Dosya bozuk inmiş olabilirbütün anlatılanları harfi harfine yapmama rağmen rom kurulmadı, s3 yazısında takıldı, mecburen eski roma dönüyorum.cmw de status 7 installation aborted yazıyor, yardımcı olabilirmisin,
c10.2 stabel i denedim c11 i denedim kitkat ı denemedm onu bilmiyorum bana göre şimdilk en iyi rom bu görünüyor Herkese tavsiye ederim pişman olmayacaksınız 
Sen pc ile mi kurdun telefondan mı arkadaşımMerhaba Arkadaşlar,
Şimdi rom u kurdum. Sıkıntısız bir rom. Deneyimlerimi sizlerle paylaşayım, yükleyecekler için fikir olmuş olur.İlk olarak v5.0 ı yükledim.Hemen arkasından v5.1 ide yükledim.Imeı numarasında sıkıntı olmadı benim.Modem yüklememe gerek kalmadı.Fakat kamera hata verdi.Onuda çözüm yolunu izleyerek 2 dk da çalıştı.Başka hiç bir eklenti yüklemedim zaten samsungun gereksiz saat hava durumu widgetleri yavaşlatıyor telefonu özellikle bir sürü arayüzü vb gereksizlerin hiç biri yok. Ram kullanımını 650 gösterdi telefon. O nuda yazan arkadaşımız ben orjinal kerneli kullanıyrım 450 500 arası ram ım var demiş yükledim bu seferde booffla hata verdi.Kamerayı yaptğım kerneli yükledim bu sefer iş çözüldü fakat ben ram kullanımını 540 kadar düşürdüm ancak. Ram i boşaltmanın başka yolları varsa bilen arkadaşlar paylaşırsa sevinirim. Sonuç olarak bu romda emeği geçen bütün herkesten Allah razı olsun. Telefonumu hiç böyle görmemiştimc10.2 stabel i denedim c11 i denedim kitkat ı denemedm onu bilmiyorum bana göre şimdilk en iyi rom bu görünüyor Herkese tavsiye ederim pişman olmayacaksınız
![]()
İki kere indirdim yine olmuyor kafayı yicem yorumlardan dolayı çok merak ediyorum ama başarı olamadım bir türlüDosya bozuk inmiş olabilir
Sen pc ile mi kurdun telefondan mı arkadaşım
Ya ne olur yardım edin iki kere indirdim denilen herşeyi yaptım Cmv sürümümden ötürü yüklemiyor olabilir mi?
cahilliğimi bağışlama ama bunu nasıl kullanacağımPc den root yaptiktan sonra, cwm den rom u flasladim telefondan kurdum
Phlz touch cwm yi kullandim
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bunu dene bi
İki kere indirdim yine olmuyor kafayı yicem yorumlardan dolayı çok merak ediyorum ama başarı olamadım bir türlü
Estağfurullah hepimiz cahiliz surda birbirimizi bililendiryoruz. Sen bunu indir linkten odin le bunu yükle. Googlada odin yükleme islemlerini izle yükle bu yakin zamanda cikmis dokunmatik. 2 wipe i altta olanlari yap sonra install den ikinci secenegine gir direk yüklecahilliğimi bağışlama ama bunu nasıl kullanacağım