle intel almak iyi değil çünkü ekran kartı masrafı da olacağı için hem bütçe zorlanır hem de componentler iyi sayılmayacak bir seviyede olur.

Bende bi 1100T B.E'ye niyetliyim dur bakalım ne olacak :D

• Beğen
L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
Güzel bir kasa ile problem çıkarmıyor phenom lar :) Bende x2 550 var. x4 B50'ye çevirdim ve ses rahatsızlığı hiç yok. Tabi farklı bir soğutucu kullanıyorum ama stock fanla da sorun çıkarmıyordu :)

Voltajsız dediğiniz gibi görebilir o hızları ama stock fanla bir de oyun yükü binince hali nice olur :) Tabi bir de güç kaynağı durumu ve kasa hava sirkülasyonu konusu var :) Maksat son kullanıcıyı uğraştırmadan oyun oynatmak. Overclockun iyi seviyede başarılı olması için İşte OverDrive'ın ayarları yapmasını beklemesi lazım vs. teferruat konusunda fikri ne olur bilmiyorum ama 4 ya da 6 çekirdekli bir phenom II iyi olur. O/C ve yeni teknoloji olması nedeyniyle iyi ama söylediğim gibi bence phenom II tercih eilmeli. Hiç yoktan ucuz bir anakartta çalışabilir :) AM3+ biraz daha masraftır. Aradaki farka soğutucu alınabilir :)

Aslında ekran kartını AMD işlemciyle beraber O/B olarak anakart üstündeki bir gpu ile halledebilir. En azından ram ve işlemci iyi olmuş olur. Sonradan da ekran kartı takabilir. Kısıtlı bütçeyle intel almak iyi değil çünkü ekran kartı masrafı da olacağı için hem bütçe zorlanır hem de componentler iyi sayılmayacak bir seviyede olur.

Bende bi 1100T B.E'ye niyetliyim dur bakalım ne olacak :D
şansınız varmış x2 de çekirdek açmışsınız :D
bana sorarsanız hiç 1100T peşine düşmeyin. şuanki işlemci ile arasında bir fark hissetmezsiniz.
AMD nin hedefinde 2. nesil FX ler sonrasında 10 çekirdek işlemciler yer alıyor...

anakart konusunda MSI nın çok başarılı bir modeli var.
970A-G46. 16x-8x crossfire yeteneği am3+ soketi ve fiyatı süper...

2. nesil FX lerin beklenilenden çok daha iyi olacagı söyleniyor ama çıktıgında göreceğiz :ehe
phenom konusunda tercih meselesi stok fan yerine başka bir fan kullanılacaksa alınabilir.
ki phenom II x4 lerin ston fanı 4000rpm üzerine çıkıyor resmen uçak kaldırıyor kasa içinde :kop2:

ekran kartı ve işlemcinin beraber oldugu FM1 soket mimarisi günümüz koşullarında artık yetersiz..
işlemci yeterli olsada GPU sönük kalıyor..
ama müjdesi var FM2 trinityler hem cpu hem GPU olarak çok iyi bir çıkış yapacakmış :)

overclockda zevk meselesi ben şuan core2duo e6750 ile BF3 MW3 crysis2 gibi oyunlarda sorun yaşamıyorsam.
x4 ler fx ler felan hiç bir sıkıntı yapmaz. :haha:

• Beğen
Hex4d0r

Hex4d0r

Üye

şansınız varmış x2 de çekirdek açmışsınız :D
bana sorarsanız hiç 1100T peşine düşmeyin. şuanki işlemci ile arasında bir fark hissetmezsiniz.
AMD nin hedefinde 2. nesil FX ler sonrasında 10 çekirdek işlemciler yer alıyor...

anakart konusunda MSI nın çok başarılı bir modeli var.
970A-G46. 16x-8x crossfire yeteneği am3+ soketi ve fiyatı süper...

2. nesil FX lerin beklenilenden çok daha iyi olacagı söyleniyor ama çıktıgında göreceğiz :ehe
phenom konusunda tercih meselesi stok fan yerine başka bir fan kullanılacaksa alınabilir.
ki phenom II x4 lerin ston fanı 4000rpm üzerine çıkıyor resmen uçak kaldırıyor kasa içinde :kop2:

ekran kartı ve işlemcinin beraber oldugu FM1 soket mimarisi günümüz koşullarında artık yetersiz..
işlemci yeterli olsada GPU sönük kalıyor..
ama müjdesi var FM2 trinityler hem cpu hem GPU olarak çok iyi bir çıkış yapacakmış :)

overclockda zevk meselesi ben şuan core2duo e6750 ile BF3 MW3 crysis2 gibi oyunlarda sorun yaşamıyorsam.
x4 ler fx ler felan hiç bir sıkıntı yapmaz. :haha:

Aslında kararsızım. Yazın büyük ihtimalle sistemi kökten değiştireceğim. B50 şimdilik yetiyor gibi duruyor ama henüz kararsızım :)Amacım 1100T alıp sistemin ömrünü biraz daha uzatıp şöyle Tower'lı Ivy Bridge'li x16-x16 CFX veya SLI destekli(ama sadece destekli :)) bir sisteme geçmek :D

Valla günümüz koşulları diyorsun ama konsollar yerinde saydığın için de pek eskimiyor be parçalar :D Oyunların çoğu konsol kalitesinde olduğu için pek sıkıntı yok. :)

Amacım yeni konsol kalitesine yetişebilecek oyunlara hazırlık yapmak :) Sony AMD ile anlaşırsa Ekran kartını AMD alacağım. Yoksa CUDA ile işim var :D

• Beğen
L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
Aslında kararsızım. Yazın büyük ihtimalle sistemi kökten değiştireceğim. B50 şimdilik yetiyor gibi duruyor ama henüz kararsızım :)Amacım 1100T alıp sistemin ömrünü biraz daha uzatıp şöyle Tower'lı Ivy Bridge'li x16-x16 CFX veya SLI destekli(ama sadece destekli :)) bir sisteme geçmek :D

Valla günümüz koşulları diyorsun ama konsollar yerinde saydığın için de pek eskimiyor be parçalar :D Oyunların çoğu konsol kalitesinde olduğu için pek sıkıntı yok. :)

Amacım yeni konsol kalitesine yetişebilecek oyunlara hazırlık yapmak :) Sony AMD ile anlaşırsa Ekran kartını AMD alacağım. Yoksa CUDA ile işim var :D

benimde gönlüm hep Nvidia dan yana ama çok pahalı yapıyor yaw...
AMD ati radeon alırım yeni kasa alırsam...
ki öyle ultra bir sistem toplayacak olursam amacım HD7870 GHZ dual crossfire veya gücüm yeterse 2 tane 7950 :ehe

dogru diyorsun konsollar durumu çok etkiliyor ama kabul etmek gerekirdi APU mimarisi ve onboard ekran kartları
yüksek ayarlarda 1920x1080 çözünürlükte yetmiyor :kop2:

ivy bridge de intel yine yüksek fiyattan satacak alan kazık yiyecek alamayanın o performans içinde kalacak...
intel protesto.... AMD işlemci ve AMD grafik kartı alıcam valla ne olursa olsun :ehe

AMD 2 nesil fx de inteli zora sokarsa bir sonraki nesil HD8000 de nvidia yı geride bırakırsa piyasayı eline geçirir..
intel ucuzlar nvidia makul degerlere iner...... ahhhh ahhhhh... nerde o günlerrrrr....

---------- Eklendi @ 17:24:26 ---------- Yazıldı @ 17:21:22 ----------

ama crossfire zor tabiki :D
crossfire hayalim eyefinity hayranlığından geliyor :aha:

• Beğen
Hex4d0r

Hex4d0r

Üye

benimde gönlüm hep Nvidia dan yana ama çok pahalı yapıyor yaw...
AMD ati radeon alırım yeni kasa alırsam...
ki öyle ultra bir sistem toplayacak olursam amacım HD7870 GHZ dual crossfire veya gücüm yeterse 2 tane 7950 :ehe

dogru diyorsun konsollar durumu çok etkiliyor ama kabul etmek gerekirdi APU mimarisi ve onboard ekran kartları
yüksek ayarlarda 1920x1080 çözünürlükte yetmiyor :kop2:

ivy bridge de intel yine yüksek fiyattan satacak alan kazık yiyecek alamayanın o performans içinde kalacak...
intel protesto.... AMD işlemci ve AMD grafik kartı alıcam valla ne olursa olsun :ehe

AMD 2 nesil fx de inteli zora sokarsa bir sonraki nesil HD8000 de nvidia yı geride bırakırsa piyasayı eline geçirir..
intel ucuzlar nvidia makul degerlere iner...... ahhhh ahhhhh... nerde o günlerrrrr....

---------- Eklendi @ 17:24:26 ---------- Yazıldı @ 17:21:22 ----------

ama crossfire zor tabiki :D
crossfire hayalim eyefinity hayranlığından geliyor :aha:

Aslında alt ve orta segmenti trinity Apularıyla AMD eline alacak. Hemde mobil pazarda da güçlenmiş olacak. Intel zaten Ultrabook'u batırdı... İşte biraz üreticiye teşvik ve kullanıcıya anlatması lazım. Aslında kullanıcı o kadar önemli değil anlatma kısmı bizim işimiz :D

Tabi ki gönül Nvidia istiyor :) İşte yazılım desteği falan daha iyi ama o parayı sanki hak etmiyor gibi. Sonuçta oyunlarda çok fark yaratmıyor. Zaten Şu Quadro'dan ayırmak için yeni Kepler GPU lar teknik detayları incelediysen Fermiden farklılar. Bazı yerleri kısılmış bazı yerleri yükseltilmiş. Misal eş*k yüküyle CUDA koymuşlar :D

AMD'nin yeni işlemcileri Sandy Bridge'lere yetişse vallahi AMD alıcam ama yok işte CEO'yu kovdular kaldılar öyle :) Gerçi şimdi CEO var mı bilmiyorum ama. Bir de TMSC ile anlaşılacağı için artık daha iyiye gider gibi duruyor.

İşte kafamı kurcalayan konsolları AMD ele geçirirse Konsoldan PC'ye port edilen oyunlar AMD'lerde performans illaki fark edecektir :)
Onun için ekran kartını AMD almak istiyorum.

• Beğen
L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
Aslında alt ve orta segmenti trinity Apularıyla AMD eline alacak. Hemde mobil pazarda da güçlenmiş olacak. Intel zaten Ultrabook'u batırdı... İşte biraz üreticiye teşvik ve kullanıcıya anlatması lazım. Aslında kullanıcı o kadar önemli değil anlatma kısmı bizim işimiz :D

Tabi ki gönül Nvidia istiyor :) İşte yazılım desteği falan daha iyi ama o parayı sanki hak etmiyor gibi. Sonuçta oyunlarda çok fark yaratmıyor. Zaten Şu Quadro'dan ayırmak için yeni Kepler GPU lar teknik detayları incelediysen Fermiden farklılar. Bazı yerleri kısılmış bazı yerleri yükseltilmiş. Misal eş*k yüküyle CUDA koymuşlar :D

AMD'nin yeni işlemcileri Sandy Bridge'lere yetişse vallahi AMD alıcam ama yok işte CEO'yu kovdular kaldılar öyle :) Gerçi şimdi CEO var mı bilmiyorum ama. Bir de TMSC ile anlaşılacağı için artık daha iyiye gider gibi duruyor.

İşte kafamı kurcalayan konsolları AMD ele geçirirse Konsoldan PC'ye port edilen oyunlar AMD'lerde performans illaki fark edecektir :)
Onun için ekran kartını AMD almak istiyorum.
bende ilk gördüğümde şaşırdım vallahi cudalara..
580de 512 680de 1536 cuda var agzım açık kaldı :oha:

---------- Eklendi @ 17:46:26 ---------- Yazıldı @ 17:41:59 ----------

yaa şu trinitylerde ki turbo core 3 ne zaman yaygınlaşacak çok merak ediyorum. :hmmm:

• Beğen

Karasimsek25

Üye
    Konu Sahibi
Yalnız Ben Dahada Kararsız Kaldım Bu Sefer Ahahahha :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt