Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ekim 12 saat 12:00 bu sürün en iyisi :) S8500MBUKI1 (Bada 2.0)
8500 için bu, hadi bakalım skaptan dediğin gibi gelir mi acaba bu ay, ben de umutluyum ama bir de ben soru soriyim bari, uygulama desteği ne bu sürümün yükleyenlerden bilgi alırsak iyi olur, fruit ninja falan çalışıyor mu?
buradaki sürümde ise aşagıdaki uygulamalar aktif arkadaşlar SHP ,Polaris,Facabook ve Twitter bu sürümde indirebilirsiniz
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
SHP çalışır durumda
FACEBOOK çalışır durumdaTWİTTERçalışır durumda POLARİS OFFİCE çalışır durumda
yükleme resimdeki gibi olmalı
sfx1
Üye
kaptanım iki sürümü de yükledim baktm komutu almıyor, pocket office olmayanı tekrar yükledim hiç sorunla karşılaşmadım yüklerken ama komut almıyor , neyse zaten yakında bada 2 kiese düşücek diye bi konu açılmış, sennde bi onayını alsak fena olmaz doğrumudur bu
kaptanım iki sürümü de yükledim baktm komutu almıyor, pocket office olmayanı tekrar yükledim hiç sorunla karşılaşmadım yüklerken ama komut almıyor , neyse zaten yakında bada 2 kiese düşücek diye bi konu açılmış, sennde bi onayını alsak fena olmaz doğrumudur bu :d
bu konu hakkında internet ortamında cok bilgi kirliligi var dostum ama benim şahsi kanaatim bu ay içersinde kesin cıkması lazım çünkü yurt dışı samf...ve badaworldexpress.yada samsunbada gibi forum sitelerinde isyanlar başlamış durumda herkes artık cihazını satıyor buna karşılık oralarda acılan konular burada bile acılan konular sürekli takipte diye düşünüyorum ve bu ay bizlerle olmasını ümid ediyorum
off off çıksın artk ya betayla olacak iş değil muhakkak bi problem çıkıyor. bada 1.2 ye geçtm bununda görselliği tatmn etmyor final gelsnde artk badacılarn yuzu gulsun marttan beri bekliyorum yaa..