Bilgisayarımı Birazda Olsa Geliştirmek İstiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

tetikmusty

Üye
    Konu Sahibi
Bilgisayarımı Birazda Olsa Geliştirmek İstiyorum
Merhaba Arkadaşlar
Çocukluğumdan kalma Masaüstü Bilgisayarımı biraz yenilemek istiyorum
Sadece Ram ve Ekran Kartı yükseltmesi yapıcam ne önerirsiniz fazla bir bütcem yok
300 TL civarında bütcem var

Sistem bu:
Anakart:
CPU Türü Intel Pentium 4 531, 3000 MHz (15 x 200)
Anakart Adı MSI P4M900M/P4M900M2 (MS-7255 v2) (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, LAN)
Anakart Çipseti VIA P4M900
Sistem Belleği [ TRIAL VERSION ]
DIMM1: 512 MB DDR2-533 DDR2 SDRAM (5-4-4-12 @ 266 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz) (3-3-3-9 @ 200 MHz)
BIOS Türü AMI (11/12/07)
İletişim (COM ve LPT) İletişim Bağlantı Noktası (COM1)
İletişim (COM ve LPT) İletişim Bağlantı Noktası (COM2)
İletişim (COM ve LPT) Yazıcı Bağlantı Noktası (LPT1)

Görüntü Birimi:
Görüntü Bağdaştırıcısı NVIDIA GeForce 7100 GS (128 MB)
Görüntü Bağdaştırıcısı NVIDIA GeForce 7100 GS (128 MB)
3D-Hızlandırıcı nVIDIA GeForce 7100 GS
Monitör MAG 770AG [17" CRT] (WP7C068008864)

Ne gerektiği hakkında pek bi bilgim yok istediğiniz şeyler olursa söyleyebilirim teşekkürler...

bahaddin53

bahaddin53

Üye
300 Tl ye çok daha iyi bi sıfır kasa alabilirsin seninki bata eski 512 mb ram falan.Sıfır al en aşagı 2Gb ram olur

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
ram (olan rami cıkar bunu tak )
(ekran kartı)
kalan parayada ikinci el maximum 1066 fsb intel core 2 duo işlemci al bariz farkı anlarsın

tetikmusty

Üye
    Konu Sahibi
Anakarta uyumluluk sorunu yasarmiyim sadece ekran karti ve rami alsam islemciyi sonraya biraksam

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
hayır uyum sorunu yaşamazsn lakin işlemciyi değiştirmezsn hiç verim alamazsın bariz farkı anlaman için işlemciyide değişmem gerekiyor dediğim ram ekran kartı uyumlu işlemci ise en fazla core 2 duo 1066 fsb olanını destekliyor ona göre ikinci el 75 tl civarına bulabilirsin

• Beğen
Tepkiler: tetikmusty

tetikmusty

Üye
    Konu Sahibi
Son bir sorum olacak diyelim ki bahsi gecen parcalari aldim bu sistemle ne tür oyunlar oynayabilirim

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
o bilgisayara yatırım yapmaya değmez

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
nightmare belki adamın durumu bu kadarına el veriyor.valla güncel oyunları low medium ağırlıklı oynarsın

• Beğen
Tepkiler: Enpatsu Shakugan
Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
güncel oyunları lowda zorlar arkadaşın önerdiği kart düşük seviyeli bir kart.bir üst model olan hd6670 alsan daha iyi olur. Bütçen olsa gtx650ti al demek isterdim...

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
hocam ben ondan daha aşağı model olan 5670 le mediumda rahat oynuyorum :) aynen bulabilirse 6670te alabilir aslında 7770ten aşağısı kurtarmıyor ancak bütçe kısıtlı

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
hocam ben ondan daha aşağı model olan 5670 le mediumda rahat oynuyorum :) aynen bulabilirse 6670te alabilir aslında 7770ten aşağısı kurtarmıyor ancak bütçe kısıtlı
5670le mafia 2de kasma yapıyor sorun bilgisayardamı bılmıyom

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
5670le mafia 2de kasma yapıyor sorun bilgisayardamı bılmıyom
O oyunu henüz deneme fırsatım olmadı ancak max payne 3 ü tek takılma olmadan mediumda bitirdim gta 4 ü de internetim olsa ghost bf4 ac4 ü deneyeceğim ama net yok korsanı dahi pahalı

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
O oyunu henüz deneme fırsatım olmadı ancak max payne 3 ü tek takılma olmadan mediumda bitirdim gta 4 ü de internetim olsa ghost bf4 ac4 ü deneyeceğim ama net yok korsanı dahi pahalı
Bf3 sıfır kasmayla bitirdim. Gta 4 az da olsa kasıyor ghost hiç indirme boşuna diyim sana :Dbf4 denemedim prototype çok hafif kasıyor

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
Bf3 sıfır kasmayla bitirdim. Gta 4 az da olsa kasıyor ghost hiç indirme boşuna diyim sana :Dbf4 denemedim prototype çok hafif kasıyor
Gtada arada takılma oluyor ama o da sorun teşkil etmiyor sonuçta optimize özürlü. Ghostu neden indirmym

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
Gtada arada takılma oluyor ama o da sorun teşkil etmiyor sonuçta optimize özürlü. Ghostu neden indirmym
Çok sistem istiyor. Eğer call of duty ghostdan bahsediyorsan minimum hd 5870 istiyor

bahaddin53

bahaddin53

Üye
300 tlye git sıfır kasa al uğraşma hiç

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye

Üst Alt