ekim 12 saat 12:00 bu sürün en iyisi :) S8500MBUKI1 (Bada 2.0)

Sponsorlu Bağlantılar

adilekci

adilekci

Üye
8500 için bu, hadi bakalım skaptan dediğin gibi gelir mi acaba bu ay, ben de umutluyum ama :) bir de ben soru soriyim bari, uygulama desteği ne bu sürümün yükleyenlerden bilgi alırsak iyi olur, fruit ninja falan çalışıyor mu?

Fruit Ninja gayet iyi çalışıyor :)

sfx1

sfx1

Üye
arkadaşlar bnm telefon *#7092463*# komutunu almıyor, lanet olası mavi ekranları gideremiyorum başka çözümü varmıdır...?

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
arkadaşlar bnm telefon *#7092463*# komutunu almıyor, lanet olası mavi ekranları gideremiyorum başka çözümü varmıdır...?

komutu almamasın sebebi yanlış yükleme olabilir diye düşünüyorum

----------Eklendi @ 10:49:31 ---------- Yazıldı @ 10:48:10 ----------

Kaptan editlesen yada orjinal diliyle yayınlasan bu ne arkadaş. :) Ya ingilizce ya türkçe ortası yok bu işin. :) Konu için sağol. Ha gayret finale az kaldı.

vallahı elimden geleni yapıyorum aga bu arada konularda beni yanlız bırakmıyorsun sağol :)

----------Eklendi @ 10:50:35 ---------- Yazıldı @ 10:49:31 ----------

üstad bu s8530 için mi yoksa s8500 için mi

8500 için arkadaşlar 8530 için gelmesini ümid ediyoruz fakat final sürümünün cıkması az kaldı diye tahmin ediyorum

alperkurucu

Üye
biz hangisini indirecegiz bu basliktakini mi? yoksa diger basliktakini mi?

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
biz hangisini indirecegiz bu basliktakini mi? yoksa diger basliktakini mi?

buradaki sürümde ise aşagıdaki uygulamalar aktif arkadaşlar
SHP ,Polaris,Facabook ve Twitter bu sürümde indirebilirsiniz

SHP çalışır durumda
FACEBOOK
çalışır durumda
TWİTTER çalışır durumda POLARİS OFFİCE çalışır durumda

yükleme resimdeki gibi olmalı

sfx1

sfx1

Üye
kaptanım iki sürümü de yükledim baktm komutu almıyor, pocket office olmayanı tekrar yükledim hiç sorunla karşılaşmadım yüklerken ama komut almıyor , neyse zaten yakında bada 2 kiese düşücek diye bi konu açılmış, sennde bi onayını alsak fena olmaz doğrumudur bu :D

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kaptanım iki sürümü de yükledim baktm komutu almıyor, pocket office olmayanı tekrar yükledim hiç sorunla karşılaşmadım yüklerken ama komut almıyor , neyse zaten yakında bada 2 kiese düşücek diye bi konu açılmış, sennde bi onayını alsak fena olmaz doğrumudur bu :d

bu konu hakkında internet ortamında cok bilgi kirliligi var dostum ama benim şahsi kanaatim bu ay içersinde kesin cıkması lazım çünkü yurt dışı samf...ve badaworldexpress.yada samsunbada gibi forum sitelerinde isyanlar başlamış durumda herkes artık cihazını satıyor buna karşılık oralarda acılan konular burada bile acılan konular sürekli takipte diye düşünüyorum ve bu ay bizlerle olmasını ümid ediyorum :)

sfx1

sfx1

Üye
eyw. kaptan saolasın :)

merhamet123456

merhamet123456

Üye
off off çıksın artk ya betayla olacak iş değil muhakkak bi problem çıkıyor. bada 1.2 ye geçtm bununda görselliği tatmn etmyor final gelsnde artk badacılarn yuzu gulsun marttan beri bekliyorum yaa..

Üst Alt