[Ekip dağıldı] Türk CFW Kuvvetleri (T.C.K) Çılgın Türkler Ekibi Yönetim Merkezi

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
bizim zamanımızda yoktu böyle şeyler Belle falan kaç gündür mod inceliyorum :D artk nasıl fw yapılır onu hatırlamaya çalışıyorum :D

He yaw, fazla CFW'de yoktu. Sayemde coşturdum her yeri, her önüne gelen CFW yapmaya başladı, üstelik kafadan değil oldukça iyi CFW'ler :) Seninde en kısa zamanda bu performansa geri dönmeni isterim.

mardok

mardok

Üye

He yaw, fazla CFW'de yoktu. Sayemde coşturdum her yeri, her önüne gelen CFW yapmaya başladı, üstelik kafadan değil oldukça iyi CFW'ler :) Seninde en kısa zamanda bu performansa geri dönmeni isterim.

bilmiyorum ya yapsam da yayınlamam baksana çılgın türkler coşmuş :yuru :D

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
Uchiha Sasukee

Uchiha Sasukee

Üye
Ofw'e döndüm.TCK V2 i bekliom

- - - Eklendi - -

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
anteachor35, ekibimize Nokia 5228/5232/5233 Tester'liği göreviyle katılmıştır. Kendisine ekibimizle yapacağı çalışmalarda başarılar dilerim.

- - - Eklendi - - -

Ofw'e döndüm.TCK V2 i bekliom

- - - Eklendi - -

En kısa zamanda çalışmaları bitirip test dosyalarını göndereceğiz.

Turan

Turan

Üye
teşekkürler :D

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
ofw ye dönmeden cfw e üstüne cfw kurulursa bişey olmaz demi. Fw atarken zaten herşey silinmiyomu?

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
İnternette ve forumda hava durumu gösteren widget bulamadım var ama bazıları yapancı şehir ve bazılarındada türkiyedeki tüm şehirler yok. Senin bildiğin widget varsa linkini verebilirmisin. Yoksa v2için widget yapabilirmisiniz?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
İnternette ve forumda hava durumu gösteren widget bulamadım var ama bazıları yapancı şehir ve bazılarındada türkiyedeki tüm şehirler yok. Senin bildiğin widget varsa linkini verebilirmisin. Yoksa v2için widget yapabilirmisiniz?

AccuWeather dene.

M. tAHA

M. tAHA

Üye
dosyalar bıze ne zaman gelecek rambo

Uchiha Sasukee

Uchiha Sasukee

Üye
hadi bakalim merak ettim simdi bununda sp1 vs olcakmi?Olursa belle acilis ekranini koyabilirmisin ?

- - - Eklendi - - -

ufak tefek sorun varmi?

- - - Eklendi - - -

hadi byksun ramboooo

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
SP1 olur mu bilmem ama Beta ile başlayacağız. Hataları düzelttikçe SP1,2,3 gideriz :)

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
Cfw leri denemek için tester ler ile zaman kaybı olmuyormu? Firmware simulatörü falan yokmu?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Cfw leri denemek için tester ler ile zaman kaybı olmuyormu? Firmware simulatörü falan yokmu?

Zaman kaybı oluyor ama destekte büyük oluyor. Ben 5230 ile deniyorum ama hemen yayınlamıyorum. Diğerleride test ediyor kendi telefonlarında daha sonra yayına hazır oluyor. Büyük iş emek ister zaman ister :oke:

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
olsa neden uğraşsın adamlar :D

google da 'symbian s60v5 pc emulatör' diye arama yaptım dailymobile de 's60v5 sdk emulatör cfw testing pc' diye bir konu çıktı. İsterseniz bir bakın :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

google da 'symbian s60v5 pc emulatör' diye arama yaptım dailymobile de 's60v5 sdk emulatör cfw testing pc' diye bir konu çıktı. İsterseniz bir bakın :)

Biz böyle alıştık :D Zaman kaybı olur şimdilik CFW yapımına odaklandık.

Üst Alt