[Ekip dağıldı] Türk CFW Kuvvetleri (T.C.K) Çılgın Türkler Ekibi Yönetim Merkezi

performans modlarını ofw uygulasak ram ne kadar olur?
 

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
performans modlarını ofw uygulasak ram ne kadar olur?

Şuan görüp görebileceğin en yüksek performans modları uygulanmış durumda. RAM'in az olması kullandığımız ikon pakedinden ve tema efektinden kaynaklanmaktadır. Ortalama 5 MB kayıp var bunlar yüzünden.
 
ofw de normal ram en fazla 69-70 mb oluyor (5800 portunda) performans modları ile ram 75-80mb olurmu?
 

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
ofw de normal ram en fazla 69-70 mb oluyor (5800 portunda) performans modları ile ram 75-80mb olurmu?

OFW'de ev ekranı widgetli değil. Ayrıca OFW düşük sistem daha doğrusu telefonun çalıştırabileceği oranda. Biz C6 gibi yüksek sistemi bu düşük sistemimize portluyoruz bu da ağır geliyor.

OFW ile C6 portu arasında ortalama 10 MB kesin fark var. Birine uygulayacağın performans modu sonucu 80 MB RAM görürsen, diğerinde bu 70'dir.
 

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
halilgirci ekibimize Nokia X6 Tester rütbesiyle girmiştir. Çalışmalarında başarılar dilerim.
 
x6 testeri ile çok ugraşcam hayırlı olsun kardeşim
 
Teşekkür ederim. Bana ulaşabileceğiniz numarayı Rambo_FT'ye bıraktım. Sizlerede çalışmalarınızda başarılar.
 

M. tAHA

Üye
benim telefonum neden kimsede yok
 
Symbian hakkında tecrübem var modderlığa yardımcı olabilirim.
 
bana yardımcı olabilirsin.ROM DÜZENLİCEZ.BOYUT ARTIRCAZ VS Bana özelden yaz yardım etmek istersen.Rom içinde oc dosyalarınıda gördüm.Ekern vs.Yardımcı olmanı isterim.çünkü o exeleri düzenlememiz lazım.

- - - Eklendi - - -

c5-03 ü 5228 e portlıycam bide core repack ve fw dosyasının boyutunu artırmayı buldum.Binh24 ün sırları açığa çıktı yani
 

Fw arttırma biliniyordu zaten. Exeleri düzenleyebiliriz. Yarın başlayalım. Dosyaları at özelden bilgiler ile.
 
benim az c++ bilgimle olmıycanı anladım yardımını beklerim
 
Rda üzerinden testleri yapmaya hazırım (fw ile atılanlar hariç)
 
Tamam.Çok saol.Fw dosyalarını upload etmiştim sistem modlama ya çeşitli modifikasyon konusunun sayfalarından birinde.Overclock.rar olcaktı ismide.